2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maasallah kuzuya :nazar: yarasin tadina alismasi daha iyi sonra zorluk cekmez :56:

masallah kuzuya :nazar:
tattır tabi cnm
biz zayıfmışız ya :26: saglıklı olsun da :16:

Allah sağlık versin varsın zayıf olsun.. benimkininde daha beğendiği bişi bulamadım biberonldan hele nefret ediyooo

bu arada mustella çok guzel ben birde chicco nun şampuanını kullanıyorum çok guzel o da

bilisl sen ist da mısın?
Ankaradayim canim

bazen lay lay loomm günlerimi özlüyorum,sonra özledigim için üzülüyorum sanki ogluma haksızlıkmış gibi oluyor :14:ben size de oluyor mu:23:
Bana da geliyorlar oyle soldan soldan bazen. Saf miyij neyim niye vazgectim sanki o rahat hayattan diye geliyolar. Ama buraya yazdigim icin bile pismanlik duyuyorum aninda. Yavrucugumdan utaniyorum ve aciyorum ona, haksizlik etmemek icin dusunmemeye calisiyorum. Guzelligi, tatliligi, icimin yaglarini eritisi kolaylastiriyo zatn durumu :-)

tamamen dogal yöntemler efematik ne zaman yanaşsak uyanıp aglıyor :52::52::52:

Ayy cok guldum, efematik:-) :-) :-) :-) :-)
En yuksek korumali yontem :-)

kardeş istemiyor belli :1::1::1: siz nasıl?sprial umarım dogru yazmışımdır :1: taktırmayı da düşünüyorum ama nasıl bilmiyorum :34::44:

bende canim önümzdeki ayin sonuna randevu aldim bir konuscam daha dogum yaptim yapali bir muayneye bile gitmedim bir dikislerimi aldirdim okaaa :50: bakalim bii en güveniliri yine o gibi

Son düzenleme:
Ankaradayim canim

Bana da geliyorlar oyle soldan soldan bazen. Saf miyij neyim niye vazgectim sanki o rahat hayattan diye geliyolar. Ama buraya yazdigim icin bile pismanlik duyuyorum aninda. Yavrucugumdan utaniyorum ve aciyorum ona, haksizlik etmemek icin dusunmemeye calisiyorum. Guzelligi, tatliligi, icimin yaglarini eritisi kolaylastiriyo zatn durumu :-)

Ayy cok guldum, efematik:-) :-) :-) :-) :-)
En yuksek korumali yontem :-)

:52::52::52::52::52: yazarken bile degil mi üzülüyor insan rahatlık battı anacım :52::52::52:şimdi büyüse hemen ya aslında bizle uyuyp bizle kalktıgı yaşa gelsin kaç yaş ki acep :34:

Bi yandan da internetten alisveris mi yapiyosun :-) emin degilim ama muffin kalibi gibi bi sey oluyo herhalde.

:52::52::52::52:iyi bildin bugün muffin yaptım çok lezzetli ve görsel oldu diş şeklinde kalıp buldum onla da diş bugdayında yaparım diye araştırıyorum :126: diş yok bugdayın peşindeyim:4:

6,5 cm kurabiye kalıbı çok mu büyük sizce göz kararı ne kadardır acep :44:

:52::52::52::52:iyi bildin bugün muffin yaptım çok lezzetli ve görsel oldu diş şeklinde kalıp buldum onla da diş bugdayında yaparım diye araştırıyorum :126: diş yok bugdayın peşindeyim:4:

tek sen degil canim bende sendenim :9::9::9: gelen misafirlere tac bileee hazirlamayi planliyorum :8::8::8:

diş şeklinde yaş pasta yaptırcam,kartonlarla efenin karnı acıktı ayy pardon dişi çıktı yazdırcam,gelen misafirlere ne hediye etsem kararsızım işte :49:

Benim cikmam lazim, iyi geceler kizlar!
Son bi laf yetistiriim de gidiim nerden buluyosunuz o enerjiyi ya ben dis bugdayini bile dusunmey bile enerji bulamayorm :s masallah size :-)

hadi fikirlerimizi paylaşalım o zaman çok heyecanlıyım çookk :62:

fikir cok dis yoook pastamiz dis seklinde olacak insaallah gelen misafirlerimize kecedenrenkli disler yapip taclarin üstüne yapistircaz gelen misafirlerimize dagitacaz
kapimiza kocasmannn bir dis hos geldin disi insaallah ve tabikidee dis seklinde sekerlerimiz olacak
ayricaa mevlid okutacagim kizima ben okutamadim evimizde olunca hepsini bir arada yapariz insaallah:16:

Son bi laf yetistiriim de gidiim nerden buluyosunuz o enerjiyi ya ben dis bugdayini bile dusunmey bile enerji bulamayorm :s masallah size :-)

iyi geceler canim ben cok heycan yapiyorum o konuda :27: söyle disler ciksada isirsaa beni :9:

iyi geceler tatlımm:16::16::16::16: napalım bacım inanki 5,5 aydır en fazla 6 saat genelde de 4 saat uyumuşumdur ve yaramaz bir
oglum var uyurken bile rahat vermez ama napalım bunlar da tatlı heyecanlar öyle böyle geçecek bari güzel geçsin,anımız olsun kısss :46::46::46::46::46:

Back
X