Bu da efe ye günayudınn dedigim zamanki mutlulugun resmi:)

keyfide yerinde valla ondan paşasıda yok bu topikte sabaha kadar sallan babam sallan
benim oğlanla seninki renk olarak benziyo gibi benimkide boz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oryantal anacım kızlarınki güzelmiş
marjinal lirigin önde gideni zaten anacım
yeni saçıyla da iyi tango yapar haa
![]()
![]()
![]()
kız maşallah çok tatlı be
keyfide yerinde valla ondan paşasıda yok bu topikte sabaha kadar sallan babam sallan
benim oğlanla seninki renk olarak benziyo gibi benimkide boz
fotodaki ışıktandır canım pembe beyaz kendilerizahmet sanki esmer gibi kız dur bi daha bakayımtabi keyifli olur bacım paşa hamagına kurulur sallanır şuanda bile sallıyom yazıyom,aman mutlu olsun da napim bacım napim
![]()
sütle yogurt çok zormuş tutmuyormuş galibamuhallebiyi denerim,yarım gün ya yok galiba süt iznim
ya olsa da gelemem anadolunun ucra bir köyünde ögretmenim ben
ama müdürümle konuşacagım bir günümü boşaltmasını isteyecem inş yapar
e sen ne veriyorsun biberonla ?
çıkamadık moralimde bozuldu oğlumun bezinde kan oluyordu bende çok pişik ondan sanıyordum bugün kakısını yaparken bsktım ondan geliyor yarın dr arayıp sorucam olmadı aylık kontrole 10 gün erken gideriz..
hayran hayran baktı dedi gitti hayırdır inş![]()
banamı dedin kı:44:kıs seni gördüm diyom
sağol küçük teyzoşmaşallahahmetçim nasıla masum masum bakıyor
maşalahefecim nasılda yaramaz yaramaz bakıyor
ikiside çok ama çok tatlılar yerim onları
banamı dedin kı:44:
gülüşü çok tatlı maşallahaz önce alıntı yaptım ama çıkmadı resmi hızlı hızlı yapayım derken karıştırdım galiba:44:
gözüm gönlüm açıldı kızlar sık sık yükleyin
kapıdaki gölgedenmi şişko acar muhabirsana dedim tanıdım seni kıss gölgenden hem de![]()
nasıl oldun anacım halin vaktin yerindedir inşnuray sayarı bugün işten güçten başını kaldıramadı kuzucukk
![]()
kiminle konuşuyon kız
nuray sayarı bu sıralar sıkıntılı heralde ben öyle hissediyorum![]()
tam 2.5 sattir kk dayımkız psikoloğamı gitsek ne oluyor burda be:26:
stress sebostoş gelmeden kaçalım bacım bizi topa koyar valaa tırsıyoruumm :18::18::18: