2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhabalar annelr

bugün geldik amasradan dah geçmiş yapamadım zaten çok ilerlememiş sayfalar.
tatilimiz çok güzel geçti emir kaan çok eğlendi hiç sorun çıkarmadı çok şükür.gündüz sudan çıkmadı akşamda yorgunluktan sabaha kadar gğzlece uyudu.çok sevdi benim oğlan denizi kumu bu kadar hoşuna gşdeceğini düşünmemiştim.hatta korkuyordum nasıl olucak diye ev kiraladık ev pansiyon şeklinde oda baya kolaylaştırdı işimziiz ev ortamı emir için rahat oldu.
kaan bütün amasranın maskotu oldu resmen her gören kucağına alıyor seviyor.dışarda payak paytak oraya buraya koşuyor herkezinde çok hoşuna gidiyor.1-2 yaşındaki bebişlerin peşinde dolanıyor oynayalım diye.herkeze şebeklik yaptı korktum nazar değicek diye.hele denizde herkez etrafımızda toplanıyordu dalgıç yapın bunu diyorlardı.milletle deniz topu falan oynadı.yaniş baya güzel geçi tatilimiz.hatta oğlum kendine sevgili bile buldu annesi seneye bugğün altınlarınızı hazırlayın gelin dedi.oda 11 aylıkmış kızı öptü durdu bizimki.
bi baba çocuklarıya yakalamacılık oynuyordu bizimkide daldı bunların arasına peşlernden koşuyor çok komikti.

giderken yolda hep uyudu gece 4 te çıktık yola.dönerkende çok sorun çıkarmadı sıcakta uyudu uyandı arada mola verdik gezdirdik falan.

ne güzel geçmiş tatiliniz gelin bile bulmuşsun maşallah :1:bizimki yolda çok sıkıldı hiç durmadı.

merhaba annişler,bebişler hepinizi cookkk özledim :16::16:
nerelerdesiniz hu hu:3:
eylül yürüyo artık teyzeleri:nazar::nazar::46::46:
size haber vermeden olmazdı dimi:9::9:
hepinizi öpüyorum ara ara burdayım artık

maşallah gelinime:nazar::nazar::nazar:
mertte bugün yarın yürüyecek tek elden tutunca bayağı gidiyor hep ayağa kalkma peşinde hep turlamak istiyor.

herkese selam kızlar:3:
bizde hem düğünü hem tatili bitirip geldik yolculuk yorucuydu 4 saatlik yol trafik yüzünden 6 saate çıktı:37::37:
mert sıkıntıdan patladı ona buna sardı hiç tanımadığı insanlara beni alın diye hareketler yapıyor kucaktan kucağa gezdi durdu.
bir değişik oldu bizim için keşke daha uzun sürseydi,seneye kısmetse daha uzun bir tatil planlıyorum:31:

ewet canım gitgide zorlasıyomu ne:37:arkasındayım sürekli
ewet artık rayına otursa 1 sene oldu uyku yüzü göremedik sanırım sütten kesene kadar böyle dewam edecek 1 seneye yakın

ne zaman keseceksiniz sütten kızlar?

ah ah :37::37::37:bende hasretim kesintisiz uykuya.
ben seneye yaza düşünüyorum kesmeyi bakalım nasıl olucak çok bağımlı.

ewet canım gitgide zorlasıyomu ne:37:arkasındayım sürekli
ewet artık rayına otursa 1 sene oldu uyku yüzü göremedik sanırım sütten kesene kadar böyle dewam edecek 1 seneye yakın

ne zaman keseceksiniz sütten kızlar?

kendi bırakmazsa ben 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum bırakırsada artık ne zaman olursa.
biz artık günde 2 yada 3 kez emiyoruz düzgünce.geri kalanlar bağımlılıktan oyun falan yapıyo geliyo açıyo bi iki çekiyo bırakıyo.zaten gece 10-12 saat falan emmiyo acıkmıyor.

bizde hem düğünü hem tatili bitirip geldik yolculuk yorucuydu 4 saatlik yol trafik yüzünden 6 saate çıktı:37::37:
mert sıkıntıdan patladı ona buna sardı hiç tanımadığı insanlara beni alın diye hareketler yapıyor kucaktan kucağa gezdi durdu.
bir değişik oldu bizim için keşke daha uzun sürseydi,seneye kısmetse daha uzun bir tatil planlıyorum:31:

selam canım sende gelmişsin hoşgelmişsin.bebekle yolculuk zor oluyo giderken gece çıktık yola hep uyudu allahtan.

kendi bırakmazsa ben 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum bırakırsada artık ne zaman olursa.
biz artık günde 2 yada 3 kez emiyoruz düzgünce.geri kalanlar bağımlılıktan oyun falan yapıyo geliyo açıyo bi iki çekiyo bırakıyo.zaten gece 10-12 saat falan emmiyo acıkmıyor.

selam canım sende gelmişsin hoşgelmişsin.bebekle yolculuk zor oluyo giderken gece çıktık yola hep uyudu allahtan.

hoşbuldum canım bebeklerle herşey zor zaten bir o kadarda güzel.

selam kızlar daha herkes dönmemiş heralde tatilden.
biz de haftasonu döndük. ancak sıra geldi kk ya.
eliföykü fotolara baktım maşallah güzel yüzmüş kaan biz de gittik amasraya ama suya çok az soktum ahmeti. yosunluydu:25: temiz dğil gibi geldi bana bi de soğuktu. biz hep akdenize gidince bana farklı geldi belki de. gezmek için güzel yer ama gezdik bol bol.
bu arada sizi gördüm ama biz yemek yiyoduk içerde siz yoldan geçtiniz koşup gelsem garip olcaktı :27:

arzu maşallah yürüyen fıstıga. ahmet uzun uzun ayakta duruyo tutuyorum diye kandırıyorum sadece tişörtünden tutup. ama kendi durduğunu farkettiği an kontrollü bi şekilde yere oturuyo. bu gidişle 2-3 ay var yürümesine en az. ne oldu da cesaret edemiyo bilmiyorum.

marji selam size de mert paşayla. fufa maşallah senin kızına da konuşuyomuş

işe başlamama çok az kaldı onun stresindeyim:26:

eliföykü fotolara baktım maşallah güzel yüzmüş kaan biz de gittik amasraya ama suya çok az soktum ahmeti. yosunluydu:25: temiz dğil gibi geldi bana bi de soğuktu. biz hep akdenize gidince bana farklı geldi belki de. gezmek için güzel yer ama gezdik bol bol.
bu arada sizi gördüm ama biz yemek yiyoduk içerde siz yoldan geçtiniz koşup gelsem garip olcaktı :27:

arzu maşallah yürüyen fıstıga. ahmet uzun uzun ayakta duruyo tutuyorum diye kandırıyorum sadece tişörtünden tutup. ama kendi durduğunu farkettiği an kontrollü bi şekilde yere oturuyo. bu gidişle 2-3 ay var yürümesine en az. ne oldu da cesaret edemiyo bilmiyorum.

selam canım :3: herkes yavaş yavaş dönüyor yazda bitiyor :31:

selam canım daha toparlanamadı topik.
bulanıktı amasra önü açık deniz olamdığı için akıntı hemen temzilemiyo suyu.inkumu daha iyi o konuda önü açık liman falan yok akıntıyla su hemen temzileniyo cam gibi oluyo ama ordada çok dalga varmış giden arkadaşlar geri geldiler biz gitmedik o yüzden.gitmişkende yüzdük artık amsrada hiç yoktan iyidir deyip.
kız keşke atlayaydın önüme ben görmedim sizi oğluşta varmıydı yanımızda gördüğünde.tanışmış olurduk bu vesileyle.belki söleşip ertesi gün sahilde yüzdürürdük bebişleri.

canım an meselesi cesaretin gelmesi emin ol bende öle ilk başta tel elinde tıtarak sonra tişörtünden tutarak alıştırdım.bazen o tuttuğumu sanıyordu farkedince oturuyordu yere yürümüyordu.birden geliyo cesaretleri.biizmki limanda falan koşuyordu düz yerya bıraktım istediği gibi yürüsün diye.buralarda cesaret edemeiyrtum takılır kötü düşer diye.
tüh senin oğluşu görsem kesin farkederdim yakışıklıyı.

selam canım daha toparlanamadı topik.
bulanıktı amasra önü açık deniz olamdığı için akıntı hemen temzilemiyo suyu.inkumu daha iyi o konuda önü açık liman falan yok akıntıyla su hemen temzileniyo cam gibi oluyo ama ordada çok dalga varmış giden arkadaşlar geri geldiler biz gitmedik o yüzden.gitmişkende yüzdük artık amsrada hiç yoktan iyidir deyip.
kız keşke atlayaydın önüme ben görmedim sizi oğluşta varmıydı yanımızda gördüğünde.tanışmış olurduk bu vesileyle.belki söleşip ertesi gün sahilde yüzdürürdük bebişleri.

canım an meselesi cesaretin gelmesi emin ol bende öle ilk başta tel elinde tıtarak sonra tişörtünden tutarak alıştırdım.bazen o tuttuğumu sanıyordu farkedince oturuyordu yere yürümüyordu.birden geliyo cesaretleri.biizmki limanda falan koşuyordu düz yerya bıraktım istediği gibi yürüsün diye.buralarda cesaret edemeiyrtum takılır kötü düşer diye.
tüh senin oğluşu görsem kesin farkederdim yakışıklıyı.

ben gezelim dedim sadece, çok güzel bi yer güzel fotolar çektim. eşim gelmişken yüzelim dedi amasrayı beğenmedim diye çakraza gittik dalga çok yoktu o gün ama kıyı yine yosunluydu. bence suyun tuzsuz olmasından. akdenze ahmeti sokarken hiç düşünmemiştim burda mikrop kapar mı bile dedim.
salı akşamı balık yiyoduk biz çeşmi cihanda siz önünden geçtiniz. annen eşin falan. kaan arabadaydı onu göremedim. ne bilim eşin fln var rhatsız etmiyim dedim.
bakalım ne zaman gelcek cesareti. elinden tutarak bile durmak istemiyo çoğu zaman

ben gezelim dedim sadece, çok güzel bi yer güzel fotolar çektim. eşim gelmişken yüzelim dedi amasrayı beğenmedim diye çakraza gittik dalga çok yoktu o gün ama kıyı yine yosunluydu. bence suyun tuzsuz olmasından. akdenze ahmeti sokarken hiç düşünmemiştim burda mikrop kapar mı bile dedim.
salı akşamı balık yiyoduk biz çeşmi cihanda siz önünden geçtiniz. annen eşin falan. kaan arabadaydı onu göremedim. ne bilim eşin fln var rhatsız etmiyim dedim.
bakalım ne zaman gelcek cesareti. elinden tutarak bile durmak istemiyo çoğu zaman

çok şükür mikrop kapmadı oğluşum.ben soğukmu acaba diye tereddüt ettim baktım biizmkinden küçük bebeler giriyor.soktum bende şükür bişey olmadı.

şu barış akarsu parkımı ne var orda eşim olta atıyordu bende bikaç kadın gördüm 3 tane 11 aylık bbek vardı yanlarında konuştuk falan.dedim içimden bizim kızlarda gidebilitriz diyordu onlarmı acaba diye ama tanırdım kesin.
ayy bide eşimle sabah 6 gibi balık tutmaya gittik limanın oraya yunus gördük denize dalıp dalık çıkıyodu atlıyodu çok güzeldi yaa.

rahatsız olurmuyum aşk olsun gerçi siz yemek yiyormuşsunuz

bu arada 15 i doğum gününmdü bu ayın eşim hediye olarak kaybettiğim tek taş yüzüğün yerine yenisini almış hemde daha güzeli çok beğendim çok mutlu oldum.eim genelde bana seçtirir hediyeyi böle süpriz yapmaz bende kızardım kendin seç diye.süpriz yapmış bu sefer

bu arada 15 i doğum gününmdü bu ayın eşim hediye olarak kaybettiğim tek taş yüzüğün yerine yenisini almış hemde daha güzeli çok beğendim çok mutlu oldum.eim genelde bana seçtirir hediyeyi böle süpriz yapmaz bende kızardım kendin seç diye.süpriz yapmış bu sefer

geçmiş doğumgünün kutlu olsun canım nice yıllara:119::119:hediyende hayırlı olsun güle güle kullan .

slmlar herkes tatilde sanırım topik çok sessiz... mama kullanan arkadaşlara bir sorum olacak ne zaman süt vermeye başlayacaksınız.. artık mamayı bırakmak yada en aza indirmek istiyorum çünkü.....

geçmiş doğumgünün kutlu olsun canım nice yıllara:119::119:hediyende hayırlı olsun güle güle kullan .

teşekkürler canım

slmlar herkes tatilde sanırım topik çok sessiz... mama kullanan arkadaşlara bir sorum olacak ne zaman süt vermeye başlayacaksınız.. artık mamayı bırakmak yada en aza indirmek istiyorum çünkü.....

selam
ben başladım süt vermeye ama daha öğün olarak vermedim aralarda içine bebe bisküvüsi atıp veriyorum bazend esuluğuna koyuyorum içiriyorum alışsın diye.ben yumurta beyazına ve balada başladım azar azar deneyerek şükür hiçbisorun olmadı.

teşekkürler canım

selam
ben başladım süt vermeye ama daha öğün olarak vermedim aralarda içine bebe bisküvüsi atıp veriyorum bazend esuluğuna koyuyorum içiriyorum alışsın diye.ben yumurta beyazına ve balada başladım azar azar deneyerek şükür hiçbisorun olmadı.
sağol teşekkür ederim cevap verdiğn için.yumurta beyazını bende veriyorum artık.. peki ne sütü veriyorsn keçi sütü falan mı.. benim sütüm çok az yinede tadımlık veriyorum kesmek istemyrm. günde 3-4 kere mama içmek istiyor bunu bir veya ikiye düşürmek istiyorum sütle...

hosgeldin canım
resimlerine bakıcam birazdan özledim walla

hosgeldin mattikacım kız orda gördünde eliföyküyü gitmedinmi ben olsam hoppp önüne cıkıverirdim
saol cnm darısı ahmete artık zamanı geliyor baslar bebişlerimiz hafif hafif yürümeye

güle güle tak cnm

ben 1 ay öncesinden vereyim dedim ama benimki istemiyo bardak,suluk,biberon deedim almıyo sevmedi tadını sanırım ben 6-12 ay pınar cocuk sütü almıstım ondan denedim 1 kerede inek sütü
bu arada esila arkadasımıssın ama ne seni ne bebğini göremedik:19::19: sende bi kendini ve bebegini göster bize artık

hosgeldin canım
resimlerine bakıcam birazdan özledim walla

hosgeldin mattikacım kız orda gördünde eliföyküyü gitmedinmi ben olsam hoppp önüne cıkıverirdim
saol cnm darısı ahmete artık zamanı geliyor baslar bebişlerimiz hafif hafif yürümeye

güle güle tak cnm

ben 1 ay öncesinden vereyim dedim ama benimki istemiyo bardak,suluk,biberon deedim almıyo sevmedi tadını sanırım ben 6-12 ay pınar cocuk sütü almıstım ondan denedim 1 kerede inek sütü
bu arada esila arkadasımıssın ama ne seni ne bebğini göremedik:19::19: sende bi kendini ve bebegini göster bize artık

hoşbulduk canım bende sizi özledim:16:
eylülün yeni fotolarını yüklede hasret giderelim.

Ben geldimm:10:
Tatilimiz kısa ve çok güzeldi :23:ama her güzel şey gibi çabuk bitti:43:
Efe su kuşu oldu şöyleki 1 saat yüzüyordu evde banyodan çıkarken kıyameti koparıyordu :27:neymiş
Banyoda kalacakmış:31: gündüz yoruldugu için gece de güzel uyuyordu keşke denizli yerde otursaydık:ssz:
Dişler ikide kaldı gelen giden yok:1:adımlar 5,6 da kaldı dengesini tutup durması 7 sn falan:9:
Tatilde efe zayıfladı ben 3 kilo aldım:17:o nasıl yemeyse 5 ögün gece 12 de bile yedim durdum:46:
Eve geldigimizden beri de durmuyorum ev gezmelerine gidiyorum:10:
Kalamıyom tek iyi mi:37:dgünü süslerimiz yarın kargoya verilecek hepsinin fotolarını gördüm:27:çok güzeldi :46:
Daldan dala atladım ama iyi atladım :122:

Back
X