2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkese merhaba

guzel anneler benim bir sorum olacak sizlere.bebeklerimiz artik buyudu.kahvaltiyi nasil yaptiriyorsunuz?neler veriyorsunuz?benim kizin sadece alttan 3 disi var?sizler nasil besliyorsunuz merak ediyorum.birde okuyorum bazi anneler bebeklere kendi aksam yemeklerinden veriyormus.bunlari pure yapip mi veriyorsunuz?

Nasılasınız hanımlar gecmıs kandılımız mübarek olsun rabbım tekrarını nasıl etsın ınsaallah.:16:
Umarım herkeslerde keyfler yerındedır bız çok şükür ıyızz hamd olsun eylülüm düzeldı eskı halını yıne görünce çok sevındım maşallah rabbım evlatlarımızı esırgesın
Bu arada eylul ısmını söylüyor :9: çok tatlı oluyor kuzu leylııııll dıyor resmını gösterıp bu kım eylul deyınce leylılll dıyor :nazar: maşallah kuzucuklarımızaa
Yesım sendinde dogum gunün kutlu olsun ince senelere aılenle bırlıkte ınsaallah :16:
geçmiş olsun kuzuya. ne güzel ismini söylemesi, darısı başımıza:nazar:

herkese merhaba

guzel anneler benim bir sorum olacak sizlere.bebeklerimiz artik buyudu.kahvaltiyi nasil yaptiriyorsunuz?neler veriyorsunuz?benim kizin sadece alttan 3 disi var?sizler nasil besliyorsunuz merak ediyorum.birde okuyorum bazi anneler bebeklere kendi aksam yemeklerinden veriyormus.bunlari pure yapip mi veriyorsunuz?
kahvaltıda yumurta sarısı veriyorum, ağzına yapışınca sevmiyo ıslatıyorum bişeylerle. pekmez vs.
püreyi baştan beri sevmedi oğlum tuzunu az yapıyorum yemeklerin yiyebileceği her yemekten yiyo bizimle.
eti çok seviyo elimle bölüp veriyorum. sanırım her bebek farklı püreli bişey verirsem tükürüyo :37:

kızlar...topik çok sessiz kalmış.nerdesiniz yaaa ?.....bugün eşim nöbetçi yağızımla yalnızız..dün doğum günümdü:52:hemde kadir gecesi.çok güzel denk geldi.bol bol dua ettim Allah kabul etsin inş..
doğum günün kutlu olsun canım

Kızlar kızlar gelem mi yanagızdan öpem mi:48:
Özledim sizleri yahu nerdesiniz:22:
Bizden haberler:23:
Efe dili döndügünce konuşuyor abba baba annii bu bana galiba:1:dede del falan fila
Ama bilinçli degil bence rastgele konuşuyo:9:en güzeli de meeemmmeee diyip üstme atlıyoo:27:
Yürüteçe binbiyor pek neden mi benden iyi yürüteç mi olur:4:
Ne bel ne kol kalıyo adımları 5,6 atıyor daha ilerlemedi:23:
Ee başka başka :44:dgünü için farklı tarifler deniyorum sunumu şık olanlar önceligimiz:21:
Bayramlık aldık yedek yedek çünkü çok sevdigim bir teyzesi bayramlık aldı efuuu ya:46:
Onu da beleşe getirdik:32:kesesine bereket:48:

karamm nerdesin kız kaç gündür yoksun:16:

biz de iyiyiz iyice anacı oldu ahmet, yapışık geziyoruz, istediği bişey olmayınca sinirleniyo çığlık atıyo olmadı ağlıyo.
hala yürümeye niyeti yok, kv 10 aylıkken yürür diye gaza getirmişti bi de:1:
oto koltuğu alalım deidk araştırması ölüm. sizler yazarken aklımda kalmamış hiç hangi marka aldınız kaça aldınız?
bayrama babanneye gidicez çok duygusalım anamı özledimm:5::5:

Yeşim yeni yaşını kutlar eski yaşını şutlarım:22:kaç yaşına bastın kız 18 :23:19 :23:
Elif öykü söylemeyi unuttum:1:ben şerbeti çok yapar çekene kadar yaparım fazlasını da dökerdim:30:
İnş şireyi seviyorsunuzdur :1:yoksa gerçekten fazla oluyor:8:
Elimle ezip veriyorum ben köfte nohut ne varsa öyle yiyo iki dişi var :27:

Efe dili döndügünce konuşuyor abba baba annii bu bana galiba:1:dede del falan fila
Ama bilinçli degil bence rastgele konuşuyo:9:en güzeli de meeemmmeee diyip üstme atlıyoo:27:
Ee başka başka :44:dgünü için farklı tarifler deniyorum sunumu şık olanlar önceligimiz:21:
Bayramlık aldık yedek yedek çünkü çok sevdigim bir teyzesi bayramlık aldı efuuu ya:46:

konuşmuyo daha ahmet çok, anası gibi tembel heralde. doğumgnü için hevesleniyorum ama birileri benim için yapsa ne güzel olur:35:
güzel tariflerden yaz biz de yapalım. bizim çok kalabalık olmıcak toplam 10 kişi oluruz en fazla.
annemde yapmak istiyorum asıl kurabiye siparişi versem şekilli fln bozulur mu götürürken

bayramlık bi tane kot aldım askılı o kadar. çıkıp alsak olurdu hiç canım istemedi. herşeye tembelim bugün

biz de iyiyiz iyice anacı oldu ahmet, yapışık geziyoruz, istediği bişey olmayınca sinirleniyo çığlık atıyo olmadı ağlıyo.
oto koltuğu alalım deidk araştırması ölüm. sizler yazarken aklımda kalmamış hiç hangi marka aldınız kaça aldınız?

Kız napim ugraşıyoz bebelerle:6:zor zanaat analık:ssz:
14,15 ayda yürürmüş çogu bebek bakalım bizimkiler kaçıncı ayda :23:
Anana gidin kız kvalideni çok seviyon sen belli daha geçen ordaydınız:1:
Chicco aldık canım fiyatını hatırlamıyom çok memnunuz biz efe seviyo :46:
Sen de ahmeti koy dene derim öyle daha iyi oluyor:37:

Mattika ben de dönem dönem öyle oluyom :ssz:
Tuvalete gitmeye üşeniyom düşün:9:
Kurabiye siparişi ver annenin adrese yollasınlar :10:
Ben kendim dün denedim çakma miki mouse oldu:1:
Kırmızı gıda hamuru yoktu ben de sarı siyah yaptım:27:dur fotosunu atiyim:46:

Kız napim ugraşıyoz bebelerle:6:zor zanaat analık:ssz:
14,15 ayda yürürmüş çogu bebek bakalım bizimkiler kaçıncı ayda :23:
Anana gidin kız kvalideni çok seviyon sen belli daha geçen ordaydınız:1:
Chicco aldık canım fiyatını hatırlamıyom çok memnunuz biz efe seviyo :46:
Sen de ahmeti koy dene derim öyle daha iyi oluyor:37:

oto koltuğunu da biri alsa benim yerime:37::37:
anama da gittik sonra en son anamdaydık ama doyulmuyo :5:
istediği zaman yürüsün de parka götürüyorum durmuyo illa kendim gitcem diyo gidebildiği şekil de emeklemek:emir_bebek:
parkın ortasında emekleyen bi çocuk:27:
mutfak dolapları çamaşır çekmeceleri kitaplık hepsi günde elli kere bozuluyo artık toplamıyorum dağınık dağınık yaşıyoruz

Ahanda çakma mini mouse:52:

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 45
oto koltuğunu da biri alsa benim yerime:37::37:
anama da gittik sonra en son anamdaydık ama doyulmuyo :5:
istediği zaman yürüsün de parka götürüyorum durmuyo illa kendim gitcem diyo gidebildiği şekil de emeklemek:emir_bebek:
parkın ortasında emekleyen bi çocuk:27:
mutfak dolapları çamaşır çekmeceleri kitaplık hepsi günde elli kere bozuluyo artık toplamıyorum dağınık dağınık yaşıyoruz

:52:efe emekleyip anasını yormuyo:1:
Direkt yürüyecek:37:ahmette belediyeye hiMet desene süpürme servisine:9:
Etraf dagınıklıgını hiç sorma:37:artık koy verdim gitti:8:

:52:efe emekleyip anasını yormuyo:1:
Direkt yürüyecek:37:ahmette belediyeye hiMet desene süpürme servisine:9:
Etraf dagınıklıgını hiç sorma:37:artık koy verdim gitti:8:

elinin köşesi nasır olmuş nerdeyse. yani hafif sertleşmiş ama bi bebek için nasır sayılır:27:
efe anasını düşünmüş :46:

karamm işler var beni bekleyen. öptüm seni:54:

elinin köşesi nasır olmuş nerdeyse. yani hafif sertleşmiş ama bi bebek için nasır sayılır:27:
efe anasını düşünmüş :46:

karamm işler var beni bekleyen. öptüm seni:54:

Ayda yılda birini buldum topikte:47: o da gitti:47:
Nerde bu millet:47:inin aşagı dışarda görüşelim:47:
Dur gelem el atam işleri bitirek hemen:10:
Şaka yaptım gelmem:19:sen beni yalnız bıraktın:43:

Ayda yılda birini buldum topikte:47: o da gitti:47:
Nerde bu millet:47:inin aşagı dışarda görüşelim:47:
Dur gelem el atam işleri bitirek hemen:10:
Şaka yaptım gelmem:19:sen beni yalnız bıraktın:43:

karamm :16::17:
kızma bana iki gündür hiç bi işe el sürmedim ahmet uyumuşken yapayım dedim.
yine toplaşırız nerde bu kızlar

sağolun kızlar..hep birlikte nice seneler olsun inş...:1:
karam
ahh ahh 30 a merdiven dayadık artık yaşlandım :1: 28 bitti :1:

herkese merhaba

merhaba

ben bigün yumurta peynir reçel falan veriyorum benim oğlan yiebiliyor hepsini ayrı ayrı ama ben birleştirip ekmek falan koyup püre yapıyorumm diğer türlü doyumluk yiyemiyor çünkü.artık eskisi kadar sütüm olmadığı içinde kahvaltı doyurucu olsun istiyorum.kahvaltıda emdiği zamanlar bunları ayrı ayrı püre yapmadan veriyordum.ertesi günde tahıllı mama veriyorum.aslında mama vermek istemiyorum ama yumurtayı hergün vermediğimizden böle oluyo mecbur.benimki biberonda almıyo devam sütü versem.
akşam yemeklerini ona uygunsa veriyorum verdiğim şeye bağlı olarak bazne çekiyorum rondodan bazen çekmiyorum.

benimki artık yürütecinde falan durmuyor zaten durmasında beklemiyorum ama en azından çay falan içerken emniyetli oluyordu.şimdi yürüdüğünden yanımızda bitiyo içirtmiyo çay falan.
güle güle giysin efecix bayramlıklarını bol bol harçlık toplasın ceplerine.:9::9:
ilerletir canım yavaş yavaş sizde biraz cesaretlendirin.

ben pilsan extreme aldım 229 a şimdi 350 lira kampanyadaydı.çok memnunum gayet kaliteli daha fazla yatsaydı iyi olurdu ama çok yatmasıda imkansız zaten galiba.

Yeşim yeni yaşını kutlar eski yaşını şutlarım:22:kaç yaşına bastın kız 18 :23:19 :23:
Elif öykü söylemeyi unuttum:1:ben şerbeti çok yapar çekene kadar yaparım fazlasını da dökerdim:30:
İnş şireyi seviyorsunuzdur :1:yoksa gerçekten fazla oluyor:8:
Elimle ezip veriyorum ben köfte nohut ne varsa öyle yiyo iki dişi var :27:

kız karam sölemeyi unuttum demişsin bide vay anam vay bal gibi olmuş şekerpare ama çok güzel yinede.tarif 10 numara şerbeti az olsa daha iyi olurdu tabi.allahtan eşim tatlıyı çok tatlı sever.şerbetide saniyeler içirisinde çekiyo dibinde hiç şerbet kalmamıştı.gerçekten 10 numara tarif
deneyin derim kızlar

Ahanda çakma mini mouse:52:

çok şeker görünüyorlar:16::16:

merhabalar kızlar inşallah iyidir herkez

cumartesi günü dışardaydık biz oğlana mayo mayo bez falan aldık.baya bi alışveriş yaptık iftara evede yetişemedik ordan çık oraya gir derken.oğlanda çok mızmızdı o gün rezil olduk yani.araba koltuğunun siftahınıda üstüne kusarak yaptı.hemde öle böle değil baya bi kustu.o gün eve gelince 10.30 falan geldik.yemek yedir yatır falan.yarım saat sonra kalktı.tekrar kustu üstüne başını değiştirdim yeri falan sildim oğlanı temziledim babasına verdim hopp tekrar babasına kustu noldu anlamadım.öğlen yediği patates kızartmaları bile çıktı.çok çok kustu.sonrada hiçbişey yemeden uyudu 6-7 saat falan.kalktı az bişey emdi geri uyudu 3-4 saat.nasıl yorulmuşsa çocuk.çok şükür devam etmedi kusmaları.doktora götürücekt,m bugün.
neden oldu böle anlamadım üşüdümü gazımı vardı.

bu arada oğlanın sorununun ne olduğunu artık keisn çözdüm tek sorunumuz gaz bizim.dün ayağımda sallayım dedim.uyuyor gazı geliyor alttan pırt pırt çıkarıyor ağlayarak uykusunda çıkarınca geri uyuyor falan.baya bi sürdü bu böle.yani uykusunda gaz çıkarırken uyanıyor benim oğlan.ağrı flan yapıyo galiba.daha küçükken bile gaz çıkarırken uyanmazdı.belki zorlandığı için uyanıyordur şimdi.

Back
X