2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

istanbulum meşhur gezi yerleri nereleri dersin tabi avm:14:

bomba gibiyim:nazar:

benimkide bana sarılıp öpmeye daha doğrusu yalamaya başlıyor:8:

stres attım ama şimdide belim tutmuyo anacım yorgunluktan:9:

ben doğduğundan beri biberon maması ve meme veriyorum bende sorun olmadı

:nazar: :nazar: :nazar: canım benim minnacık görünüyo arabada:16:

hip ürünleri çok öneriliyor

benimki kaldırıyo ama seninkide başını normalde hafifde olsa dikleştiriyorsa sorun yoktur
bide internete dalmamak lazım yazılanlara bakılırsa hepimizin bebeğinde büyük olaylar varmış gibi Allah korusun

ahmette yapıyor dişten heralde

güle gile kullan canım sağlıkla inşallah:16:

:17:

:32:

:52: :52:

evet açık renk iyi ama hem yaşı büyütüyo hem makyaj istiyo:6:

bendede full beyaz genetik heralde:2:

allerjik bebek felanmı acaba bide amip diye bi enf. kaynaklanabilir dr görmeli bence şimdiden geçmiş olsun

evet allerjik yatgınlığımız var ama bşey vermedim ki

kızz stress ne olsa dişe atıyorsun suçu anacım :9::9::9: pamuk anne gibisin desene beyaz saçlım:52::52::52: evet genetik zannımca galiba heralde :9::9::9:

bufün ev keyfi yapyım vala uyudum kalktım,nette takıldım,çay kahve içtim,eşimle oglumla oynadık :emir_bebek::emir_bebek: iyi oldu tam tatil pazartesi sendromuna girdim :14::14:5 gün efeyle kudurmaca :52::52::52:
bende pazarları evde geçirmeyi seviyorum ama dün adama trip atıcam diye az gezdim bugünde kalanını gezdim:9:

kızlar merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak kayıt olmak bugne nasipmiş. şimdi kızlar benim size bi sorum var lütfen yardım edin

20yaşındayım ve nişanlıyım. 13ocakta şiddetli adet gördüm çok fazla kanamam oldu. Şubat 11de tekrar regli oldum ancak az geldi ve 7gün sürerdi buseferki 6gün sürdü ve 1.5ped doldurdu.üstüne görmeden şüphelendim ve 22ocakta idrarda test yaptım sonuç negatifti.Gebelik mümkün olsaydı 6haftalık olucaktı ve idrarda çıkardı diye düşünüyorum. Buay ise erken geldi ancak 2martta herzamanki gibi başlarında kahverengi başladı ve şuan belimde ve karnımda ağrılarım var tatlı yeme isteğim herzamanki gibi yine arttı adet sivilcelerimde çıktı ama hala sökülmedi pedimi doldurmuyor ve kahverengi lekelenme gibi oluyor ancak idrarımı yaparken kan geliyor. 1şubattan beri birleşme yaşanmadı. Gebelik mümkün müdür yoksa mevsimsel değişiklik stres gibi sebeblerden böyle görülebilir mi ?

sebostos kız sesin çıkmıyo
kocan demek hayran hayran baktı
biz böyle süslendik ya bu hafta kuaför felan bizimkiler bizi evde değil yolda görselerdi tanımazlardı dimi:27:

kızlar merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak kayıt olmak bugne nasipmiş. şimdi kızlar benim size bi sorum var lütfen yardım edin

20yaşındayım ve nişanlıyım. 13ocakta şiddetli adet gördüm çok fazla kanamam oldu. Şubat 11de tekrar regli oldum ancak az geldi ve 7gün sürerdi buseferki 6gün sürdü ve 1.5ped doldurdu.üstüne görmeden şüphelendim ve 22ocakta idrarda test yaptım sonuç negatifti.Gebelik mümkün olsaydı 6haftalık olucaktı ve idrarda çıkardı diye düşünüyorum. Buay ise erken geldi ancak 2martta herzamanki gibi başlarında kahverengi başladı ve şuan belimde ve karnımda ağrılarım var tatlı yeme isteğim herzamanki gibi yine arttı adet sivilcelerimde çıktı ama hala sökülmedi pedimi doldurmuyor ve kahverengi lekelenme gibi oluyor ancak idrarımı yaparken kan geliyor. 1şubattan beri birleşme yaşanmadı. Gebelik mümkün müdür yoksa mevsimsel değişiklik stres gibi sebeblerden böyle görülebilir mi ?

regl belirtileriyle hamilelik belirtileri hemen hemen aynı olur,tatlı,bel agrısı falan..ama yine de kesin çözüm istiyorsan kan tahlili yapmanı öneririm o kesin kafan da rahatlar..

kahverengi akıntı idrarda kan enfeksiyon ihtimalini aklıma getirdi

Back
X