• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ahmette tık yok:4:

bence gayet iyi benim oğlan kahvaltıda çok arıza çıkarıyor şaştım kaldım:5:

duygulandırdın beni bende başlıycam günün stresine girdim:43:

çok ciddi allerji olmuyorsa devam et canım veya günaşırı verirsin benim dr ver bişey olmaz demişti gerçektende alıştı
tabi aşırı allerji yapmadıysa:23:
cnm kafasında sivilce çıkıyor bitane ertesi gün geçiyor::)
bugün de efe bir akıllı bir akıllı annemm yaa :5:
annesinin gidecegini hissetti heral büyüdü 1 günde :5:
çalışan annelerin çocukları erken büyürmüşya :5:

o da olur 2 numara dimi :44:
stress ne zaman başlıyorsun :5:
valla bilmiyorum tatlım ama aptamilin iyi olduğunu söylüyorlar sma yada bak cnm oda iyidir efecik şanslı cnm gene bakacak biri var sonuçta onun için çalışıyorsun:16::16::16::16::16:

gel kız kal kız:21: biz aynı odada yatarız:52: senin koca parisemi gitti:ssz: bende eşime diyom bi fırsat bulsakta 2 günlüğüne gitsek adamın gözünün içi parlıyo:52:

parlar tabi ihmal ediyosun adamı :22:
her şey gençlikte güzel :22:
he bacım motivasyon tatili o motive olacak diye ben bunalıma girmiştim :14::14::14:
biz gidemedik eşimle parise :52::52::52:

:52: :52: :52:

nazar ettin uyandı chat felan dedin zırlıyo paşam kaçtım:10:
benimkinin de koridor gezmesi geldi :4:
cnm kafasında sivilce çıkıyor bitane ertesi gün geçiyor::)

valla bilmiyorum tatlım ama aptamilin iyi olduğunu söylüyorlar sma yada bak cnm oda iyidir efecik şanslı cnm gene bakacak biri var sonuçta onun için çalışıyorsun:16::16::16::16::16:

evet canım daha rahat koşullarda büyüsün napalım :16::16::16:
aptamil iyi bence ablam kullanmıştı ondan gördüm :27:

benimkinin de koridor gezmesi geldi :4:

evet canım daha rahat koşullarda büyüsün napalım :16::16::16:
aptamil iyi bence ablam kullanmıştı ondan gördüm :27:

6 ay zaten aldılar anne sütü şükürler olsun :54::16::16::16::16::16:

hiç bişey vermedenmi 6 saat yoksa emzirmedenmi 6 saat:26:

ay yavrum şu bebelerin hasta olmasına hiç dayanamıyorum:14: çok geçmiş olsun

canım dr bana yetersiz geldi neden dersen eğer bağırsakta enf. varsa antibiyotik vermek zorunda artı tahlil yapmadan nasıl anladı enf olduğunu kan tahlilimi yaptı yoksa
bence iyi bi dr götür ahmet hırpalanmadan çünkü ishal basit bi hastalık değil bebeler için marjiyi hatırla lütfen

öyle bacım bütün dünya sırtımızda:36:

he erken yürüsede görsen:24: nolacakmış erken yürüyüp söyliyim sana toton hiç yer görmiycek evin tepetaklak olucak nefes dahi alamıycaksın:37: hala heveslimisin:1:

bütün hevesimi kaçırdın şuan:1:çok haklısın kuzenimin 1 yaşındaki kızı yeni yürümeye başladı kız 2 günde 1 saat yerinde durmadı anca turluyor babanesiyle annesi dönüşümlü olarak peşindeler:4: bende hala saf saf hayal kuruyorum bana yardım edecek kimsede yok:37:

bugün de efe bir akıllı bir akıllı annemm yaa :5:
annesinin gidecegini hissetti heral büyüdü 1 günde :5:
çalışan annelerin çocukları erken büyürmüşya :5:

:14:duysala bağladın iyice canım benide duygulandırdın

eşim bu akşam da yok :50:
yemegi var yine :50:
allahtan o kaşar yok 3 erkek olacak :46::46::46:

canım kaşar çekti dermişim:1::1::1:

kaşar deme kız canımız çeker felan:7:

3 erkek ne yemeği senin kociş fazla oluyo ama kırsın dizini otursun karısının yanında ne oluyo öyle her hafta dışarda:20:
:1::1::1::1:

bütün hevesimi kaçırdın şuan:1:çok haklısın kuzenimin 1 yaşındaki kızı yeni yürümeye başladı kız 2 günde 1 saat yerinde durmadı anca turluyor babanesiyle annesi dönüşümlü olarak peşindeler:4: bende hala saf saf hayal kuruyorum bana yardım edecek kimsede yok:37:

:14:duysala bağladın iyice canım benide duygulandırdın

canım kaşar çekti dermişim:1::1::1:

:1::1::1::1:

yürümeye başlayınca durmazlar hevesle:) arkadaşımın kızıda 18 aylıkken yürümüş:8::8::8::8:

niye benzetemedin mi:19:yükselenim baskın ama çok da duygusalımdır ot b..kaa agladıgımda olur:5:
minik sandaviç :9:
nerden biliyon kız sıkı oldugumu :48:

sen yine iyisin yükselenin aslan ben ne yapayım burcum yengeç yükselenim balık zırlağın tekiyim:14:

ay yavrum şu bebelerin hasta olmasına hiç dayanamıyorum:14: çok geçmiş olsun

canım dr bana yetersiz geldi neden dersen eğer bağırsakta enf. varsa antibiyotik vermek zorunda artı tahlil yapmadan nasıl anladı enf olduğunu kan tahlilimi yaptı yoksa
bence iyi bi dr götür ahmet hırpalanmadan çünkü ishal basit bi hastalık değil bebeler için marjiyi hatırla lütfen
ishal günde 3-4 çok değil öyle. daha katı gibi bi de bugün. kan tahlili yaptı virüs var vücudunda dedi.
bugün ateş düşmüyo diye aradım kaka ve idrar tahliline gelin illa dedi, kaka yaptı acil yetiştirdik idrar için poşet taktık bekle bekle yapmadı. orda ne görse korktu ağladı sinir oldu bi de. veremeden geldik.
hastalığın ne olduğu belli değil daha. 6.hastalık diye bişey varmış bi virüs sebep oluyomuş 3-4 gün anlamsız ateş sonra döküntü olurmuş. dr idrar da temiz çıkarsa bu olabilir dedi.
ne olduğunu bilmeden bekliyoruz ateş de inmiyo 38,5 dan aşağı

yavrum şimdi hasta hali yok ama ben tuvaletten çıkasıya diğer odaya gidip karıştırcak bişey buluyo canı gitmek isterse.
ortalıkta ağzına sokabileceği tehlikeli bişey bırakırım diye ödüm kopuyo yatak odasında çekmeceye elini sıkıştırmak üzereydi geçen.
yürüdüğünde düşünemiyorum halimi, bence de aceleye gerek yok nasılsa hepsi yürücek

merhaba kızlar bi kacgündür giremedim simdide nasıl yorgunum anlatamam bende biraz temizlik yapayım dedim
camlar perdeler falan ama misss olu ewim bal dök yala
yemek yapamıcam artık yeter bu kadar iş kociş dısardan getirsin artık..
albüme resim yükliycem simdi

Uzuuuuun bir aradan sonra yazıyorum. arada bir okumak için giriyorum,ama yazmaya zamanım kalmıyo,okula başladığım için okul işleri-miranın işleri-ev işleri derken zamanı zor yetiştiriyorum.
Karam; sende okula başlıcakmışsın,hayırlı olsun,inşallah efe olumsuz etkilenmez. 2 ay kaldı neyseki.benim okulum evime çok yakın bide 16 saat dersim var,o yüzden sorun yaşamadık fazla,babaannemiz bakıyo okuldayken.
Mattika;size de geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız hastalığı.
Benim kızım hala tam tur atarak dönmüyo kızlar ya,sağa yada sola dönüyo ama sırt üstünden yüz üstüne,yüz üstünden sırt üstüne dönmüyo. desteksiz oturmaya başladı.ayaklarının üstünde dimdik duruyo,emekleme çabaları var. neden tam olarak dönmüyo anlamıyorum :44:

merhaba canım bence senin ız dönmek istemiyo her iki yöne dönüyo ayak üstünde kalabiliyor desteksiz oturuyor demekki bi sorunu yok.canı isteyince tam durda dönmeye başlar canım merak etme.

emeklemekten ve yürümekten bahsedilmiş bende çok çok erken hiç emeklemeden yürümüşüm 9,5 aylıkken bir hoppalam varmış zıp zıp zıplarmışım:1:mertte emeklemiycek sanırım bazen deniyor ama ben ümidimi kestim direk yürür heralde:31:bana çekse baride erken yürüse

canım benimki yüzüstündeyken bile ayağa kalkmaya çalışıyo köprü kuruyo.bende emeklemeden 10 aylıkken yürümüşüm bunlarda biz gibi emeklemeden yürüyecekler sanırım

Ek gıda işi nasıl gidiyor kızlar. benim bebeğim maalesef iştahsız bi bebek :50: hala memeye çok düşkün,ama emzirince ek gıdasını yemiyo,ek gıda yeyince emmiyo,hala bi denge kuramadık. günümüz genellikle şöyle geçiyo
sabah 8 emzirme
11 kahvaltı(60 ml tahıllı kaşık maması içine tam yumurta sarısı,1 çay k.labne,1 çay k.beyaz peynir,1 çay k.tereyağı,1 çay k.pekmez)
2 sebze çorbası(60-70 ml soğan,patates,havuç,pirinç,kereviz,kıyma,brokoli,dereotu,maydanoz,nane,irmik,zeytinyağı gibi zengin bi karışım)
6 yoğurt(125 g)
sonra akşam ve gece boyunca emzirme. en az 500ml anne sütü emiyodur diye tahmin ediyorum. ek gıda miktarlarım nasıl,daha fazlasını kesinlikle yemiyo,bu kadarını bile rica minnet. zorlamak da istemiyorum.
sizler de durumlar nasıl?

canım maşallah bence hiçte iştahsız değil bayada yiyormuş üstüne bide emiyosa yeter.benimkide versen yerde ben sütüm daha azalmasın diye günde 1 yada 2 öğün veriyorum.bigün kahvaltı verdiysem diğer gün çorba veriyorum bazen akşamları yatmadan meyveli muhallebi bazen onuda vermiyorum.bu ayda geçsin hepsini tek günde vermeye başlıyacağım.
benzeme konusunda eli ayağı tam olsun sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin de kaynanaya anası belli babası belli ya anasının ailesine ya babasının ailesine benzicek neyi yarıştırıyoruz de. ben olsam derdim valla. geçen bi çocuğun doğuştan tek gözğ yokmuş onu duydum nasıl şükrettim sen neyin derdindesin de. benşmki de onlara benziyo diye hevesleniyo da sağlıksız olma korkusu yaşadık biz onu bildiğinden laf edemiyo. hiç çekme bu lafları sağlığına şükür de.

bağırsak enfeksiyonunda büyüklere de antibiyotik verilmiyo canım inş atlatır ya.
canım ben ağzımı bi açsam neler diyeceğimde işte susuyorum şimdilik susuyorum derken annemde benim küçüklüğüme benzetiyo dayılarına benzetiyo falan diyorum.ama sabrım taşacak bigün azımı açıcam bende.
inşallah atlatır canım örnekleride götürmüşsünüz inşallah önemli bişey çıkmaz

Eliföykü biberon la içiyor ama bogazına kaçıyor zamanla ögrenir ama çok
Aglayacak gibi hemen doymak istiyor 7 aydır da yanındayım alıştı tabi bana:4:

öğrenir canım öğrenir zaten dahada öğrenmezlerse bardaktan içmeye başlıycaklar yakında:52::52:

kızlar yumurta sanırım benim oğlumda alerji yapyor hemen kafasında sivilce oluyor ama severek yiyor:34:

canım bendede varmış üçükken şimdi yok alıştı sanırım bünye fatihte alışır zamanla ama sen yinede doktora sor istersen bikaç sivilceden bişey olmaz ama doktor daha iyi bilir tabi

ben de sagılacak kadar süt kalmadı :5:
keçi sütü alayım diyorum biberonla denesinle ek gıda haricinde :44:

keçi sütü niye kız devam sütü versene 2n numara aptamil sma yada hipp bunlar en iyiler sanırım

merhaba kızlar bi kacgündür giremedim simdide nasıl yorgunum anlatamam bende biraz temizlik yapayım dedim
camlar perdeler falan ama misss olu ewim bal dök yala
yemek yapamıcam artık yeter bu kadar iş kociş dısardan getirsin artık..
albüme resim yükliycem simdi

merhaba canım baya yorulmuşuz hazır yeyiverin bugünde dinlen azcık. çok tatlısınız anne kız maşallah canım :nazar::nazar::nazar:

Yuppy yupyy yuppyy
Kumaş pantolonlarımın hepsi oluyor bana:21:
Bir tanesi olmuyor o da 36 beden:1:
Dar oldu eskisine göre oldu ama:46:
Stress ben yırttımm sıra sende:21:

Pazar 1 saat
Ptesi 1 saat
Salı 1 saat
Çarşamba yok
Perş yarım saat
Cuma yok
Yani toplamda 3,5 saat yürümüşüm ve 2 beden küçülmüşüm