2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

boyum 160
50 kg olsam ideal gibi
gece yatarken serbetli tatlı bile yiyorum ama :39:

hıı boylarımız aynı, ben de yazın 48 oluyorum, beğeniyorum kendimi o zaman, benim için sorun yok :))) sağlıklı beslendikten sonra korkma canım, gene de uzmana görün , giderek daha fazla kilo verirsen iyi olmaz.

aynen canim kizima diyorum 6 ayin kutlu olsun yavruum iyiki varlar kücük böcekler rabbim eksikliklerini göstermesin insaallah:16: (amin)

MAasallah sübhanallah size ama hicde 6 ay öncesi dogum yapmis gibi durmuyorsun canim maasallah sana
:21:

kızım 4,5 aylık olunca bu kiloya geldim canım :17: e biraz uğraştım yürüyüş bandıyla kanka oldum :52: işe yaradı.

sende boy var kııs maşallah boy olsun da kilom olsun, boy uzamıyo kilo verilir nasılsa :) hem sen sıkı etliymişsin,belli etmezsin kiloyu, ben gevşeğimdir biraz :1: ama kilo verdim 1 aydır yürüyüş yapıyordum, 53üm şimdi, 51 olsam tam eski halime dönücem, sıkmıyorum kendimi, böyle de iyiyim ::)
meslektaşız galiba, örtmensin de mi :34:
yediklerime dikkat ettim derken ne yaptın ve yürüyüş hızın,dakikan bilgilendirir misin canım seni görünce gaza geldim iyi mi :46::46:
selam kızlar
geçmiş yapmıştım önce onlara cevap yaziim dedim.mesaimin son dakikalarını kk'ya adadım.
naber karam? bak işte geldim burdayım ;)
aynen devam mı senin yaramaz?

derken yine ben geldim karam gitmiş. kadere bak :p
devam ne kelime çoşmuş coşmuşş :1: efe rahat vermiyor ki canım anlık giriyorum hemen çıkıyorum gündüzleri hiç girmeden de duramıyorum çikolata gibi bagımlılık yaptı :35::35::35:
kızlar ya şimdi bu ayıp olacak ama ben kilo alamıyorum :17: 48 le basladım hamileliğe 67 yle bitti :27:
şu an 47 yim günden güne eriyorm bu da iyi değil iskeletim kaldı nerdeyse :26:
ayıp vala çok ayıp :20: tosunların yanında böyle kilo alamıyorum falan filan :19:
aman verirsin boşver, emziriyosun hem, benim sütüm çok azdı, 4 aylık olunca kızım ek gıdaya geçtik, yediklerime dikkat etmeye başladım, süt de aynı seviyede, o kadar şeyi boşa yemişim :1: sana da maşallah canım, ay utandırma beni :17:

:9: benim de kadrom köyde,eylülde tayinim çıktı ama hiiç görmedim okulumu da köyümü de :1:
hem de 55 km uzaklıkta,arabamla gidemem de kar falan yağıyomuş, yolda falan kalırım amanın :52:
ingilizce benim branş,seninki ne ?

:1: en imrenilen kadın tipi, yiyip yiyip kilo almayan :))) boyunla doğru orantılıysa kilon, sorun yok bence. benim boyum 160, 50-52 kilo normal bende.
görünüşün çok kötüyse ve sağlık sorunların varsa bence bi uzmana görün,diyetisyene git, kas,yağ falan oranlarına bakar ve sana uygun bişeyler söyler. inşallah bi sorun teşkil etmez :34: gece yatmadan süt içmek kilo aldırır derler ama bilemiyorum :44:
servis yok mu?benim branş türkçe canım,30 km okulun servisi var en son yaz seminerine katıldım 8 aydır gitmiyorum :9::9:
kızım 4,5 aylık olunca bu kiloya geldim canım :17: e biraz uğraştım yürüyüş bandıyla kanka oldum :52: işe yaradı.

koşu bandıyla ilgili bilgi almak için alıntı yapmıştım merak ettiklerimi yazdım alıntı yapmışım yine de :3:

blis arkadaşım anlattığım gibi profdan önce gittiğimiz 2 doktor ki bunların biri yar.doç diyet yapmamı söyledi. inan hiç bir değişiklik olmadı diyet sonucunda. son gittiğimiz prof hafif derecede hassasiyeti olabilceğini bebeğin kilo alımı vs. gelişiminin normal olduğunu kafaya takmamam gerektiğini söyleyip içime su serpti. önemli olan bir drla yetinmemek ve fazla evham da yapmamak. aynen benim de bu kişilere karşı duyduğum kızgınlığı anlatamam. beni ve bebeğimi mahrum ettiler besinlerden.:20:

Son düzenleme:
kızlar selam..dün bahsetmiştim ya oğlum başını kaldıramıyor diye..dün akşam ellerinden çekince kaldırmaya başladı başını.:-))) yarı oturur durumdaykende kendi kaldırıyor.ama sırt üstü yatarken kendi kaldıramıyor.normal mi sizce?

daha küçükler annesi geçen arkadaşım geldi kızı 7,5 aylık sırt üstü yatınca kalkıp oturmaya yeni başlamış oturturken bile destek olmak lazım sırtlarına:7:

marjinal;
cnm sohbete katılmayı istiyorum ama benim kız çook mızmız sürekli benle ilgilen diyor o uyurkende ev işi arada giriyorum ama hiç bir şey yazmaya vaktim olmuyor..

bilmiyorum site benim pcden mi kaynaklı yoksa genelde mi yavaş bi sayfa açılana kadar zaman geçiyor.. sizlerde de var mı bu durum benim de beklemeye tahhammulüm olmuyor genelde..:50:

bu arada yumurtayı nasıl verecem ben ya verdm bugün midesii bulandırdı ve sade olarak yutması zor olur yavrucuğuma nasıl vermem gerek düşüncelriniz neler??

marjinal;
cnm sohbete katılmayı istiyorum ama benim kız çook mızmız sürekli benle ilgilen diyor o uyurkende ev işi arada giriyorum ama hiç bir şey yazmaya vaktim olmuyor..

bilmiyorum site benim pcden mi kaynaklı yoksa genelde mi yavaş bi sayfa açılana kadar zaman geçiyor.. sizlerde de var mı bu durum benim de beklemeye tahhammulüm olmuyor genelde..:50:

bu arada yumurtayı nasıl verecem ben ya verdm bugün midesii bulandırdı ve sade olarak yutması zor olur yavrucuğuma nasıl vermem gerek düşüncelriniz neler??

canım belki bilgisayardan kaynaklanıyordur benimki çok hızlı hiç sorun yaşamıyorum.

ben daha hiç yumurta vermedim o yüzden bir fikrim yok benimde sebzelerle başım dertte tükürüp duruyor midesi kalkıyor kesin yumurtadan da bulanır annelik çok zor.

merhaba arkadaşlar . bende aranıza yeni katılanlardanım 12 eylül doğumlu bir prensesim var .öğretmenim mart sonu başlıycam ama çok stres yapıyorum nasıl olur bırakabilirmiyim kızımı diye:(Allah hepimizin bebeğine sağlık versin:))

marjinal;

ıhlamurla ya da annesütün varsa onlarla ıslatabilirsin canım :23:
merhaba arkadaşlar . bende aranıza yeni katılanlardanım 12 eylül doğumlu bir prensesim var .öğretmenim mart sonu başlıycam ama çok stres yapıyorum nasıl olur bırakabilirmiyim kızımı diye:(Allah hepimizin bebeğine sağlık versin:))

hoş geldin:42: 19 martta başlayacagım ben de düşünüp duruyorum ne yaparım diye :14::14::14:

hoşgeldin:42:aramıza

Hosgeldin canim:3:

Back
X