2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

teş ederim canım:nazar::nazar:güzeldir evet fakat daha bugüne kadar elbise giydirmemiştim küçük diye, 6 aylık bi elbisse vardı evde önceden aldığım, akşam oonu bi giydireyim dedim kızıma mutlu oldum:21::21:.... hiçç yakışmadıııı:50::23::23: erkek kılıklısın dedim bi kere daha.. babamızda yakıştırmadı.. bi kere daha giydirirsem çeker foto eklerim ...

mertin saçları maşşalhhh cannım simsiyahh parlakk :nazar::nazar::nazar:

canımcım sebzelerden başlamak geremiş tatlı şeyleri daha rahat yerler.. ki ilk etapda öyle olur ısrarla hergün pişir ver.. anne olmak zoorr veeeee güzeeeeelll:32::34:

canım bende sebzede ısrar ediyorum bakalım.elbiseli halini buraya yükleseydin bide biz görseydik cimcimeyi hiç giydirmediğin için belki tuhafına gitmiştir.

sevindinmi kız :16: bende sizi özledim
marjinal sebos ve sen kulağımı çınlatmışsınız:29:

dün yatak döşek durumdaydım şimdi orta kararımda ahmet paşa coşmuş halde şimdide uyandı
hosgeldin tekrar gecmis olsun

kızçeerimiz aynı gün doğumlular ya ne güzel burda 5i doğumlu birinin olması:32::32: benimki kızlara benzemiyor kırmızıları falan giyerse erkek kılıklı kızım diye seviyormm:16::16::16:

günaydınn

günaydın bebek çayını benim yengemde kızına vermişti bebeek çayı diye satılıyor al dedi küçük biberona doldururdum içerdi dedi bende alacam ama markası ne acaba hatırlamıyormuş kendisi.. sanki markette milupanın bebe çayını mı görmüştüm ne :26:
ben de öğle olarak sebze çorbası veriyorum ama hala meme istiyor ya kızlar doymuyor desem :50: değil.. dk yarım kase yiyiorsa bir kkase ver dedi ama hala memeye bakıyorr sıpamm:44:
evet ayni gün dogmuslar :16: ayrica bencede erkek kilikli degildir sana öyle geliyordur sebze corbasi konusunda benim kizda daha mamaya bakiyor ayda yilda bir mamasiz devam uyuyor doktorumuz yavas yavas artik bir süt ögünün yerine sebze koyun diyor bakalim ne yapacaz ama olur zamanla kasik mamanin üstüne ben sade ictigi sütün yarisini veriyorum iyicene sismesin diye :9: kücük oburum

servi olayını bilmiyorum canım, hiçaraştırmadım, işim olmadı daha okulla :)))
akşam 6 dan bişey yemedim, meyve yedim sadece o da 1 portakal falan. bol sıvı tükettim soda,su, çay. çayı çokaçık ve şekersiziçerim zaten.
yürüyüş bandında 5.5 ve 5.8 hızında 60 dk günlük yürüyüş yaptım, hep 60 dk olmasa da 50 dk yı geçtim... günde 5 km yürümüş oldum, arkasına duş falan derken en az 1,5 saat ayırmak lazım.kızım bana çok zorluk çıkarmadığı için b yapabildim de sen bebekle zorlanabilirsin, acele etme, verirsin nasılsa :34:
yok canım şimdi yapmam mümkün degil :50: sadece fikir için sormuştum teşekkürlerr:46::46:
aman iyi ol cnm valla çok merak ettik seni
çok da özledik
bak karam da seni görünce sevinçten kırk takla atmış
akşama görüşelim şekerim öptüm:54:
oyy şekerim kıskandın mı yine sen gel sana da yaparım :52::52::52::52:
birde öyle bir diyet listemiz var ki oğlum ve ben bunları yemezsek ne yiycez bilmiyorum nerdeyse herşey yasak
bilmiyorum bu durumu ama hani reflülü bebeklere özel mamalar var ya bunun da öyle bir maması yok mu acaba :44:
canım bende sebzede ısrar ediyorum bakalım.elbiseli halini buraya yükleseydin bide biz görseydik cimcimeyi hiç giydirmediğin için belki tuhafına gitmiştir.

evet foto isterizzz :21::21::21::21: benim kızım olsaydı onu şekilden şekile sokardım :52::52::52::52:

yok canım şimdi yapmam mümkün degil :50: sadece fikir için sormuştum teşekkürlerr:46::46:

oyy şekerim kıskandın mı yine sen gel sana da yaparım :52::52::52::52:

bilmiyorum bu durumu ama hani reflülü bebeklere özel mamalar var ya bunun da öyle bir maması yok mu acaba :44:

evet foto isterizzz :21::21::21::21: benim kızım olsaydı onu şekilden şekile sokardım :52::52::52::52:

aynen benim kızım olsaydı ne elbiseler ne tokalar takardım kokoş olurdu:12:

merti bile şekilden şekile sokuyorum bazen,ama erkek olunca seçenek az.

Atopik icin de ozel mama var evet. Belki sadece atopik icin degildir tam bilmiyorum ama icinde atopige neden olabilecek hicbir sey yokmus. Biz ondan veriyoruz 1,5 aydir, memnunuz.

Atopik icin de ozel mama var evet. Belki sadece atopik icin degildir tam bilmiyorum ama icinde atopige neden olabilecek hicbir sey yokmus. Biz ondan veriyoruz 1,5 aydir, memnunuz.

bilmiyordum ilk defa senden duydum rica etsem ismini verebilir misin?

merhaba kızlar benim kızım tam bir kk düşmanı geliyorum geçmiş yapıyorum tam birşeyler yazıcam hooopp ada huysuzlanıyor ilgi arsızı yaaa

dokrotumuza göre benim kızımında atopik bir cilt yapısı var doktorumuzun bize tavsiyesi bol bol nemlendirin sabah akşam nemlendirici sürüyoruz

6 aylık asılarımızı olduk bı gusel agladık :9::9::9: vee bugun babamızz ızmıre gıdıyorr 3 gece yanlızımm ıns bır sorun cıkmazz :26:

dokrotumuza göre benim kızımında atopik bir cilt yapısı var doktorumuzun bize tavsiyesi bol bol nemlendirin sabah akşam nemlendirici sürüyoruz

bize de vazelinle nemlendirin dedi ama banyo yapmadığı sürece nemlendirmenin bi faydası yokmuş bende banyo sonrası nemlendiriyorum o kadar ne kadar doğruysa artık

bize de vazelinle nemlendirin dedi ama banyo yapmadığı sürece nemlendirmenin bi faydası yokmuş bende banyo sonrası nemlendiriyorum o kadar ne kadar doğruysa artık

vazelinin nemlendirme oranı yüksek ya o yüzdendir belki ben yeni doğduğu zaman bebek yağı kullanıyordum ama nemlendirici kadar etkili olmadı bizde

Merhaba anneler nasılsınızzz bebişleriniz nasıl? uzun zamadır bakmıyordum 160 sayfa olmuş ben nasıl okuyacağım Allahımmmm :18::52:

vazelinin nemlendirme oranı yüksek ya o yüzdendir belki ben yeni doğduğu zaman bebek yağı kullanıyordum ama nemlendirici kadar etkili olmadı bizde

ah o bebek yağı mahvetti oğlumu hiç yaramadı bize yaktı yavrumun vucudunu şampuan olarakta sebamed shower oil kullanıyoruz siz ne kullanıyorsunuz

6 aylık asılarımızı olduk bı gusel agladık :9::9::9: vee bugun babamızz ızmıre gıdıyorr 3 gece yanlızımm ıns bır sorun cıkmazz :26:
gecmis olsun insaallah minik kusa canim :16:
cikmaz insaallah rabbim büyüktür ALLAHA EMANET sag salim gelir esinde insaallah

Merhaba anneler nasılsınızzz bebişleriniz nasıl? uzun zamadır bakmıyordum 160 sayfa olmuş ben nasıl okuyacağım Allahımmmm :18::52:
evet farkindaydim epeydir yokdun oglusun nasil :emir_bebek:

ah o bebek yağı mahvetti oğlumu hiç yaramadı bize yaktı yavrumun vucudunu şampuan olarakta sebamed shower oil kullanıyoruz siz ne kullanıyorsunuz
bübchen kullaniyoruz ama kizimin konagi bölgesel bölgesel gecmedi sebamedden cok memnun kalan vardi yanlis hatirlamiyorsam konak konusunda birde onu deniyecem yoksa bübchenin her ürününü kullaniyorum memnunum:34:

gecmis olsun insaallah minik kusa canim :16:
cikmaz insaallah rabbim büyüktür ALLAHA EMANET sag salim gelir esinde insaallah

evet farkindaydim epeydir yokdun oglusun nasil :emir_bebek:

bübchen kullaniyoruz ama kizimin konagi bölgesel bölgesel gecmedi sebamedden cok memnun kalan vardi yanlis hatirlamiyorsam konak konusunda birde onu deniyecem yoksa bübchenin her ürününü kullaniyorum memnunum:34:

oğluşcuk huzursuz bu aralar dişler sağolsuuun dün 5 aylık muayenesine gittim 8200gr olmuş 67 cm boyu ek gıdaya yine başlamiicaz ama ben tattırıyorummm :52:

Back
X