2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:nazar: :nazar: :nazar: kız maşallah çok tatlı be
keyfide yerinde valla ondan paşasıda yok bu topikte sabaha kadar sallan babam sallan
benim oğlanla seninki renk olarak benziyo gibi benimkide boz

zahmet sanki esmer gibi kız dur bi daha bakayım :23: tabi keyifli olur bacım paşa hamagına kurulur sallanır şuanda bile sallıyom yazıyom,aman mutlu olsun da napim bacım napim :6::6::6:

sütle yogurt çok zormuş tutmuyormuş galiba :50: muhallebiyi denerim,yarım gün ya yok galiba süt iznim:14: ya olsa da gelemem anadolunun ucra bir köyünde ögretmenim ben :14: ama müdürümle konuşacagım bir günümü boşaltmasını isteyecem inş yapar :49: e sen ne veriyorsun biberonla ?

hippin anne sütüyle yapılan kaşık mamasıyla değerlendirebilirsin canım

çıkamadık moralimde bozuldu oğlumun bezinde kan oluyordu bende çok pişik ondan sanıyordum bugün kakısını yaparken bsktım ondan geliyor yarın dr arayıp sorucam olmadı aylık kontrole 10 gün erken gideriz..

geçmiş olsun canım inşallah önemli değildir:50:

hayran hayran baktı dedi gitti hayırdır inş :38::38::38:

:1::1::1::1::1::1:

Bu da efe ye günayudınn dedigim zamanki mutlulugun resmi:)

gülüşü çok tatlı maşallah:nazar::nazar::nazar: az önce alıntı yaptım ama çıkmadı resmi hızlı hızlı yapayım derken karıştırdım galiba:44:

gözüm gönlüm açıldı kızlar sık sık yükleyin

gülüşü çok tatlı maşallah:nazar::nazar::nazar: az önce alıntı yaptım ama çıkmadı resmi hızlı hızlı yapayım derken karıştırdım galiba:44:

gözüm gönlüm açıldı kızlar sık sık yükleyin

sen iste yeterki küçük teyzoş :52::52::52: saol canım bebek işte samimi sıcacık yapmacıksızz gülüyorlar :emir_bebek::emir_bebek:

nasıl oldun anacım halin vaktin yerindedir inş :21::21::21:nuray sayarı bugün işten güçten başını kaldıramadı kuzucukk:14::14::14:

kiminle konuşuyon kız
nuray sayarı bu sıralar sıkıntılı heralde ben öyle hissediyorum:14:

kızlar birşeyim yok herzamanki şeyler olsa burda paylaşıp rahatlarım biliyorsunuz düşünceli arkadaşlarım benim:29::29::29::29:
mert 2 gündür doğru dürüst uyumuyor sinirliyim dememe gelincede o doğuştan:1:ama bu aralar pek kalmadı sanki

Back
X