Selam kızlar, biz yine ayaktayız kızımla..İnanılmaz bel agrımız vardı,bi dus aldık iyi geldi.Simdi uykumuzun gelmesini bekliyoruz.Bugun kontrolüme 1 hafta olmasına ragmen dayanamadım kızımı görmeye gittim. Hersey yolunda cok sükür. Kızım 2200gr olmus. Kocaman dudakları var babası gibi

nstye baglandık onda da sorun cıkmadı cok sükür.Yalnız doktor cok sasırdı cünkü bebek inanılmaz hareketliydi.Dogunca da böyle olursa yandınız dedi.

İdrar baktı, yine enfeksiyon cıktı.Fitil ve suya atılan bi ilac verdi.Basladım bakalım ins faydasını görürüm.. Doktordan sonra kocişin malum dogum günü için hazırlıklara basladım.Cok sükür alnımın akı ile cktım.Annem hemen yardıma geldi hasta olmasına ragmen

Misafirleri yolcu ettikten sonra azcık uzanmıstım kalkamadım tekrar.her tarafım agrıyordu.Ayaklarımın altı, belim... eşim yataga götürdü ne saga dönebiliyorm ne sola..En iyisi kalkıp bi dus alayım dedim keske bastan alsaymısım cok rahatlattı. Hava inanılmaz sıcak..Dustan cıktıgım anda terlemeye basladım..Daha da artacakmıs bu sıcaklar, napıcaz bilmiyorumm..