• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhabalar kızlar nasılsınız bakalım maşallah yaa zaman ne çabuk geçti 34 lere bile girenler var:nazar:

selam kızlar ne var ne yokkkk nasılsınız bakalımmm
bız ıyıyızde sen nerdesın bakem:47::47::47::47:
Eki Görüntüle 470526
kızımın disney li hastane çıkışı seti geldi :52:bütün teyzeler yesin benim kızımın mikili zıbınlarını:21::21::9:
:56::56::56::56::56:yerım ben o zıbını ay nesekerr yaa masalahh ıı gunlerde kullanıın cnmm
bende fenalık geçiricem yaaa isyan etmek istemiyorum ama çok bunaldım artık yaaa 42 gün kaldı gözüküyoo takvimdee ama bu sıcaklarla bir aya kalmaz doğuracam galibaa:43::43::43::43:
aman cnm sabırr hepımız burnumuzdan soluyoruzz ( baska nerden solucaksak ) :1::1::1::1::1:
kızlar birşey soracağım ben bu sıcakta sütyen filan takamıyorum.evin içinde sütyensiz geziyorum.yoksa pişiyorum resmen.biryandanda sarkarsa diye korkuyorum siz neyapıyorsunuz
bende takmıyorumm evdee cekemem hıcc zatenn bı kocaman oldularr sonaa söndüü sımdıı yumos yumoslarr ucları acıo bazen .. kırmızı oluo gecıoo bende anlamadım gıttı
sütten kesilince senin eskı profıl resmı gıbı olmayalım canm :52:
heheee aman ya olede olmasın:1::1::1:
hoşbulduk tatlım sizde hoşgeldiniz o zamaaann:31:
:21::21::21:hbb canımmmmmmmmmmmm nasıl gıdıo bakalımm ıyımısınızzz
man öylede 1.5 saatte ne yaparsam yesin artık fasulye piyazı istedi onu yapıcam yanınada ne yaparsam hala bilemedimm

makarna yapıver cnmyaa sevmezmı.. yanına ayran karpuz daaha neolsun sıcakta bbısı cekılmıo :34:

yedim ben:56:

yap tabii cnm:34:

bu da iyi fikirmiş:34:

bende yaa sürekli çamaşır değiştiriyorum:31:

sarkabilir. yerçekimi var sonuçta:1: ben çalıştığım için mecburen takıyorum ama eve gider gitmez hemen çıkarıyoeum.Allaha emanetler artık:37:

ben dünden 2-3 çeşit yemek yaptım:32::32:perşembeye kadar falam yemeğim var yani:16:

ayy benim eşim kalmış yemek yemiyor ya hergün taze istiyor...

Merhabalar kızlar nasılsınız bakalım maşallah yaa zaman ne çabuk geçti 34 lere bile girenler var:nazar:
benn bu haftaa 34 gırdım :nazar::nazar::nazar::nazar:35 bıleee varr cnmm mıhracee meselaa :1::1::1:ılk aklıma gelen ..zaman cabuk gecıo azkaldıı walla:18::18::18:
ayy benim eşim kalmış yemek yemiyor ya hergün taze istiyor...
senın esınde cok bılıo cnm hergun neyapıcaksınkı benım esım okadar deıl allahtann sıcakta hıc yemek yapasım yok:30::30::30::30:
bir bak bakalım gidince:1: göğsümde karnımda yok şimdilik ama popom çok komikti:1:

bısı olmaz cnm kuzucuklar saglıklı olsunda bız catlayalım:8::8:

Ben daha hiç çatlamadım kızlar:nazar:
Bide arada salam canım istiyo yiyorum bazen 1 dilim bişi olmaz dimi?

benim göbeğimin altı bayaa bi çatlamış kızlar kırmızı kırmızı hemdee eşime de diyo ki eda (görümcem) çatalyınca ağladı sen ağlamadın falan dediii....bende koydum iki elimi göbüşümeeee cemrem yetrki sağlıklı olsunn niye üzülcekmişim ddmm
harbiden ilk zamanlar takıodum çatlarmıyım fln diee şimdi hiç umrumda değillll güya çatlak kremi alcakdım onu bile almadım düşünü yaniiii

bız ıyıyızde sen nerdesın bakem:47::47::47::47:

:56::56::56::56::56:yerım ben o zıbını ay nesekerr yaa masalahh ıı gunlerde kullanıın cnmm

aman cnm sabırr hepımız burnumuzdan soluyoruzz ( baska nerden solucaksak ) :1::1::1::1::1:

bende takmıyorumm evdee cekemem hıcc zatenn bı kocaman oldularr sonaa söndüü sımdıı yumos yumoslarr ucları acıo bazen .. kırmızı oluo gecıoo bende anlamadım gıttı

heheee aman ya olede olmasın:1::1::1:

:21::21::21:hbb canımmmmmmmmmmmm nasıl gıdıo bakalımm ıyımısınızzz

makarna yapıver cnmyaa sevmezmı.. yanına ayran karpuz daaha neolsun sıcakta bbısı cekılmıo :34:

suksuk hahha benmde bugun ne yapsam dedıgımde kendıme verdıgım tek cvp makarna :))) adama soruyosam sonunda makarna yapıyorum, cunku sormadıgım gun ne yapıcagımı belırlemış oluyorum :))))))
bence zevzekbyn agustos annelerıne takılıyooooooooooooooooooooo :9: cok gezıyo o cookkk

Minicik ayaklarını uzattığı zaman, karnımın bi köşesi sivri oluyorr ya çok hoşumuza gidiyor babasıyla, bayılıyoruz. Hemen sevip gıdıklıyoruz o ayağı :)))

O zaman hemen gelmesini istiyorum ama sonra kıyamıyorum zamanını bekli diyorum :)

tek çeşit yapmadım cnm.sebze yemekleri yaptım. yanına da pilav yada makarna,çorba falan günlük yaparım. onu bulduğuna şükretsin.:1:

ay kocacım diye sölemiyorum hiç yemek seçmez valla önüne ne gelse yer garibimm...bugünde size sölediğim gibi ona anlattım çok halsizim gece uyuyamdım çok sıcak yemek yapmaya üşeniyorum ddm demez mi bi çorba bi makarna yap yeter dieeee.....oyy oyyy ölürüm kocişimeee yaaaaaaa:21::21::21:

Ben daha hiç çatlamadım kızlar:nazar:
Bide arada salam canım istiyo yiyorum bazen 1 dilim bişi olmaz dimi?
salam cok yemede bı dılımdende bısı olmaz.. ıns catlamazsın dıcemde zzevzekın dedıgı gıbı 32 sonra gorusuruzz:1::1::1::1::1:
benim göbeğimin altı bayaa bi çatlamış kızlar kırmızı kırmızı hemdee eşime de diyo ki eda (görümcem) çatalyınca ağladı sen ağlamadın falan dediii....bende koydum iki elimi göbüşümeeee cemrem yetrki sağlıklı olsunn niye üzülcekmişim ddmm
harbiden ilk zamanlar takıodum çatlarmıyım fln diee şimdi hiç umrumda değillll güya çatlak kremi alcakdım onu bile almadım düşünü yaniiii
:46::46::46::46::46::46::46:aferın sana tubıkk .. benımde var yaa napalım olck okadar...
seffaf ama benımkıler krmısı deıl
nerdeysee catladıgın ıcın zıl takıp oynucakmısın ayoll:52::52::52:
ben esımeegosterıyorum bak catladım dıee hanı ben goremıom dıoo
adam asktan körr olmus gıbımm:52::52::52::52::52:

suksuk hahha benmde bugun ne yapsam dedıgımde kendıme verdıgım tek cvp makarna :))) adama soruyosam sonunda makarna yapıyorum, cunku sormadıgım gun ne yapıcagımı belırlemış oluyorum :))))))
bence zevzekbyn agustos annelerıne takılıyooooooooooooooooooooo :9: cok gezıyo o cookkk

aaaa bak bak görüyon mu dedikoducular siziiii:20::20::20: yakalandınızzzz hain domdomlarr szi:9:

Back
X