2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar, benım ınanılmaz çatı ağrım basladı 3 gundur. neredeyse aglayacagım yururken. vajına bolgesının ıcınde kalan kemıkler sızım sızım sızlıyo. netten arastırdım, ırı bebeklerde olabılıyormus daha cok. bızım oğluş da sağolsun 30. haftanın basında 2.300 gr dı. onden gıdıyor. ctesı gunu kontrolumuz var, bakalım kac kg oldu.
sanırım benı zorlamaya basladı. bankacıyım. 9 saat boyunca oturuyorum. ınanın sankı kocaman bır yara var altımda, butun gun ustune oturuyo gıbıyım.
ınsallah yasamazsınız bunu :(

kızlar, benım ınanılmaz çatı ağrım basladı 3 gundur. neredeyse aglayacagım yururken. vajına bolgesının ıcınde kalan kemıkler sızım sızım sızlıyo. netten arastırdım, ırı bebeklerde olabılıyormus daha cok. bızım oğluş da sağolsun 30. haftanın basında 2.300 gr dı. onden gıdıyor. ctesı gunu kontrolumuz var, bakalım kac kg oldu.
sanırım benı zorlamaya basladı. bankacıyım. 9 saat boyunca oturuyorum. ınanın sankı kocaman bır yara var altımda, butun gun ustune oturuyo gıbıyım.

canım geçmiş olsun yaa :50: üzüldüm gerçekten. bence gerçektende bebiş tombikse ondandır. rabbim şifa versin inş. doktoruna mutlaka anlat durumu. hatta çok kötü ise git bence doktora.. aman dikkat edin kendinize yaa. ben evdeyken sıkıntı oluyor siz çalışıyorsunuz Allah yardımcınız olsun..

Gecmis olsun cnm bnm de sirt agrilarim cogaldi bide bugun farkettim yalanci sancilarim da basladi hayirli dogumlarimiz olur insallahhhh

güzelim dr a bence git ve görün belki kanala erken girmiştir bebeğin benim dr alt bölgende doluluk hissedersen hemen gel demişti iri bebek seninki bide böyle bebeklerde
vücut daha çabuk doğuma hazırlanıyormuş ne olur ihmal etme bu arada maşallah bebişe harbi tosuncuk canım ya

Gecmis olsun cnm bnm de sirt agrilarim cogaldi bide bugun farkettim yalanci sancilarim da basladi hayirli dogumlarimiz olur insallahhhh

canım sen 2 hafta daha dişini sıksan 37 hafta oluyorsun ben 37 haftada doğum yapmıştım çokta sağlıklıydı tavsiyem çok sık dr kontrolüne git sancılar sıklaştıysa

bugune kadar allaha sukur hersey yolunda gıdıyordu, yanı olması gerektıgı gıbı.
bel agrıları sırt agrıları vardı tabı herkes gıbı ama bu çatı agrısı dedıklerı sey beter bıseymıs.
bazı gebelerde daha yogun yasanırmıs, sanırım pıyango bana vurdu.
yatın kalkın bel agrınıza, sırt agrınıza sukredın, cok cıddıyım ben...

bakalım ctesı gunu dr ne dıyecek. oglumun kac kg ya ulastıgını merak edıyorum, tosuncugum benım :)

kızlar size iyi sohbetler uykum geldi sahura kalkıp kocacığıma birşeyler hazırlıycam inşallah
herkeze hayırlı ramazanlar dilerim öpüldünüz

i
canım sen 2 hafta daha dişini sıksan 37 hafta oluyorsun ben 37 haftada doğum yapmıştım çokta sağlıklıydı tavsiyem çok sık dr kontrolüne git sancılar sıklaştıysa

Ben 40 tan once gelmez diorum ole rahatim ki sanki hep hamile kalcam :-) aman daha besigi alamadik hazirlanalim ole gelsin beklesin biraz daha :-):-)

i

Ben 40 tan once gelmez diorum ole rahatim ki sanki hep hamile kalcam :-) aman daha besigi alamadik hazirlanalim ole gelsin beklesin biraz daha :-):-)
inşallah bekler canım bende bu haftasonu beşik bakıcam kısmetse en son yapacağımı ilk yapıyorum kıyafet daha acil aslında gecelikte

inşallah bekler canım bende bu haftasonu beşik bakıcam kısmetse en son yapacağımı ilk yapıyorum kıyafet daha acil aslında gecelikte

İns cnm ... Bizim bebis icin kiyafetleri bana hastane icin pijama takimlarini ananemiz aldi saolsun ama besik araba ve yine tabi bebegin de eksikleri var mesela penue battaniye en az 3 tane olmaliymis bende 1tane var eksik listesi hazirlamistim haftaya allah nasip ederse tamamlicaz

slm kızlar,

bende bugün acayip ağrılar yaşıyorum, 2 gündür kasılmalarım biraz fazla gibi, bu sabahta sağ kasığıma giren bir ağrı ile uyandım hatta çığlık attım, 10 sn kadar sürdü ama rsmen nefesim kesildi, çok korktum, şimdide yine sağ kasığıma ağrı girdi, yarın doktorumu arayacağım bakalım ne diyecek. haftalar ilerledikçe, tedirgin olmaya başladım ben :18:

slm kızlar,

bende bugün acayip ağrılar yaşıyorum, 2 gündür kasılmalarım biraz fazla gibi, bu sabahta sağ kasığıma giren bir ağrı ile uyandım hatta çığlık attım, 10 sn kadar sürdü ama rsmen nefesim kesildi, çok korktum, şimdide yine sağ kasığıma ağrı girdi, yarın doktorumu arayacağım bakalım ne diyecek. haftalar ilerledikçe, tedirgin olmaya başladım ben :18:

Cnm sanirim yalanci dogum sancilarin baslamis bnde de oluo sanki ama seninki gibi degil ben sanci bile.demiim hatta;-)

Selam Kızlar...
Oğlumuzun ismi konusunda kararsızım hala:( Sizce Mehmet Alpay mı yoksa Mehmet Çağan mı daha güzel? Çağan da tereddütüm şu malum herşey sanal alemde artık ileride ismi cagan olarak geçecek nette offf ne biliiiim işte sizce hangisi?

geçmiş olsun canımm benim görümcemde 4.600 doğurduu ama böyle acıları olduğundan bahsetmedi oda doğum yapana kadar çalıştı hep outruyordu masa başı işi....
ama bünyeden bünyeye değişir tabii...c.tesi dr.sor bakalım ne diyecekkk senin oğluşun 3000 kilo olmuştur kesin maşallah aramızda 10 gün var senle ben ilerdeyim ve 2000 kilo olmuşmudurun hesabını yapıyorumm...sağlıklı olsunlarda kilo çok önemlii değill...inş.c.tesi iyi haberlerle gelrsin canım

slm kızlar,

geçmiş olsun tatlımmm biz yavaş yavaş dökülmeye başlıyoruz sanırımmm kızlarrr dikkat edelim bundan sonraaa inş.önemli bişey değildir canım sen daha 31 desin bide ben 33 deyim daha ağrının a sını hissetmedim çok şkr dinlen bolcaaa yorma sakın kendinii

Selam Kızlar...
Oğlumuzun ismi konusunda kararsızım hala:( Sizce Mehmet Alpay mı yoksa Mehmet Çağan mı daha güzel? Çağan da tereddütüm şu malum herşey sanal alemde artık ileride ismi cagan olarak geçecek nette offf ne biliiiim işte sizce hangisi?

mehmet çağan ı beğendim ben canım ama mehmet alpay da güzel isimmm....

Back
X