2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ah o bebek yağı mahvetti oğlumu hiç yaramadı bize yaktı yavrumun vucudunu şampuan olarakta sebamed shower oil kullanıyoruz siz ne kullanıyorsunuz

ya atopik cilt bizdede oldu sarı su toplayıp patlıyo mustelanın şampuanını kullanıyoruz bebe yağları kremler az da olsa çıkmaya devam ediyo napacamızı şaşırdık iyice

gecmis olsun insaallah minik kusa canim :16:
cikmaz insaallah rabbim büyüktür ALLAHA EMANET sag salim gelir esinde insaallah

evet farkindaydim epeydir yokdun oglusun nasil :emir_bebek:

bübchen kullaniyoruz ama kizimin konagi bölgesel bölgesel gecmedi sebamedden cok memnun kalan vardi yanlis hatirlamiyorsam konak konusunda birde onu deniyecem yoksa bübchenin her ürününü kullaniyorum memnunum:34:

bende bübchen almıştım oğlumun malzemelerini şimdi yasaklanınca ben kullanıyorum:1:

ya atopik cilt bizdede oldu sarı su toplayıp patlıyo mustelanın şampuanını kullanıyoruz bebe yağları kremler az da olsa çıkmaya devam ediyo napacamızı şaşırdık iyice

çok zor bi hastalık bizim şiddetliydi üstelik hala da devam ediyor yatıştırıcılarla kontrol altında sadece:50:

çok zor bi hastalık bizim şiddetliydi üstelik hala da devam ediyor yatıştırıcılarla kontrol altında sadece:50:

aa gerçekten mi rabbim şifa versin eminim zor bi durumdur sizde aynı şekilde mi oluyo yani vücudda baloncuklar halinde mi şu sıralar bizim kızımızda çok huysuz sebebini bilmediğimiz bir şekilde

aa gerçekten mi rabbim şifa versin eminim zor bi durumdur sizde aynı şekilde mi oluyo yani vücudda baloncuklar halinde mi şu sıralar bizim kızımızda çok huysuz sebebini bilmediğimiz bir şekilde

muhtemelen kaşıntısı vardır o yüzdendir ama bizim baloncuk şeklinde değil kızarıp dökülüyor

QUOTE=karam8134;29194731]yok canım şimdi yapmam mümkün degil :50: sadece fikir için sormuştum teşekkürlerr:46::46:

oyy şekerim kıskandın mı yine sen gel sana da yaparım :52::52::52::52:

bilmiyorum bu durumu ama hani reflülü bebeklere özel mamalar var ya bunun da öyle bir maması yok mu acaba :44:

evet foto isterizzz :21::21::21::21: benim kızım olsaydı onu şekilden şekile sokardım :52::52::52::52:[/QUOTE]

yapar mısın gerçekten de kız :16::16::16::16::16::16::16:

bilmiyordum ilk defa senden duydum rica etsem ismini verebilir misin?
Aptamil pregomin as canim. Ama oldukca pahali bi mama. Devlet hastanesinde bi doktor yazarsa daha iyi olabilir.
Siz hangi mamayi kullaniyosunuz? Belki o da dokunmuyodur size. Ben mama verince cok kisa bi sure sonra cocuk kizarmaya basliyodu o yuzden kestik.

bize de vazelinle nemlendirin dedi ama banyo yapmadığı sürece nemlendirmenin bi faydası yokmuş bende banyo sonrası nemlendiriyorum o kadar ne kadar doğruysa artık
Evet bak onu yazmayi unuttum. Sik sik banyo ve daha cildi tam kurumadan nemlendirici oneriliyor. Bzi cok doktora gittik, cok sey okuduk internette. Simdi biodermanin nemlendiricisini kullaniyoruz. En cok abcderm'den memnun kaldim.

ah o bebek yağı mahvetti oğlumu hiç yaramadı bize yaktı yavrumun vucudunu şampuan olarakta sebamed shower oil kullanıyoruz siz ne kullanıyorsunuz
Canim gittigmiz doktorlarda biri sey demisti bana. Ben niveanin badem yagini kullaniyodum, mahvedersijniz sakin kuruyemis bazli bir sey kullanmayin dedi. Kuruyemis atopigi tetikleyebilri dedi. Baska bir doktor da icinde kuruyemis proteini olmadigi icin sorun yok kullanin dedi. Belki sizde o noktada hassasiyet vardir, bize dokunmuyo gibi.

Dikkat edince azaliyo kizlar, sabredelim yenelim atopigi :-) genetikmis zzten olacaksa olacak ama siddetini azaltabiliriz.

Aptamil pregomin as canim. Ama oldukca pahali bi mama. Devlet hastanesinde bi doktor yazarsa daha iyi olabilir.
Siz hangi mamayi kullaniyosunuz? Belki o da dokunmuyodur size. Ben mama verince cok kisa bi sure sonra cocuk kizarmaya basliyodu o yuzden kestik.

Evet bak onu yazmayi unuttum. Sik sik banyo ve daha cildi tam kurumadan nemlendirici oneriliyor. Bzi cok doktora gittik, cok sey okuduk internette. Simdi biodermanin nemlendiricisini kullaniyoruz. En cok abcderm'den memnun kaldim.

Canim gittigmiz doktorlarda biri sey demisti bana. Ben niveanin badem yagini kullaniyodum, mahvedersijniz sakin kuruyemis bazli bir sey kullanmayin dedi. Kuruyemis atopigi tetikleyebilri dedi. Baska bir doktor da icinde kuruyemis proteini olmadigi icin sorun yok kullanin dedi. Belki sizde o noktada hassasiyet vardir, bize dokunmuyo gibi.

Dikkat edince azaliyo kizlar, sabredelim yenelim atopigi :-) genetikmis zzten olacaksa olacak ama siddetini azaltabiliriz.

benim oğlum anne sütü aldığı için mama kullanmadım henüz ek gıdaya da geçmedik. Verdiğin bilgiler için çok sağol canım. İnş hep beraber atlatır yavrularımız bende de olduğu için ne kadar zor olduğunu biliyorum :50:

Back
X