• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet canım öyle doğduğundan beri uyutmaya çalışıyoruz çığlık çığlığa ağlıyor hele dün gece mahvetti bizi gece yarısı benle muhabbet etmeye kalkıyor maaama baabba diye birşeyler:1::1::1:bide beşik fobisi var sevmiyor yatırınca hep kalkmak istiyor.

gece geç uyuyan çoçuk çok zor :37:bide inatçı uyumuyor anacım uyumuyor bende zombiyim sebos

of deme ya uyku nedir bilmezdimm şimdi bir ayyaş oldum:7:
içkiydi dimi o :9::9::9:

yardımseverler sizii :1:
elifföyküü :3:
yoklamaya devamm
eylül gelir birazdan :52:

Uykumun en tatli yerinde ciyakliyo vicdansiz

çok kalorili dikkat et

otel diyceme topik demişim iyimi:52:

vışşşşş paşaya

severim yardımı:49:

grafikleri göster
kalorili olur tabi şekerliymiş :22:aklın fikrin topiklerde :52::52::52:
inmiyorsun sahneden :52::52:
hee gördük:1: stress kız niye bilmem a desen gülerler ya sınıfta sen a desen gülesim geliyor kız duramıyorum:66::66::66:
Uykumun en tatli yerinde ciyakliyo vicdansiz

bunlar yarın da kalkmak istemeyecekler kalk okula diyecez annee bırak uyuyayım git başımdan
diyecekler :22:

kalorili olur tabi şekerliymiş :22:aklın fikrin topiklerde :52::52::52:
inmiyorsun sahneden :52::52:
hee gördük:1: stress kız niye bilmem a desen gülerler ya sınıfta sen a desen gülesim geliyor kız duramıyorum:66::66::66:

bunlar yarın da kalkmak istemeyecekler kalk okula diyecez annee bırak uyuyayım git başımdan
diyecekler :22:
ne gördün kız yok kız tipim ciddi ya kimse gülmez:52:

dediğinde doğru şimdi yatmıyolar mehmete kalk servis geliyo diyorum banane uykum var diyo haftasonuda 7 de ayakta:20:

hoşuma gitti bu simeal ama kızlar ben kaçar yarın görüşürüz kocacığım geldi:23::17: yarın görüşürüz öpüldünüz ii geceler:58::58:

coşmuş topik:)))kocam spordan geldi kalori kaybetmiş canı puding çekmiş puding yapıtım ona ben sevmem pudingi sevseydimde yemezdim:19::19::19::19:

hoşuma gitti bu simeal ama kızlar ben kaçar yarın görüşürüz kocacığım geldi:23::17: yarın görüşürüz öpüldünüz ii geceler:58::58:
kız o ne biçim el sallamak ilginç:53:
coşmuş topik:)))kocam spordan geldi kalori kaybetmiş canı puding çekmiş puding yapıtım ona ben sevmem pudingi sevseydimde yemezdim:19::19::19::19:
ben severim aferin yeme kız :46::46::46:
bu akşam bura coştu çok kalabalığız.

:66::66::66::66:
kendimi birden agustos analarında hissettim genelde onlar bu kadar kalabalık olur

eylüllllllllllllllllllllllllll:3::3::3:

ne gördün kız yok kız tipim ciddi ya kimse gülmez:52:

dediğinde doğru şimdi yatmıyolar mehmete kalk servis geliyo diyorum banane uykum var diyo haftasonuda 7 de ayakta:20:

annelik zor şey bacım kimseye yaranamıyosun,ne dersek tersini yapıyorlar.

iyi geceler görüşürüz.

Back
X