2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ekip burda da strescim yok iyidir inşallah kendide yavrularıda.

Son düzenleme:
Evet canim mizmizligi var simdi yoruldu uyukliyor uyanior kara veremedi salliyorum bi yandan efecik napior
benimki de öyle yaa ne oluyor bu bebelere uyuyor güya 10 dakika sonra uyanır tekrar salla durr :27::27: hiç durmuyor hiçç :50:
slm cnm
süt sağıyorum da pek bişey çıkmadı
benim şeboş hortumlamış sütleri
bu arada kilo veren arkadaşlara tbr
darısı başımıza inşalah

benim de çok azaldı ya şu 6 ayı bitirebilseydik hayırlısıyla,evet ya herkes zayıflıyor ya bir atak yapayım diyorum koşu bandı,tatlıyı keseyim diyorum ama zaten yorgunluktan mahvoluyorum spor hiç yapamam 4 saatlik uykuyla günümü zor bitiriyorum az uslanaydı benimki ahh ahh:14::14:

benimki de öyle yaa ne oluyor bu bebelere uyuyor güya 10 dakika sonra uyanır tekrar salla durr :27::27: hiç durmuyor hiçç :50:

benim de çok azaldı ya şu 6 ayı bitirebilseydik hayırlısıyla,evet ya herkes zayıflıyor ya bir atak yapayım diyorum koşu bandı,tatlıyı keseyim diyorum ama zaten yorgunluktan mahvoluyorum spor hiç yapamam 4 saatlik uykuyla günümü zor bitiriyorum az uslanaydı benimki ahh ahh:14::14:

Öyle canim benimki daha yeni uyuyor gibiyfi kapi caldi sanki uyuyan o degilmis gibi:52:

yok canım içmiyor 3-4 kaşık zorla içirdim bide önlük takmıyor heryer sebze çorbası oluyor:50:
hadi ya zor bu ek gıda işi,ne zaman ögün olacak bunlar daha 4,5kaşık zorla içiyorlar,,sütüm de azaldı kafam çok karışık
hekip burda da strescim yok iyidir inşallah kendide yavrularıda.

evet yaa strescim ailecek hasta :2::2: inş az daha iyi olmuşlardır,tam soguklar bastımadı ya yagmur az salgın arttı dikkat etmek lazım:51:

hadi ya zor bu ek gıda işi,ne zaman ögün olacak bunlar daha 4,5kaşık zorla içiyorlar,,sütüm de azaldı kafam çok karışık

evet yaa strescim ailecek hasta :2::2: inş az daha iyi olmuşlardır,tam soguklar bastımadı ya yagmur az salgın arttı dikkat etmek lazım:51:

valla bende bilmiyorum alışmalarını ümit ediyorum.

$734772_509053235806606_1622015530_n.webp $untitledgffgf.webp $komikanka-key-82.webp

işte halimiz:1::1::1::1:

zayıflamak için çocukların uslanmasını beklersek çok bekleriz daha bacım
bizim bi adet stresimiz olacaktı ne yaptı acaba çok merak ettim ya

Back
X