- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anacım ne zaman geldinizde ne zaman gittiniz
karam seni yakaladım hemide özel mesaj attım okudunmu:82: marjinal bugün kocanı paylıyosundurdiye senden ümidim yoktu ama kaşla göz arası 2 tıklamış gitmişsiniz
![]()
master görmedimde karam orda ay gibin parlıyordukaram ve master ağustos annelerini okuyor![]()
aaa valla eşinle açık açık konuş 1-2 gün kalsa tamamda öyle haftalarca hemde zırt pırt olmazbayanstres
acaba esra erola mı başvursam kp için
yok anacım bu adama kolay kolay kimse dayanamaz ciddiyim.
kız ben benim adammı akşam akşam payladım tüm yorgunluğum stresim gitti sende paylasaydın rahatlardınyok kız seni yanlız bırakırmıyım hiç![]()
kız ben benim adammı akşam akşam payladım tüm yorgunluğum stresim gitti sende paylasaydın rahatlardın![]()
ya kan tahlili kesin tanı boşa strese gerk yok aslındamastera üzüldüm yazık heryere hamile olabilir miyim diye soruyor inşallah değildir küçücük bebekle çok zor olur
o durumda olmak istemezdim.:18::18::18:
napayım bacım burda baktım muhabbet dönmüyor 5 kişi var ben de oraya gittimkaram ve master ağustos annelerini okuyor![]()
yok bebegim okumadım dur bakimmanacım ne zaman geldinizde ne zaman gittiniz
karam seni yakaladım hemide özel mesaj attım okudunmu:82: marjinal bugün kocanı paylıyosundurdiye senden ümidim yoktu ama kaşla göz arası 2 tıklamış gitmişsiniz
![]()
kız ben benim adammı akşam akşam payladım tüm yorgunluğum stresim gitti sende paylasaydın rahatlardın![]()
erkek milletine sık sık ayar yapacaksın hoş akıllanmazlar ama en azından benim yüreğim soğuyoryarın doğumgünü o yüzden kıyamıyorum canım
8 mart dünya kadınlar gününde doğmuş ama pekte kıymet bildiği söylenemez.
ya kan tahlili kesin tanı boşa strese gerk yok aslında
anacım bak en güzeli benle karam hiç korkumuz yok sıpa avutmaktan kocaların yüzüne bakamıyoruz
anacım ben geldim kimsecikler yok dedim komşuya bakayım ana bide ne göreyim karamnapayım bacım burda baktım muhabbet dönmüyor 5 kişi var ben de oraya gittimhatta masterla yazıştık bile onların sayfalarında hıı
yok bebegim okumadım dur bakimmama çok eglenceli onların topikte hem hemm demekki sizde gelmişsiniz ki görmüşsünüz hıı
komiksin bacım yaaharbi hoş kadınsın canım
![]()
napayım bacım burda baktım muhabbet dönmüyor 5 kişi var ben de oraya gittimhatta masterla yazıştık bile onların sayfalarında hıı
yok bebegim okumadım dur bakimmama çok eglenceli onların topikte hem hemm demekki sizde gelmişsiniz ki görmüşsünüz hıı
komiksin bacım yaaharbi hoş kadınsın canım
![]()
anacım ben geldim kimsecikler yok dedim komşuya bakayım ana bide ne göreyim karamkız ama orda eğreti duruyosun bacım ait olduğun yere dön
![]()
e anlamadım 3 ün biri kucağında diğer iksine ne oldu:44:bende o katagorideyim bizim mertte aynı onla ilgilenmekten birbirimize vakit yok.
ben şimdiye kadar 3 kere hamile kaldım ve günüm geçmeden kan testinde hep çıktı.
e anlamadım 3 ün biri kucağında diğer iksine ne oldu:44:
ajaannnnmarjinal dur bi bakayım bu bizimki ağustos annelerindemi![]()
kadın azcık degerini bildirecek bacım az gayrat taktikler çok bendeyarın doğumgünü o yüzden kıyamıyorum canım
8 mart dünya kadınlar gününde doğmuş ama pekte kıymet bildiği söylenemez.
hoş buldukk :26:ooo kaçak da gelmiş![]()
ya kan tahlili kesin tanı boşa strese gerk yok aslında
anacım bak en güzeli benle karam hiç korkumuz yok sıpa avutmaktan kocaların yüzüne bakamıyoruz
bende o katagorideyim bizim mertte aynı onla ilgilenmekten birbirimize vakit yok.
senin oglan az akıllı zannımca kocaları boş bırakmamak lazım canım
streess özele msj attım bebemmgit bakk
ben şimdiye kadar 3 kere hamile kaldım ve günüm geçmeden kan testinde hep çıktı.
anacım ben geldim kimsecikler yok dedim komşuya bakayım ana bide ne göreyim karamkız ama orda eğreti duruyosun bacım ait olduğun yere dön
![]()
ben masterı etkinliklerden gördüm canım o yüzden baktım birde baktım sende ordasın.