2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam cnm unnado da kampanyaları günlük takip etmek gerekiyor.
ben bütün şampuan ve kremlerini Mustela aldım, eczanelerde biraz pahalı ama dermoeczanem.com da çok uygun fiyatlarda
hatta kendime çatlak önleyici, meme ucu rahatlatıcı kremler de aldım :)
mustela bende düşünüyodum aslında ama tezemin kızı pek randıman alamadım ondan dedi o yüzden onu eledim
sebamed eczanede pahalı, varsa yakınında aziz bebeden al, ben ordan şampuan aldım, 24.50tl ye. bi de yağ alıcam, sanırım o da 15tl idi.

yok canım buralarda aziz bebe ben hiç görmedim yaaa :31:

Merhaba annecikler ve kuzucukları :)
Biz de daha kahvaltı yapmadık. Babamız oruçlu o uyuyor. Uyanmasın diye TV'de açamıyorum. Sessiz sessiz oturuyorum.
Geçmişi okudum baya bi kaynatmışsınız.

Dün gece midem yandı. Maden suyu ile ayran yapıp içtim yattım. Çok faydalı oldu. Sabaha kadar hiç yanma olmadı bir daha.
Mide yanması problemi olanlar aklınızda olsun.
Hepinizi çok öpüyorumm

Canım ne güzel yaa mukabelene de gitmissin Allah kabul etsin ben bisey yapamıyorum bu Ramazan,şimdi yoldayiz Adana'ya gidiyoruz
Oruç tutmadı esim de araba kullanıyor
Oruç tutan var mı kızlar yoksa??

ıı yolculuklar cnm yok oruc tutann ama esım oruclu.. hamılelıkte tutmaya cesaret edemedım..

Kızlaarrrrrr biri bana dur desin ... Fırınlı aygazımı çektim arkalarını önünü yanlarını çevresindeki mermerleri bir güzel yağ çözücü, kir çözücü cif vb malzamelerle ovdum ovdummm... Ya bugün kendimi boşlukta hissttm kendimi temizliğe verdim... Ama pırıl pırıl oldu... şimdi sı....ra aspiratörde ölsün mikroplar :47:

Kızlaarrrrrr biri bana dur desin ... Fırınlı aygazımı çektim arkalarını önünü yanlarını çevresindeki mermerleri bir güzel yağ çözücü, kir çözücü cif vb malzamelerle ovdum ovdummm... Ya bugün kendimi boşlukta hissttm kendimi temizliğe verdim... Ama pırıl pırıl oldu... şimdi sı....ra aspiratörde ölsün mikroplar :47:

Aman dur sakin ol, bi nefes al:52::52::52:

şaşırdım ayol ramazan daa 4 keree boşanmaya kalkışmanızaaa şeytan yakanızı bırakmaış demekki hiççç:53:
sivaslı değil orduluyum benn canımmm :1:

ee tabi düşünsene mahkemeye gitmişiz sebep olarak şiddetli güllaç anlaşmazlığımız var diyoruz:) tövbe estağfirullah.. Allah korusun :) ben sivaslıyım madımak bizim canımızdır o sebepten sordum..

bende sivaslıyım :52:

şaşırdım ayol ramazan daa 4 keree boşanmaya kalkışmanızaaa şeytan yakanızı bırakmaış demekki hiççç:53:
sivaslı değil orduluyum benn canımmm :1:

ee tabi düşünsene mahkemeye gitmişiz sebep olarak şiddetli güllaç anlaşmazlığımız var diyoruz:) tövbe estağfirullah.. Allah korusun :) ben sivaslıyım madımak bizim canımızdır o sebepten sordum..

Biz de daha kahvaltı yapmadık. Babamız oruçlu o uyuyor. Uyanmasın diye TV'de açamıyorum. Sessiz sessiz oturuyorum.

Dün gece midem yandı. Maden suyu ile ayran yapıp içtim yattım. Çok faydalı oldu. Sabaha kadar hiç yanma olmadı bir daha.
Hepinizi çok öpüyorumm

meraba canım.. eşin tv odasından başka bi yerde uyusa keşke sende sıkılcan mide diilde bende boğaz yanması oluyo çok ilginç

canım bi otur sakinleş noluyo sana bu sıcakta hem fırın çekmekte ne demekmiş yapma böle şeler :20:

meraba canım.. eşin tv odasından başka bi yerde uyusa keşke sende sıkılcan mide diilde bende boğaz yanması oluyo çok ilginç

Artık orada sızıp kaldı. Hiç elleyemedim uykusu bozulmasın diye..

Benim midemden yukarı boğazıma kadar acı yukarı çıkıyor. Maden suyu ile ayranı ilk defa denedim. Çok iyi geldi. Boğaz yanmasını bilmiyorum ama...

Canım ne güzel yaa mukabelene de gitmissin Allah kabul etsin ben bisey yapamıyorum bu Ramazan,şimdi yoldayiz Adana'ya gidiyoruz
Oruç tutmadı esim de araba kullanıyor
Oruç tutan var mı kızlar yoksa??

yok canım şu ana kadar oruçlu bi arkadaş gelmedi bildim kadarıyla

Son düzenleme:
kızlar doktordan geldim oğluum 1900gr olmuş.:1: koca adam olmuş .....:54:hava çok sıcak ,misafirim var,temizlik yapmak istiyorum çünkü kendimi bugün çok iyi hissediyorum kocam izin vermiyor.ayrıca kek yaptım iki tane buzluğa attım misafir falan gelirse hazırda bulunsun.hazır bugün ewdeyken kek pasta yapıp buzluğa attım.bende özetle durumlar bu sizde ne var ne yok.

Hepinizi çok öpüyorumm
dun gece sahurda benıde mıdem yanıodu ayran ıctım ıı geldı banada.. buaylarda bunlr sık olucak gıbı.. :54:

heeeyyyyyyyyyyyyyyyyy durrrrrrrrrrrrrrrr:47::47::47: napıosnn cnm aygazıneden cekıosun bu gobeklee kendıne gell bebısı duusn cok yorma kendını:20::20:

Suksuk bende pilav kavurma yapicam tesadufe bk:)corba yapicam.sabah nohut yemegi yaptim kizimla bana esim yemez.sanki been orucluyum heyecanliyim sabahtan kemalpasa tatlisida yaptim esime yeter sanirim.

kızlar doktordan geldim oğluum 1900gr olmuş.:1: koca adam olmuş .....:54:hava çok sıcak ,misafirim var,temizlik yapmak istiyorum çünkü kendimi bugün çok iyi hissediyorum kocam izin vermiyor.ayrıca kek yaptım iki tane buzluğa attım misafir falan gelirse hazırda bulunsun.hazır bugün ewdeyken kek pasta yapıp buzluğa attım.bende özetle durumlar bu sizde ne var ne yok.

hg cnm masalahh kuzunaa.. kocaman olmuss.. cok hararetlı anlatmısınn valaa yavas olda motorun sogusun sekerım :52::52:bızde ıyıyızz kızımlaa babamızı beklıyoruzz gelır bırazdann .. oruclu oyuzdenn gergın olabılırr :1::1:ılkgun sonuctaa.. yemek yapıcaz ama ıftara daha cok var. bızden haberler bolee

ellerine sağlık hayatım.walla bende de bugün bi enerji var kocam izin vermiyor surat astı mutfağı temizledim diye.bende fırını falan ovdum sildim.ohhhhhhhhhh mis gibi:9:

Back
X