- 24 Aralık 2011
- 847
- 1
- 318
bende sasırdım 800 grma belkide almıstır belkide tartı yanlıs tartmıstır amannn boswer saglılı olsunlarda grmı fakretmezbilmiyorumki canım arayıp bi sor istersen hemşirenize.bizim doktor bile bilmiyordu çok yeniymiş.
valla canım bende bilmiyorum nasıl aldı herzamankinden daha çok yemiyo.dedim bi yanlışlık olmasın.bi ay önceki klosu 8.500 tekrar tekrar ölçtü yok doğru dedi.
ben hala 1 ayda 800 gr alabileceğine inanmıyorum ama neyse.
bencede iyi olmuş inşallah bebeklerimiz bu tarz hastalıklara yakalanmadan büyüyecekler.
hastaneden verilen kitapcıga göre 9 ayda yumurta beyazı verebilirsiniz yazıyo hemsiremiz 1 yasında dedi ama az az alıssınlarselam kızlar nasılsınız. annelerin ve bebişlerin keyfi yerinde mi?
ben okula başladım bu ay. toplantıya falan gittim. kardeşim geldi ahmete o baktı. misafir üst üste oldu bu ara giremedim hiç.
bikaç güne de anneme gidicem.
Ahmet herşeye ağlama huyu çıkardı çok zor bi çocuk oldu. yatağında uyumak istemiyo sarılarak uyumak istiyo mücadele içindeyiz.
en son konuşulan konularla ilgili,
yumurta beyazını ara ara veriyorum. tek başına değil de kendimize yaptığım omletten az az veriyorum bazen. 1 yaşında direk başlayınca alışma süreci olmayınca alerji ihtimali artıyomuş.
inek sütünün pek bi faydası olmadığından pek vermedim ama geçenlerde bisküvi ıslatıp verdim sütle, iştahı yoktu çok yemedi.
silkelenme değilde çişini yaparken duraklama gibi bişey yapıyo. bu ara kendilerini keşfetme dönemi çiş yaparken zevk alabilirler diye okudum önemli bişey olacağını sanmıyorum yani.
emzirme işi de dengesiz, emmek istemiyo aç da olsa oyun oynuyo memeyle:26:
bizim de aşı vardı pazt ama memlekette olcaz dönünce yaptırıcaz artık aşıyı da.
eylülde baslıcam diyodun yine onun gibi bişi olucak yani tatile girdin:)
canım noluyo bu bebelere 2 dk durduramıyorum eylülü3 -4 gündür böyle sürekli aglıyo yürütecte mama sandalyesinde asla durmuyo kucak kucaga alınca inip yerde oynamak istiyo anlamadım bugün cıldıracaktımbugün benimki yine formunda mamasını hazırlayana kadar bile durmadı yürüteçte içli içli ağlıyor bide.
bu ara o kadar zor giriyorumki buraya
akşamda netbookuma format attım.bu sayfa favorileirmdeydi hesabımda her seferinde şifreyi girmiyordum.format atımca gitti tabi hesap bende şifreyi unutmuşum gimeye girmeye.yeni şifre istedim siteden öle gelebildim