2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bayanstres

acaba esra erola mı başvursam kp için:1:

yok anacım bu adama kolay kolay kimse dayanamaz ciddiyim.

anacım ne zaman geldinizde ne zaman gittiniz :53:
karam seni yakaladım hemide özel mesaj attım okudunmu:82: marjinal bugün kocanı paylıyosundur:4: diye senden ümidim yoktu ama kaşla göz arası 2 tıklamış gitmişsiniz:19:

karam seni yakaladım hemide özel mesaj attım okudunmu:82: marjinal bugün kocanı paylıyosundur:4: diye senden ümidim yoktu ama kaşla göz arası 2 tıklamış gitmişsiniz:19:

yok kız seni yanlız bırakırmıyım hiç:29:

mastera üzüldüm yazık heryere hamile olabilir miyim diye soruyor inşallah değildir küçücük bebekle çok zor olur:50:

o durumda olmak istemezdim.:18::18::18:

kız ben benim adammı akşam akşam payladım tüm yorgunluğum stresim gitti sende paylasaydın rahatlardın:9:

yarın doğumgünü o yüzden kıyamıyorum canım:1:

8 mart dünya kadınlar gününde doğmuş ama pekte kıymet bildiği söylenemez.

mastera üzüldüm yazık heryere hamile olabilir miyim diye soruyor inşallah değildir küçücük bebekle çok zor olur:50:

o durumda olmak istemezdim.:18::18::18:
ya kan tahlili kesin tanı boşa strese gerk yok aslında
anacım bak en güzeli benle karam hiç korkumuz yok sıpa avutmaktan kocaların yüzüne bakamıyoruz

karam ve master ağustos annelerini okuyor:1:
napayım bacım burda baktım muhabbet dönmüyor 5 kişi var ben de oraya gittim :10::10: hatta masterla yazıştık bile onların sayfalarında hıı:21::21:
yok bebegim okumadım dur bakimm:1: ama çok eglenceli onların topikte hem hemm demekki sizde gelmişsiniz ki görmüşsünüz hıı :21::21:
kız ben benim adammı akşam akşam payladım tüm yorgunluğum stresim gitti sende paylasaydın rahatlardın:9:

komiksin bacım yaa :52::52: harbi hoş kadınsın canım :52::52::52:

anacım bak en güzeli benle karam hiç korkumuz yok sıpa avutmaktan kocaların yüzüne bakamıyoruz

bende o katagorideyim bizim mertte aynı onla ilgilenmekten birbirimize vakit yok.

ben şimdiye kadar 3 kere hamile kaldım ve günüm geçmeden kan testinde hep çıktı.

napayım bacım burda baktım muhabbet dönmüyor 5 kişi var ben de oraya gittim :10::10: hatta masterla yazıştık bile onların sayfalarında hıı:21::21:

yok bebegim okumadım dur bakimm:1: ama çok eglenceli onların topikte hem hemm demekki sizde gelmişsiniz ki görmüşsünüz hıı :21::21:

anacım ben geldim kimsecikler yok dedim komşuya bakayım ana bide ne göreyim karam:53:kız ama orda eğreti duruyosun bacım ait olduğun yere dön:52:

ben masterı etkinliklerden gördüm canım o yüzden baktım birde baktım sende ordasın.

marjinal dur bi bakayım bu bizimki ağustos annelerindemi:52:
ajaannnn :51::51::51:
yarın doğumgünü o yüzden kıyamıyorum canım:1:

8 mart dünya kadınlar gününde doğmuş ama pekte kıymet bildiği söylenemez.
kadın azcık degerini bildirecek bacım az gayrat taktikler çok bende :46::46:
ooo kaçak da gelmiş:1:
hoş buldukk :26:
:52::52::52::52: he kız kvalidem birara demişti hasta olmadın mı diye yoo dedim sütün mü koruyor dedi dedim
yok efe koruyor nasıl gülmüştü canım kvalidem yerim ben onu yerr :56::56:
bende o katagorideyim bizim mertte aynı onla ilgilenmekten birbirimize vakit yok.
senin oglan az akıllı zannımca kocaları boş bırakmamak lazım canım:20:

streess özele msj attım bebemm :10::10: git bakk

ben şimdiye kadar 3 kere hamile kaldım ve günüm geçmeden kan testinde hep çıktı.

anacım ben geldim kimsecikler yok dedim komşuya bakayım ana bide ne göreyim karam:53:kız ama orda eğreti duruyosun bacım ait olduğun yere dön:52:

ben masterı etkinliklerden gördüm canım o yüzden baktım birde baktım sende ordasın.

Back
X