• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba anneler
dün girip okudum biraz ama bişey yazamamıştım
moon öncelikle geçmiş olsun canım ama arkadaşlarında dediği gibi 2. hatta 3. dr şart
benim kuzenin kızında var yok vitiliğo yok vertiği yok sedef dediler en son istanbulda balıklı rum hastanesinde dr agop var deri uzmanı hala orda tedavi oluyor ara ara gidiyor aklında bulunsun:5:
suksuk elifin dişler hayırlı olsun:nazar::21: karamcım efeyi kutlamıştım ama bidaha kutlıyayım hayırlı olsun dişimiz:nazar::21:
eylülnaz canım alıntıdan gördüm kızçen hastamı oldu hava değişimimi acaba çok geçmişler olsun güzel prensese:5:
okuduklarımdan başkada bişey hatırlamıyorum:26:

Marji biz korktuk seni andık dedik adam herifle marjinin arasını bozmaya:22:
Ne adammış be saglıgı da yerinde gitsin yalnız kalsın ala alaa:22:
Git git kp gitt:22:
Tuz döktün mü tuz o da mı işe yaramadı:27:

Nice mutlu yaşlara canım:124::124::124::124:
Mertim nasıl mertim özledim kız foto koysana:23:

sağol canım mert çok şımardı teyzesi zaten hiç yerinde durmazdı şimdi dahada beter emekleyerek girmedği yer yok geçen 2 defa yürüteciyle koşarken düştü yavrum ne ağladık karşılıklı:14::14::14:ama yine ayn maalesef dünde yürüteçle balkona geçmeye çalışıyordu eşiğe takıldı son anda tuttum.bide dedesi olucak adam çoçuğun herşeyine karışıyor her istediği ağlayarak yaptırmaya başladı çoçuk.

efe nasıl sen nasılsın?

fotoya gelince inanki o dam geldiğinden beri bir tane fota dahi çekmedim bugünleri hatırlatmasın diye:52:

Mem de memm efe memm isteyip duruyor ya dişi zorluyor belli kaşıyor bir de beni dişlik yaptı ya:5:
Hızlandırılmış yazıyom heran kudurabilir oyun kösesinde şuan dan diye çıkarsam ban diye bakmayın:53:

Hadi ya denek o da şımardı bu zamane bebeleri hep şımarık:1:
Adam çok seviyorsa alsın gezdirsin bir saat sen de rahat et:22:
Yemek de yapıyorsundur her gün sen şimdi:5:

merhaba anneler
moon öncelikle geçmiş olsun canım ama arkadaşlarında dediği gibi 2. hatta 3. dr şart
benim kuzenin kızında var yok vitiliğo yok vertiği yok sedef dediler en son istanbulda balıklı rum hastanesinde dr agop var deri uzmanı hala orda tedavi oluyor ara ara gidiyor aklında bulunsun:5:
suksuk elifin dişler hayırlı olsun:nazar::21: karamcım efeyi kutlamıştım ama bidaha kutlıyayım hayırlı olsun dişimiz:nazar::21:
eylülnaz canım alıntıdan gördüm kızçen hastamı oldu hava değişimimi acaba çok geçmişler olsun güzel prensese:5:

Sana da merhaba bacım:51:
Merhaba dedin durdun hayrola:23:

Marji biz korktuk seni andık dedik adam herifle marjinin arasını bozmaya:22:
Ne adammış be saglıgı da yerinde gitsin yalnız kalsın ala alaa:22:
Git git kp gitt:22:
Tuz döktün mü tuz o da mı işe yaramadı:27:
evet eşimle aramız bozuldu zaten ama şimdi yiz şükür yok tuzu dökemedi canım bir gören olur diye:52::27:

Mem de memm efe memm isteyip duruyor ya dişi zorluyor belli kaşıyor bir de beni dişlik yaptı ya:5:
Hızlandırılmış yazıyom heran kudurabilir oyun kösesinde şuan dan diye çıkarsam ban diye bakmayın:53:

dişi çıktı mı efenin maşallah ona:nazar: bizim 6 tane kocaman oldu dişlerimiz diğerleride yolda hep kaşıma derdinde.

Soyratıpdım tam soytarı oldum:49:
Efe oturuyor çarşafın içine girp çarşafı havalandırıyom
Fışuvv fışuvv diyom aklı gidiyor:52:şimdi bagırıyor bi daha yapayım diye :27:
Yapmıyom bana ne bana ne:19:soytarı mıyım ben:12:

evet eşimle aramız bozuldu zaten ama şimdi yiz şükür yok tuzu dökemedi canım bir gören olur diye:52::27:

dişi çıktı mı efenin maşallah ona:nazar: bizim 6 tane kocaman oldu dişlerimiz diğerleride yolda hep kaşıma derdinde.

Evet çıktı dün tam ucu çıktı uzamasını bekliyom:21:
Yanındaki de çıkmak üzre bizimki 10 aylıkken çıkardı yani tembel şey:22:
Totosu da büyük galiba stres dediydi dötü büyük dediydi :23:nerden gördüyse:53:

canım çok merak ettik seni gördüğüme çok sevindim:16:
nice mutlu yıllara çocuklarınla ve eşinle inşallah:46:
kp ye hepimiz sinir oluyoruz o ne arsız bi adam ya hiç suratınız düşmüyormu hiç üstüne alınmıyormu psikolojisini merak ediyoruz kp nin :53: bi anlat hele:4:

anlayıssız baya ya surat yapsanız esınle anlamzmı anlmaz bencede ayy ben sınır oldum valla neozel yasantı kalır nede evde huzur

aynen canım aynen :5::5::5:

merhaba anneler

merhaba stres :3:nasılsın canım?

stres bu herşeyi görür:27:
k:27:optum kız iyiki girmişim özlemişim muhabbetinizi:52:

canım çok merak ettik seni gördüğüme çok sevindim:16:
nice mutlu yıllara çocuklarınla ve eşinle inşallah:46:
kp ye hepimiz sinir oluyoruz o ne arsız bi adam ya hiç suratınız düşmüyormu hiç üstüne alınmıyormu psikolojisini merak ediyoruz kp nin :53: bi anlat hele:4:

sağol canım benim.bende sizi gördüğüme sevindim.
arsız ki ne arsız ne yüzü düşmesi halinden gayet memnun sanki biz ona misafir gelmişiz ev sahibi o hep kumanda elinde:27:

Soyratıpdım tam soytarı oldum:49:
Efe oturuyor çarşafın içine girp çarşafı havalandırıyom
Fışuvv fışuvv diyom aklı gidiyor:52:şimdi bagırıyor bi daha yapayım diye :27:
Yapmıyom bana ne bana ne:19:soytarı mıyım ben:12:
valla delisin o kadar ben tuvalete gitmeye enerji bulamıyorum bu ne enerji

ahmetin totosuda büyük:1:

Back
X