- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
kaka tahlili istedi dr ama kaka yoktu ortadabizimde ishal olmuştu ama ateş hiç yoktu canım kaka tahlilinide gider gitmez yaptırmışlardı ona göre ilaç veriyorlar bizimkinde mikrop çıkmamıştı basit birşey demişti ama 20 günde zar zor geçti ilaçlarda hiç fayda etmemişti.
umarım ahmetin ateşi iner ve kendiliğinden geçer.
sağol canım okula başlamış olsam ben de giremem heralde buraya falan. bizim masa başı iş olmadığı için işteyken de nete girilmiyo. evde zaten imkansız olur.Uzuuuuun bir aradan sonra yazıyorum. arada bir okumak için giriyorum,ama yazmaya zamanım kalmıyo,okula başladığım için okul işleri-miranın işleri-ev işleri derken zamanı zor yetiştiriyorum.
Karam; sende okula başlıcakmışsın,hayırlı olsun,inşallah efe olumsuz etkilenmez. 2 ay kaldı neyseki.benim okulum evime çok yakın bide 16 saat dersim var,o yüzden sorun yaşamadık fazla,babaannemiz bakıyo okuldayken.
Mattika;size de geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız hastalığı.
Benim kızım hala tam tur atarak dönmüyo kızlar ya,sağa yada sola dönüyo ama sırt üstünden yüz üstüne,yüz üstünden sırt üstüne dönmüyo. desteksiz oturmaya başladı.ayaklarının üstünde dimdik duruyo,emekleme çabaları var. neden tam olarak dönmüyo anlamıyorum :44:
benim kim bakıcak hala belli değil eylülde başlıcam zaman geçiyo yaa
dönme konusunda oyunlar yapıp heveslendirebilirsin ama dönme emekleme bebeğine göre değişiyo, 7. ayda desteksiz oturma kritik davranışmış dönme değil. 3 aylıktan beri dönüyo ahmet 1 aydır da evin içinde yarı emekleme şeklinde gidiyo ama desteksiz oturmaya yeni başladı.