• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım ben netten çok alışveriş yaparım gittigidiyordanda bi iki defa bişe almışımdır inan hiç biri güzel gelmedi göründükleri gibi kaliteli falan asla olmuyorlar ben daha girmiyorum bile o siteye ama bu tarz şeyleri başka yerlerden daha güzel bulabilirsin ben site olarak gittigidiyoru hiç tavsiye etmem

bende çok kararsızdm bu tarz bi beşk istiyorum bakalım bulabilecekmiyim istediğim gibi bişey

elıfım 236o gr 45 cm olmus kızlarr ..ılk nst deneyımınıde yasamıss oldukkk ..coksukur hersey ıı cıktı kuzucumm 3 aydır kafası asagıdaydıı yıne degısmemısss .. sımdılık bızden haberler bolee..:nazar::nazar::nazar:

hoşgeldinizzz:46::46: eeee yedin içtin senin olsun gördüklerini anlat bakalım :52:

evet bacım hoşgeldiinn havadisleri alalııımmmm:16:
elif kızımız nasılmıışş iyidir inşallaahhh.:21:

hosgorduk eve gelır gelmezz pc actım esımde kızddıı bende dedım kızlarr beklıoo hehee ıı ozaman dedı bıcı yapalım gelırızz genee ..:1:

elıfım 236o gr 45 cm olmus kızlarr ..ılk nst deneyımınıde yasamıss oldukkk ..coksukur hersey ıı cıktı kuzucumm 3 aydır kafası asagıdaydıı yıne degısmemısss .. sımdılık bızden h
aberler bolee..:nazar::nazar::nazar:[/Q

çok şükür kilosuda iyimiş maşallah Allah cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsinnnn

elıfım 236o gr 45 cm olmus kızlarr ..ılk nst deneyımınıde yasamıss oldukkk ..coksukur hersey ıı cıktı kuzucumm 3 aydır kafası asagıdaydıı yıne degısmemısss .. sımdılık bızden haberler bolee..:nazar::nazar::nazar:

sewindim canım da elifcik bu sefer az kilo almış tosun derken nazar değdin çocuğa normal su an sadece 200 gram falan fazla.. nst de sancı falan çıkmadı dimi maşallah canım :nazar:

:nazar::nazar::nazar: maşallah elif kızımıza teseleri yer onun pembiş dötünü :46: gerçi beklenen elif hanımın haberleri olunca beklenti biraz yüksek oluyo ama bu sefer haftasıyla daha uyumlu herhalde tabi doktorumuz ne dedi bilmiyoruz ama maşallah kızımıza dönmesin öle başaşa dursun biraz daha :16:

maşallah canım Rabbim nazarlardan korusun... büyümüş senn bııdık... snn hbrler beni dha çok etkilio aynı gün ya sata göre. e seni nst ye almışlar bn gçn hafta gittiğimde yollamadı doktor.. aman hepsi bi dğşk bunların :35:

gözün aydın canım birkaç gündür endişeliydin
ama elifcik tombişlikten kurtulmuş niyeki

Aynen canım, ben de hayatımın hiçbir döneminde bu kadar ter attığımı hatırlamıyorum. sizin orada da nem vardır.Nem sıcaklıgı daha da cekilmez kılıyor. Nefes alamıyor gibi hissettiriyor.Allah sabır versin canım

ayy aynı seyi bende aksma eşime dedim bidaha çocuk yapacağım zaman planlayacağım yazın hamileliğimin sonu olmayacak baharda doğuracam dedim.. canım gündüzleri falan görsen 55 derece abartmuyorum tövbe tövbe cehennem dedikleri bu olsa gerek diyorum kızyorlar yok böle bişe kaç kere baygınlık geçirdim
Aynen Adana kavruluyor şu anda
ben zaten istanbulda sürekli wc taşınırken burda ter atıyorum çok az gidiyorum wc ye daha çok su içmeme ragmen yani
Didemciik büyük konuşma benim kızım da 9 eylül doğumlu onu da Adana da doğurdum,ben de bir daha tövbee demiştim bak ne olduu:9::ssz::1:

kızlar arada abartıyorum aksmadan beri salakça düşünceşlere daldım bana fikir werir iseniz sewinirim.. şimdi biz kraft 504 aldık kurdurudk çok da güzel yalnız bir sorunum war.. bebek doğunca 1 hafta falan oturma odasında yatacağım annem bakacak sonra yatak odama taşınacağım kızım ve yatağı ile beraber.. loğusa kadın tek yatamaz die tutturdu annem ve kayınvalidem wardır bir bildikleri o yüzden çocuk odasına tasınamadık şimdi gündüz yada aksam bebeğim içerde uyurken görmeye gelenlerin yatak odama girmeleri istemiyoırum doğal olarak uyurken çocuğu kaldırıp oturma odasına getirecek halim yok.. bide bebek 40 gün tek kalmasın kendini yalnız hisseder diyyor ee kzım uyurken bende yatak odasına tıkılıp kalacakmıyım ayy bilemedim ne yapsam birtane dahamı yatak alsam küçük bi tane oturma odası için..

bende çok kararsızdm bu tarz bi beşk istiyorum bakalım bulabilecekmiyim istediğim gibi bişey
Kızlar eylül annelerine birisi konu açmiş,beşik satıyor mothercare inceledinzi mi?
Bi bakın isterseniz.Yenisi mothercare de indirimde 250 TL falan dı sanırım

Hoş geldin canısıııııı
maşallah kuzuna da sana da:nazar:
Sen kaç kilo almışsın de bakeemmmm:1::1:

kızzlaarr biz de geldikk :1: :1:

herşeyimiz yolunda çok şükür kayram 2500 gr 45 cm olmuşş :nazar::nazar::nazar: maş deyin kızlar hergün okuyorum onu nazar olcak diye :1: normal doğum pozisyonunu almış yavrum ama sanırım sezryan olcak çünkü iri olcak dedi doktor başı da öndeymiş biraz normal doğum olamayabilir dedi oysaki çok istiyodum :( ama napalım oğluşum iyi olsun da .. iki hafta sonra 35 olcaz o zaman aşağı yukarı belli olur dedi.. nst ye de almadı 35 ten önce gerek görmüyorum dedi.. çok güzel de pozlar verdi kuzum bize :1: çok net görünüyodu bi ara dilini falan çıkarıyodu :1: belki de o an su yutuyodu :) ama çok tatlıydı yaa yerim kuzumu ben :1::1:
sanırım artık çok yaklaştık çok heyecanlanıyorum Allah sağ salim kucağmıza almayı nasib etsin inş hepimize.. bizden haberler böyle umarım herkes iyi haberlerle gelir..

oyy maşallah size de :nazar::nazar: elif kuzu da büyümüş :) ne mutlu oluyo insan dimi kontrol günlerinde :) Allah kucağmıza almayı da nasip eder inş. :)

Back
X