- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.362
- 598
- 35
merhabalar anneler
dün sonuçlarımızı aldık maşallah kan değerimizçok güzel 10.5-12.9 aralık bizimki 12.5
dedim doktora ben kan ilacı vermiyorum onun yerine gün aşırı yumurta ve haftada 3 kere et veriyorum diye böyle devam edeyimmi dedim.arada ver ilacı dedi büyürken ihtiyaçları olucak zeka gelişimi için çok önemli dedi.demir ilacı alan bebeklerin bile kan değerleri bu kadar yüksek olmayabiliyo maşallah dedi.ama yinede ver arada dedi.bıngıldağımız kapanmış şaşırıdm sordum durdum normalmi diye.normal dedi genetik bu tür şeyler dedi.
doktor herşey normal dedi ama eve gelince farkettin trombosit değerinin yanında yüksek yazıyo.150-400 olması gerekiyo bizimki 401 bişey demdi doktor ama eve gelince görünce aklıma takıldı.
bizim iştahsızlığımız hala devam ağzından geri çıkarıyor verdiklerimi.mızır mızır sürekli kucakta durmuyor yürüteçte durmuyor yerde durmuyor kalkacak biyer buluyr.saniyede kalkıyor göremiyorum bile bazen.sürekli yürütememya ben bu bebeyi.kendi baya baya yürüyo ama korkuyorum düşebiliyo bi süre sonra.kendi kontrollü düşmeyi öğrense hiç karışmıycam naparsa yapsın.
uyku durumumuz hala yok.nolucak bu bebeler yaaa buraya bile çok zor giriyorum.girsemde açık kalıyo zor yazıyorum.gündüzleride bazen uyuyo bazen hiç uyumuyo.
bu haftasonu cumartesi pazar pazartesi annemde kalıcam.evde tadilat var eşim yalıtım yaptırıcak duvarlara içerden.sonra alçı sonra boya yarında halıları gönderiyorum.o değilde sinirlerim çok bozuk yaa oğlanuın odasını yeni boyadık şimdi dış kısma bakan duvara yalıtım yapılacakmış o duvar yeniden boanacak.bari o odaya girmrseler diyorum ama eşim olmuşken hepsi olsun diyor.bu tadilat işlerinden nefret ediyorum.
ne güzel kan tahlillriniz iyi çıkmış bizim kan tahlilleri bayağı düşüktü o yüzden demir ilacı kullanıyoruz.
tamirat işlerinden bende nefret ederim çok iş çıkar kolay gelsin canım.
iyi geceler kızlar
geçmiş yapamadım giremiyorum da ne zamandır
umarım herkes iyidir
beni sorarsanız bin ah işitebilirsiniz
şeboşum hastalandı bugün 3. gün sürekli ateşi yüksek dr a götürdüm boğazı çok kötü dedi
yarın da ateşi düşmezse bi daha götürücem kan idrar tahlili falan isteyecek
kızım da iyileşmedi döküntüleri geçmedi sürekli yenileri çıkıyo her yeri mor leke onun da tahlilleri yenilenecek haftaya
oğlanı da bi de sağlık ocağından çağırdılar yarın kızamık aşısı olacak o da ateşini çıkarır tam olur
hafta sonu eşimle bi amasra kaçamağı yapıcaktım ama oğlanın ateşi düşmezse zor
perşembe de tatile çıkıyorum işlerimi bitirmem için 4 yarım günüm var bi de tatil alışverişi var tabi
bu arada akupunktur yaptırdım bakalım böyle zayıflayabilcek miyim çarşamba da onun randevusu var
ay valla acıdım halime![]()
geçmiş olsun seboş bilgehan hala iyileşmemiş çok üzüldüm
kıvancada geçmiş olsun