• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bişey sorucam size

pazara misafirim var eşimin kuzeni eşi ve 2 yaşında bebişleri sabah kahvaltılarını yapacaklarmış 9 da geliceklermiş öğlen 2-3 gibi gideceklermiş.eşim o akşam nöbete gidecek o yüzden.

yemekmi yapsam pasta börek gün gibimi yapsam karar veremedim.normalde hep yemek yaparım onlar geldiğinde akşama kalırlar çünkü.ama bu sefer öğlen gidecekler.
napsam sizce.:56::56:
sabah 9 da geliceklerse 10 gibi hazırlarsın sekerim brunc yap bence gec kahvaltı:51::51: sonrada bişi yemesinler yeter o kadar onlara:1::1:
kızlar aryamla buluştuk :46::46:yemek yedik sohbet ettik magaza gezdik sonra da kahve içtik:7:
çok güzeldi çok eglendik:118:
aryam önce gitmiş yer kapmış:52:karne günü olunca etkinlikler liseli gençler aileler prdaydı
neyse gittik efeyle arabasında tin tin:4:
sarıldık öpüştük :48:oh:48:bir daha öpüştük:48::52:
sonra çocuklar sakin duruyorken yemek yiyelim dedik bıraktım efeyi aryama kaçtım yemek almaya:52:
sonra gittim bizim efe arabasından çıkmak istiyor hemen mamasandalyesine koyduk ikissini de foto çektik
konuşa konuşa yemek yedik:23:
ve tahmin edin ne oldu tahmin bile edemezsiniz rüzgar kudurdu efe gayet sakin uslu bir çocuk oldu :53:
arabasında mama sandalyesinde gezerken en son kahve içerken yine arabasında durdu akıllı akıllı kuruldu:53:
rüzgar da anasına hiç rahat vermedi zıpladı aryamın üstünde didindi:27:
rüzgar maaşaşallah konuşuyor gel diyor resmen :46:
ve :43:oglumu dövüyordu:43:yanagına yanagına vuruyordu:43:bu yaşta şiddeti tattı oglum:50:
fotolarda bile var koyacam:51:delili yakaladım dava açacam:51:
ve rüzgar efeyi kıskandı aryam efeyi ben rüzgarı aldım anam o nasıl aglamadır bagırmadır anasına uçtu resmen:10:
anlıyor çocuk kıskançlıktan anasından:46:efenin g.nün umru degildi :52:
2.30 saat nasıl geçti anlamadım efe uykusunu almıştı karnı da toktu kakasını yapmamıştı:47:
eve dönüş saatine yakın onu da yaptı rahatladı:46::46::46:
vee veee rüzgarın biberonu kırıldı:5:
bir sürü şey oldu da sıkmayayım sizi aryamı çok sevdim çok da güzel bir bayan hele gözleri maaşallah çok etkileyici:27:
okurken cok eglendim biz cok meraklandık resim bekliyoruz
yazdıgımı okudunmu

sabah 9 da geliceklerse 10 gibi hazırlarsın sekerim brunc yap bence gec kahvaltı:51::51: sonrada bişi yemesinler yeter o kadar onlara:1::1:

okurken cok eglendim biz cok meraklandık resim bekliyoruz
yazdıgımı okudunmu

kodum okudum bizi deşifre etmişsin:52:aryam ele verdi bizi dimi sen de az fena ddegilsin :48:
yükleyecem canım yapım aşamasındayım en kısa zamanda çıkacak at the ninova albümü:52:

kodum okudum bizi deşifre etmişsin:52:aryam ele verdi bizi dimi sen de az fena ddegilsin :48:
yükleyecem canım yapım aşamasındayım en kısa zamanda çıkacak at the ninova albümü:52:

kacarrrmı bebeemm
agzınızdan kacırdınız sonra topla yoplayabilirsen :1::1:
tmm cnm

hep o aryam kaçırdı kıvırdık amma lakin sen gibiler yememiş:56:hayırlısı olsun bakem:52:
sen napıyon ne ediyon eylül napıyo:6:
napem cnm geldim pc basına bakınıyom
eylül zorluyo beni bu aralar sürekli mızmız ve 2 dk durmuyo banyo yaptırdım uyuttum bende bi nescafe yapayım geleyim
efecik napıyo bacım düzeldimi bi ısır kolundan benim yerime tontişi:emir_bebek:

napem cnm geldim pc basına bakınıyom
eylül zorluyo beni bu aralar sürekli mızmız ve 2 dk durmuyo banyo yaptırdım uyuttum bende bi nescafe yapayım geleyim
efecik napıyo bacım düzeldimi bi ısır kolundan benim yerime tontişi:emir_bebek:

yap gel kahveyi albüm çıktı çıkacak:52:
düzeldi ama sallamada bir numara hala:50: biz de banyo yaptık:46:

kızlar aryamla buluştuk :46::46:yemek yedik sohbet ettik magaza gezdik sonra da kahve içtik:7:
çok güzeldi çok eglendik:118:
aryam önce gitmiş yer kapmış:52:karne günü olunca etkinlikler liseli gençler aileler prdaydı
neyse gittik efeyle arabasında tin tin:4:
sarıldık öpüştük :48:oh:48:bir daha öpüştük:48::52:
sonra çocuklar sakin duruyorken yemek yiyelim dedik bıraktım efeyi aryama kaçtım yemek almaya:52:
sonra gittim bizim efe arabasından çıkmak istiyor hemen mamasandalyesine koyduk ikissini de foto çektik
konuşa konuşa yemek yedik:23:
ve tahmin edin ne oldu tahmin bile edemezsiniz rüzgar kudurdu efe gayet sakin uslu bir çocuk oldu :53:
arabasında mama sandalyesinde gezerken en son kahve içerken yine arabasında durdu akıllı akıllı kuruldu:53:
rüzgar da anasına hiç rahat vermedi zıpladı aryamın üstünde didindi:27:
rüzgar maaşaşallah konuşuyor gel diyor resmen :46:
ve :43:oglumu dövüyordu:43:yanagına yanagına vuruyordu:43:bu yaşta şiddeti tattı oglum:50:
fotolarda bile var koyacam:51:delili yakaladım dava açacam:51:
ve rüzgar efeyi kıskandı aryam efeyi ben rüzgarı aldım anam o nasıl aglamadır bagırmadır anasına uçtu resmen:10:
anlıyor çocuk kıskançlıktan anasından:46:efenin g.nün umru degildi :52:
2.30 saat nasıl geçti anlamadım efe uykusunu almıştı karnı da toktu kakasını yapmamıştı:47:
eve dönüş saatine yakın onu da yaptı rahatladı:46::46::46:
vee veee rüzgarın biberonu kırıldı:5:
bir sürü şey oldu da sıkmayayım sizi aryamı çok sevdim çok da güzel bir bayan hele gözleri maaşallah çok etkileyici:27:

ne güzel geçmiş çok eğlenceli:32::32::32:
keşke bizde olsaydık

rüzgar o kadar hareketliydi ki maaşallah efenin aklı karıştı:9:
alkış annecim :46:diyorum çocuk el sallıyor:3:
bay bay diyorum:3:alkış çalıyordu:46:
:52::52::52:

Back
X