- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
pogaca yogurucamm esım oruca kalkıcakk ozel ıstek yaptı beyefendıısımdılık bukaadr gorusuruzz optuk hepınızı
![]()
ellerine sağlık şimdiidennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pogaca yogurucamm esım oruca kalkıcakk ozel ıstek yaptı beyefendıısımdılık bukaadr gorusuruzz optuk hepınızı
![]()
![]()
kızlar, benım ınanılmaz çatı ağrım basladı 3 gundur. neredeyse aglayacagım yururken. vajına bolgesının ıcınde kalan kemıkler sızım sızım sızlıyo. netten arastırdım, ırı bebeklerde olabılıyormus daha cok. bızım oğluş da sağolsun 30. haftanın basında 2.300 gr dı. onden gıdıyor. ctesı gunu kontrolumuz var, bakalım kac kg oldu.
sanırım benı zorlamaya basladı. bankacıyım. 9 saat boyunca oturuyorum. ınanın sankı kocaman bır yara var altımda, butun gun ustune oturuyo gıbıyım.
ınsallah yasamazsınız bunu![]()
kızlar, benım ınanılmaz çatı ağrım basladı 3 gundur. neredeyse aglayacagım yururken. vajına bolgesının ıcınde kalan kemıkler sızım sızım sızlıyo. netten arastırdım, ırı bebeklerde olabılıyormus daha cok. bızım oğluş da sağolsun 30. haftanın basında 2.300 gr dı. onden gıdıyor. ctesı gunu kontrolumuz var, bakalım kac kg oldu.
sanırım benı zorlamaya basladı. bankacıyım. 9 saat boyunca oturuyorum. ınanın sankı kocaman bır yara var altımda, butun gun ustune oturuyo gıbıyım.
Gecmis olsun cnm bnm de sirt agrilarim cogaldi bide bugun farkettim yalanci sancilarim da basladi hayirli dogumlarimiz olur insallahhhh
canım sen 2 hafta daha dişini sıksan 37 hafta oluyorsun ben 37 haftada doğum yapmıştım çokta sağlıklıydı tavsiyem çok sık dr kontrolüne git sancılar sıklaştıysa
inşallah bekler canım bende bu haftasonu beşik bakıcam kısmetse en son yapacağımı ilk yapıyorum kıyafet daha acil aslında geceliktei
Ben 40 tan once gelmez diorum ole rahatim ki sanki hep hamile kalcamaman daha besigi alamadik hazirlanalim ole gelsin beklesin biraz daha
![]()
inşallah bekler canım bende bu haftasonu beşik bakıcam kısmetse en son yapacağımı ilk yapıyorum kıyafet daha acil aslında gecelikte
slm kızlar,
bende bugün acayip ağrılar yaşıyorum, 2 gündür kasılmalarım biraz fazla gibi, bu sabahta sağ kasığıma giren bir ağrı ile uyandım hatta çığlık attım, 10 sn kadar sürdü ama rsmen nefesim kesildi, çok korktum, şimdide yine sağ kasığıma ağrı girdi, yarın doktorumu arayacağım bakalım ne diyecek. haftalar ilerledikçe, tedirgin olmaya başladım ben :18:
Cnm sanirim yalanci dogum sancilarin baslamis bnde de oluo sanki ama seninki gibi degil ben sanci bile.demiim hatta;-)
aslında sen 35. haftadasın, benden 4 hafta ilerdesin ama demek ki bünyeye göre değişiyor, ben hatta doğuruyorum sandım![]()
slm kızlar,
bende bugün acayip ağrılar yaşıyorum, 2 gündür kasılmalarım biraz fazla gibi, bu sabahta sağ kasığıma giren bir ağrı ile uyandım hatta çığlık attım, 10 sn kadar sürdü ama rsmen nefesim kesildi, çok korktum, şimdide yine sağ kasığıma ağrı girdi, yarın doktorumu arayacağım bakalım ne diyecek. haftalar ilerledikçe, tedirgin olmaya başladım ben :18:
Selam Kızlar...
Oğlumuzun ismi konusunda kararsızım halaSizce Mehmet Alpay mı yoksa Mehmet Çağan mı daha güzel? Çağan da tereddütüm şu malum herşey sanal alemde artık ileride ismi cagan olarak geçecek nette offf ne biliiiim işte sizce hangisi?