2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

işte olmak daha az yorucu bence uykusuz uykusuz kuduruk bebelerle ugraşmak çookk zzzoorr:14:

:18::18::18:

bak bak doldur dur peki marjinal:19: hatırlatmasan olmaz dimi:19:

özür dilerimm :17: çok geçmiş olsun ogluşuna:2:

hoş geldin canım:42: altta görürdüm ismini bi de şarkı söylerdim içimden llaa maa mammaa laa maa mammaa :52::52::52:

he doldur doldur şakacı de :19:

Kizmadim kiz saka saka

herkese merhabalar iyi haftalar

geçmiş olsun canım yat dinlen bir an önce iyileş.
sağol canım:2:

bazen bende de oluyor miskinlik,durdunluk ama çok nadir..dün 4 saat uyudum mesela efe agladı durdu çünkü ama şuan iyiyim yani uyuşukluk falan yok:50::50: 2 saat uykuyla olunca hiçç çekilmiyorum tecrübeyle sabitt:52::52::52:

:52::52::52::52:

uuyy cannıımm gezmek sana yaramadı desene üşüttün galiba :2:çokk geçmiş olsun minnoşumun annesi..iyi dinlen güzelce..eski formunla dön aramıza canımm:32::32::32:
dinlendim dinlendim :32:

neşelenmem mii :24: ama sonradan da ahh gençlik şarkım deyip kahırlanmıştım :14::14:
yaşlandın tabi normaldir:24:

ya bence o ilk çıkmaz ama kıpkırmızı elledim içli içli agladı bebişim:14::14: canı yandı belli yani.. vampir oglum diyorum ona bakıp gülüyor sıpam:1: buuvv,bırr pıırr bizde hep var 3 önlük degiştiriyoz gün içinde :40:
ben önlük kullanamıyorum

evet canım sağol iyiymiş teyzesi... biras geç gördüm geçmiş yapayım dedim ama olmadı sürekli mızmızımla uğraştım sayfa da açık kaldı:(

lamamma hoşgeldin tatlımmmm
geçmiş olsun strescimm dinlen bakim umarım geçer..

geçmiş olsun kuzucuğuna ..
çok teşekkür ederim canım

bugun başladın galiba di mi canım? kim bakıyor bebişe?

kesinlikle bence de. işte olmak dinlenme fırsatı eğer aşırı yoğun bi iş değilse. benim haftasonları sütüm azalıyo mesela, işe gelince masabaşı iş dinleniyorum ya sütüm artıyo resmen :) kötü tarafı uykusuz bi geceden sonra giyinip kuşanıp erken saatte işe gelmek zorunda olmak. gerçi evde de uyuyamazdım, izinliyken öyle oluyodu.

canım çok geçmiş olsun, dinlen de toparlanırsın inşallah. aşıyı da atlatmışşsınız. oğlunun kilosu iyi değil miydi zaten, niye öyle dediler ki? ek gıdaları bizimki bazen yiyo bazen ağzına bile almıyo, yemezse aç kalmasın diye süt ve mama veriyorum ama yanlış mı ki bu? düzenli olarak ek gıda yemek zorunda mı?

uyanıkken aynen, önü hep ıslak. bazen elimi ısırıyo, o arada kolumdan akıyo, o derece yani! ama uyurken görmedim, daha o kadar değil bizde.
teşekkür ederim
6 ayı doldurmuş bebek kahvaltı meyve çorba ve yoğurt muhakkak yemeliymiş ben yediremiyorum ahmet çok ketum ne yapmalı acaba
kilosu boyuna göre azmış ama bence idare eder ya biraz kibar sadece:55:

maşallah efeye:nazar:
bizimkinde de insanların yüzünü okşama huyu var bide saç çekme saçlarımı yola yola bitirdi.
bide geçenlerde dede dedi meme dedi biz şok tabi ne dediğini bilmiyor ama
iki elinden tutunca bizimkide adım atıyor özellikle karşısına sevdiği şeyleri koyarsak yürüyüp onu almak istiyor.
bizimkide hop hop zıplıyor koltuk altından tutunca:52:

kafadan attım canım:9::9::9::9:

sende benimkini tahmin etsene oyun gibi birşey yani
şimdide müneccim mi oldun nuray sayarı:9:

:4::4::4::4:aynen şekerim babasınıkileride çekmeye çalışıyor kısa olduğu için çekemiyor sinirlenip bağırıyor:52:

bazende kendi saçlarına yapışıyor canı acıyor ağlıyor benim saçlarımı çekerken yüzünde hep bir sırıtma var:1:
ben hep topluyorum ağzına kaçar diye ahmette yakaladığı an avuçluyor:31:

ahh ahh o saç çekmeler yok mu :)) diyom 3 telim vardı biri doğum sonrasında gitti birini de sen yoluyon kızım griye b telim var kıymetlim saçlarım bir bir değil avuç avuç dökülüyorlar maaleseff:((((:43::43::43:

benim kızda canı isterse ayaklarını basıyor dk amcamız bu kadr oklur bu ayda demşşşti geçen ay .. oturmaya gelince , öne doğr ya da yana doğru gidiyor .. fazla oturtturmuyom bu hep aklımda ya, sizle nasıl oturtuyorsunuz ve n kadar mesela günde kaç defa felan beni bi aydınllatın bu konuda ya bayanlar:46:
benimki oyurtunca öne fırlıyor roket gibi bide istemiyor biz gezentiyiz

Gecmis olsun cnm
Aksam goruselim dinlen de biraz
Benim de bi uykum var ki
sağol canım
karama kızsaydın keşke hep benide uykusuz bıraktı gündüz 1 saat uyumuşum hayret nasıl hastaysam artık yoksa hiç uyumazdım

Eki Görüntüle 647553

erkek annelerine gelsin kızlar bizde böyle kaynana olmayalım:1::1::1:
anacım olurmuyuz oluruz kaynana değilmiyiz eni konu:52:

bliss de burdaymışşş:24::24: konuşun bacım kendim çalıyom kendim söylüyorum stressin zahmeti rahat vermedi herhal çıktı kuşum :14:

aa sebostoss nasılsın canım :1::1::1: oglun nasıl?

iyiym cnm demin tam mesaj yazıyodum telefonun şarjı bitti ben de bilgisayara geldim
her koldan saldırıyorum ha
biraz uyudum kendime gedim ben de stres gibi
oğlan fena değil biraz mızmız
gece de sabaha kadar memede ama buna da şükür
sen nereleri gezdin kız

sağol canım:2:

dinlendim dinlendim :32:

yaşlandın tabi normaldir:24:

ben önlük kullanamıyorum

çok teşekkür ederim canım

teşekkür ederim
6 ayı doldurmuş bebek kahvaltı meyve çorba ve yoğurt muhakkak yemeliymiş ben yediremiyorum ahmet çok ketum ne yapmalı acaba
kilosu boyuna göre azmış ama bence idare eder ya biraz kibar sadece:55:

bizimkide hop hop zıplıyor koltuk altından tutunca:52:

şimdide müneccim mi oldun nuray sayarı:9:

ben hep topluyorum ağzına kaçar diye ahmette yakaladığı an avuçluyor:31:

benimki oyurtunca öne fırlıyor roket gibi bide istemiyor biz gezentiyiz

sağol canım
karama kızsaydın keşke hep benide uykusuz bıraktı gündüz 1 saat uyumuşum hayret nasıl hastaysam artık yoksa hiç uyumazdım

anacım olurmuyuz oluruz kaynana değilmiyiz eni konu:52:

bacım ne dedi doktor
kilosu boyu kaç ki yavrunun
kız ben de nasıl uyuduysam eşim aradı konuştum kapattım teli aynen devam ki kolay dalamam uykuya ve uykum bölününce tekrar uyuyamam güya sızmışım resmen
sana da bi saat uyku yaramış ha
bu arada oğlanın resmindeki gölgenden anladığım kadarıyla öyle fazla bi lilon yok bacım
nasıl yedirecez 6 ay dolunca bu kadar şeyi ya
benim oglan meyve yemiyo bi kerek
ben de kendime sorarım benden nasıl kaynana olur diye ama hiç belli olmaz cadı kaynana da olabilirim icabında

iyiym cnm demin tam mesaj yazıyodum telefonun şarjı bitti ben de bilgisayara geldim
sen nereleri gezdin kız
giyinme odası,banyo,yatak odası evin her yerini bacım bu çocuk gezginci kucagıma aldım gezdim :4:
herkes nerde yaw:44:

efe bugün süper huysuz arada onla ugraşıyorum uyuyor uyanıyor sonra aglayarakk hoopp memeye ya da tuvalete sesim kesilirse anlaki efeyleyim..ya banyo da yapyın be çocugum uyu dinlen :51:

bak bak bakk gece uykusuz kamışmış seboş bana kızaymış
yaşlanmışımm pekkiii bundan sonra akşamları senle konuşmayacam :19::19::19:

Mrb hanimlarrrr ve tatlimi tatli bbeebisler nasil keyfler umarim iyidir kizlar biz iyiiz cok sükür ev döseme telasindayiz git gel evin kontrati derken fazla ugrayamiyorumbir kac gündür siz nasilsiniz bebisler nasil hanimlar insaallah hepsi iyiler keyfleriyerinde insaallah:55: biz iyiiz cok sükür biraz mizmiz ama olacak okadar :34:
Sizde ne var ne yok

stres canım nasılsın?
eh işte canım halsizim

zahmatim kilo almamış mı kızz :14: doktor ne dedi ne yedirmeliymişsin?
bence iyi 400 gr almış ama boy kilo dengesini heralde beyenmiyor:44:

sen nereleri gezdin kız
ay beben öksürüyonu burnu tıkalımı nasıl oldu yavrum ya hiç bebekler çocuklara kıyamıyorum:14:
ben koca insanken haşatım çıktı

bacım ne dedi doktor
kilosu boyu kaç ki yavrunun
kız ben de nasıl uyuduysam eşim aradı konuştum kapattım teli aynen devam ki kolay dalamam uykuya ve uykum bölününce tekrar uyuyamam güya sızmışım resmen
sana da bi saat uyku yaramış ha
bu arada oğlanın resmindeki gölgenden anladığım kadarıyla öyle fazla bi lilon yok bacım
nasıl yedirecez 6 ay dolunca bu kadar şeyi ya
benim oglan meyve yemiyo bi kerek
ben de kendime sorarım benden nasıl kaynana olur diye ama hiç belli olmaz cadı kaynana da olabilirim icabında
73 cm 8700 gr:nazar: :nazar: :nazar: bence iyide göstermiyo zayıf tipli küçük kafalı kibarcana ama dr daha fazla olmalı diyo:26:

çorba illa verecen diyo semizotu ıspanak koy sonra et koy diyo sanki yedide ben vermedim
günde 1 orta boy elma diyo ben 1 dilimi yediremiyorum
hergün yumurta sarısı tereyağı biraz ekmek tuzsuz penir diyo nasıl yediricez çok zor çok:6:
bak bak bakk gece uykusuz kamışmış seboş bana kızaymış
yaşlanmışımm pekkiii bundan sonra akşamları senle konuşmayacam :19::19::19:

:27: :27: :27: :29:

:46::46::46::46: 2 kalbim oldu yaşasınn :46::46::46::46::46::46:
benim 3 olmuş kız:46:

Mrb hanimlarrrr ve tatlimi tatli bbeebisler nasil keyfler umarim iyidir kizlar biz iyiiz cok sükür ev döseme telasindayiz git gel evin kontrati derken fazla ugrayamiyorumbir kac gündür siz nasilsiniz bebisler nasil hanimlar insaallah hepsi iyiler keyfleriyerinde insaallah:55: biz iyiiz cok sükür biraz mizmiz ama olacak okadar :34:
Sizde ne var ne yok
hayırdır eylülnaz taşınmamı var

Back
X