2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Maaşallah eylüle yürümeye başlamış demekk:16:
Şekerpareyi şöyle yapıyom kızlar bir tarif verdik ortalık karıştı:1:
Şerbeti göz kararı döküyorum gözüm doyunca kalan şerbeti döküyorum:23:
Boca etmiyorum hepsini bilmem anlatabildim mi:44:
Ben size yapınca söylerim yüzde kaçı seneye ramazanda:1:babamları yemege alınca:27:
Albümler varmış bakayım bi :27:

Ben geldimm:10:
Tatilimiz kısa ve çok güzeldi :23:ama her güzel şey gibi çabuk bitti:43:
Efe su kuşu oldu şöyleki 1 saat yüzüyordu evde banyodan çıkarken kıyameti koparıyordu :27:neymiş
Banyoda kalacakmış:31: gündüz yoruldugu için gece de güzel uyuyordu keşke denizli yerde otursaydık:ssz:
Dişler ikide kaldı gelen giden yok:1:adımlar 5,6 da kaldı dengesini tutup durması 7 sn falan:9:
Tatilde efe zayıfladı ben 3 kilo aldım:17:o nasıl yemeyse 5 ögün gece 12 de bile yedim durdum:46:
Eve geldigimizden beri de durmuyorum ev gezmelerine gidiyorum:10:
Kalamıyom tek iyi mi:37:dgünü süslerimiz yarın kargoya verilecek hepsinin fotolarını gördüm:27:çok güzeldi :46:
Daldan dala atladım ama iyi atladım :122:

hoşgeldin karam
ahh ahh bu tatiller hemen bitiyor:31:
bende birşey anlamadım geçti gitti
tatil fotolarınızı bekliyoruz

Kızlarrr nasılsınız?bizde yarın tatile gidiyoruzzzzzzzzzzzzzz kısmetse..oleyyy.çok ihtiyacım vardı.:1:tel.den girmeye çalışıcam foto yüklerim...KARAM hoşgeldin buarada...yaaa demek kilo aldın tatilde..bende şimdi almaktan korkuyorum ya..o kadar verdim eski kiloma döndüm..boğazımı tutmam lazım ama deniz insanı çooook acıktırıyor yaaaaaaaaa

sağol teşekkür ederim cevap verdiğn için.yumurta beyazını bende veriyorum artık.. peki ne sütü veriyorsn keçi sütü falan mı.. benim sütüm çok az yinede tadımlık veriyorum kesmek istemyrm. günde 3-4 kere mama içmek istiyor bunu bir veya ikiye düşürmek istiyorum sütle...

ben inek sütü veriyorum canım içine bisküvi falan koyunca yiyorda tel veriyorum suluğula çok içmiyor nasıl alıştırıcaz bilmiyorum.

ben kalkıyorum emziriyorum 3-4 saat idare ediyoruz sonra kahvaltı yapıyoruz öğlen çorba akşam yatmadan muhallebi aralardada emiyor ama doyumluk değil.bu ara yarım saatte bi mememde geliyo emiyo bi iki sonra gidiyo oynuyo sonra geri geliyo.çok düştü memeye.ama çok süt yok öle yalancı emizk gibi emiyo bazen.
Ben geldimm:10:
Tatilimiz kısa ve çok güzeldi :23:ama her güzel şey gibi çabuk bitti:43:
Efe su kuşu oldu şöyleki 1 saat yüzüyordu evde banyodan çıkarken kıyameti koparıyordu :27:neymiş
Banyoda kalacakmış:31: gündüz yoruldugu için gece de güzel uyuyordu keşke denizli yerde otursaydık:ssz:
Dişler ikide kaldı gelen giden yok:1:adımlar 5,6 da kaldı dengesini tutup durması 7 sn falan:9:
Tatilde efe zayıfladı ben 3 kilo aldım:17:o nasıl yemeyse 5 ögün gece 12 de bile yedim durdum:46:
Eve geldigimizden beri de durmuyorum ev gezmelerine gidiyorum:10:
Kalamıyom tek iyi mi:37:dgünü süslerimiz yarın kargoya verilecek hepsinin fotolarını gördüm:27:çok güzeldi :46:Daldan dala atladım ama iyi atladım :122:

hoşgeldim karam bizimkide güzel uyudu tatilde gündüz yoruluyorlar tabi suda.

Kızlarrr nasılsınız?bizde yarın tatile gidiyoruzzzzzzzzzzzzzz kısmetse..oleyyy.çok ihtiyacım vardı.:1:tel.den girmeye çalışıcam foto yüklerim...KARAM hoşgeldin buarada...yaaa demek kilo aldın tatilde..bende şimdi almaktan korkuyorum ya..o kadar verdim eski kiloma döndüm..boğazımı tutmam lazım ama deniz insanı çooook acıktırıyor yaaaaaaaaa

güzel geçer inşallah tatiliniz canım şimdi haberlerde gördüm sıcaklıklar düşücek diyodu inşallah gittiğiniz yer sıcak olur.

merhabalar anneler toplanalım artık yaa özledim valla sohbetlerimizi

benim oğlan bugün kendikendine ayağa kalkmaya başladı.biyere tutunmadan kalkabiliyor artık sonunda kaldırabildi totoyu.

moralim çok bozuk benim adamla tartıştık dışarı çıkıyorduk bugün emir önümden çıktı gitti kapıdan merdivenlerden düşücekti.eşim oğlankendni atınca yakalayabilid anca.benim bağırmama bebek arabasını atmış yetişmiş tutmuş.ama çıkıştı durdu bana nasıl dikkat etmessin falan diye.tartışma böle başladı başka yerlere falanda gitti tabi küs gitti işe.

merhaba kızlar
ben her zaman giremiyorum oğlum inanılmaz haraketli yetişemiyorum bir arkadaş sormuştu okurken gördüm ben de o kunuda çok zorlandığım için cevap vermek istedim ben mamayı günde iki defaya düşürdüm çoğu zaman bir defa bile veriyorum süt hiç vermedim daha bugün deneyeceğim ilk defa umarım sorun olmaz

bu arada kardeşimin eşinin hamile haberini aldım bayramda daha sizinle paylaşmadan bugün bebein düştüğü haberini aldım.annemle olan olayları yüzünden konuşmuyorudm tebrik bile edememiştim daha.

güzel geçer inşallah tatiliniz canım şimdi haberlerde gördüm sıcaklıklar düşücek diyodu inşallah gittiğiniz yer sıcak olur.[/QUOTE]

amin canım sağol...ya düşecek miymiş.inşallah çok düşmez ya.oğlum hasta olmasın Allah korusun..serin olursa çok sokmam denize..

merhabalar anneler toplanalım artık yaa özledim valla sohbetlerimizi

benim oğlan bugün kendikendine ayağa kalkmaya başladı.biyere tutunmadan kalkabiliyor artık sonunda kaldırabildi totoyu.

moralim çok bozuk benim adamla tartıştık dışarı çıkıyorduk bugün emir önümden çıktı gitti kapıdan merdivenlerden düşücekti.eşim oğlankendni atınca yakalayabilid anca.benim bağırmama bebek arabasını atmış yetişmiş tutmuş.ama çıkıştı durdu bana nasıl dikkat etmessin falan diye.tartışma böle başladı başka yerlere falanda gitti tabi küs gitti işe.

MAŞALLAH EMIRE CNM ALLAH KORUMUS BIZIMKIDE KAPI ACILSIN KACIYO HEMEN HELE BAKLONA DEMIRLERIN TEPESINE TIRMANIYO BALKON YUKSELTCEZ OYUZDEN
BIZDE ESIMLE COCOUK ICIN TARTISYRZ EBRAR BABACI BABSNN PESINDEN AYRILMAK ISTEMIYO ESIMIN OYUN ODASI VAR ORASI COK DIKKATINI CEKIYPO SUREKLI ORYA GRMEK ISTIYO EBRRARDA

merhaba kızlar
ben her zaman giremiyorum oğlum inanılmaz haraketli yetişemiyorum bir arkadaş sormuştu okurken gördüm ben de o kunuda çok zorlandığım için cevap vermek istedim ben mamayı günde iki defaya düşürdüm çoğu zaman bir defa bile veriyorum süt hiç vermedim daha bugün deneyeceğim ilk defa umarım sorun olmaz

BIZIMKI NEKDAR TOK OLURSA OLSUN UYURKEN MUTLAKA BI SISE MAMA ICICEK OLE UYUYACAK YASINA DAHA GIRMEDI BENDE HIC SUT VERMEDIM

bu arada kardeşimin eşinin hamile haberini aldım bayramda daha sizinle paylaşmadan bugün bebein düştüğü haberini aldım.annemle olan olayları yüzünden konuşmuyorudm tebrik bile edememiştim daha.

cnm gecmısolsunmu denır ndenr bılemedm dha gencler olur daha ıns

merhabalar anneler
emirde 3-4 gündür burun akıntısı var çok şiddetlin değil aradabi akıyo bazen kuruyo sonra yine akıyo.başka hiçbişey yok sürekli takipteyim ateş öksürük halsizlik falan bişey yok sadee burun akıntısı bu neden olurki acaba bilen varmı.normal bi durmmu acaba.
annem kafasını üşütüyo olabilir diyo gecleri ama daha sıcak değilmi havalar üşütülürmü bu havalarda.

kızlar ben iki ay önce regli oldum geçen ay beş gün gecikmişti bu ay 15 gündür tık yok test yapmaya korkuyorum benimle aynı durumda olan varmı....

merhabalar anneler
emirde 3-4 gündür burun akıntısı var çok şiddetlin değil aradabi akıyo bazen kuruyo sonra yine akıyo.başka hiçbişey yok sürekli takipteyim ateş öksürük halsizlik falan bişey yok sadee burun akıntısı bu neden olurki acaba bilen varmı.normal bi durmmu acaba.
Annem kafasını üşütüyo olabilir diyo gecleri ama daha sıcak değilmi havalar üşütülürmü bu havalarda.

ınsgcr cnm ebrarda ıkıgundur grıp yavrum gecelrı uyuyamıyo burnu akıyo sureklı onu oe bırakıp ıse gelmkete cok zor gelıyo banaaa sabh aradım gece uyuyamamıs hala uyuyodu yavrumm zayıfladı da ve buara yemek kahvaltı hıc bısey yemıyo kızım onceden pılva makarna herseyı yerdı sımdı yemıyo agzına alıp bırıktıryo yutmuyo tukuruyo gerı annemdende kasıkla yemek yemıyo sadece mama ıcıyo cok uzuluyrm ben ıse basldgmdn berı yemek yemeyı bıraktıı:43::43:

öncelikler herkese merhabalar.....
dün gece sabaha kadar ağladım neredeyse.gözlerm şiş. uykusuzum,yorgunum.
kızım ne uyuyor ne yemek yiyor.
uyku durumu artık dayanımaz hale geldi.saatte 5 kere falan kalkıyor. uyumuyor desem yeridir. aç değil ama memede duracakmış. basıyor yaygarayı.artık sinirlerim çok yıprandı.nefes alamıyorum.eşiminde uykusu öyle ağırki hiç yardımcı olmuyor.dün hafta sonuydu. öğlen kızı uyuttum.o uyumuşken azıcık uyuyayım dedim. o da uyumuş biz uyuyunca. benim kız uyuduktan 20 dk sonra kalktı ağlıyor.bilerek kalkmıyorum babası kalksın diye. hhhiiiiiçççç adamm duymuyor yaaaaa.
2 haftadır hafta sonları dışarı çıkalım. değişiklik olsun.hava alayım.iyi değilim diyorum.halsizim başım ağrıyor vırt zırt diye yayıyor bir tarafını oturuyor.ben surat yapınca hadi gidelim diyor.bende inat yapıyorum gitmiyorum.bir kere de insanın hevesini kursağında bırakma di mi. kalk gidelim diyorsm kalk işte........ona kızıp kızıp çocuğa bağırıyorum uyu diye...
elim kolum tutmuyor yorgunluktan. uyuyamıyorum da yorgunluktan şimdi.
ne kahvaltı yaptırabiliyorum ne yemek.sadece emiyor ve gece yatarken süt mama içiyor biberonla.
gelişimi persentilin altına düşmek üzere.
hala da ağlıyorum....sinirlerime hakim olamıyorum.
ne yapayım ne edeyim hiç bilmiyorum.doktora mı götürsem acaba??? kendimde bir psikoloğa???

selam kızlar nasılsınız.biz iyiyz çok şükür..bugün tatilimiz başladı.:-) inş.güzel geçer.yağız bugün denizden biraz korktu..inş.alışır...foto çektim daha da çekerim inş.sonra yüklerim..

ınsgcr cnm ebrarda ıkıgundur grıp yavrum gecelrı uyuyamıyo burnu akıyo sureklı onu oe bırakıp ıse gelmkete cok zor gelıyo banaaa sabh aradım gece uyuyamamıs hala uyuyodu yavrumm zayıfladı da ve buara yemek kahvaltı hıc bısey yemıyo kızım onceden pılva makarna herseyı yerdı sımdı yemıyo agzına alıp bırıktıryo yutmuyo tukuruyo gerı annemdende kasıkla yemek yemıyo sadece mama ıcıyo cok uzuluyrm ben ıse basldgmdn berı yemek yemeyı bıraktıı:43::43:

canım çok geçmiş olsun acaba sana tepki olsun diyemi yemiyor sen yokken.sen evdeyken yada haftasonları yiyormu.yani senin elindenmi yemek istiyır sadece.yoksa hastalığı yüzündenmi iştahsızlaştı.diş çıkarıcaksa iştahsızlık ondanda oluyo.inşallah normale döner canım.grip için doktora götürdünmü canım ebrarı belki doktor onu rahatlatıcak bi ilaç yazar.
uyku durumu artık dayanımaz hale geldi.saatte 5 kere falan kalkıyor. uyumuyor desem yeridir. aç değil ama memede duracakmış. basıyor yaygarayı.artık sinirlerim çok yıprandı.nefes alamıyorum.eşiminde uykusu öyle ağırki hiç yardımcı olmuyor.dün hafta sonuydu. öğlen kızı uyuttum.o uyumuşken azıcık uyuyayım dedim. o da uyumuş biz uyuyunca. benim kız uyuduktan 20 dk sonra kalktı ağlıyor.bilerek kalkmıyorum babası kalksın diye. hhhiiiiiçççç adamm duymuyor yaaaaa.
2 haftadır hafta sonları dışarı çıkalım. değişiklik olsun.hava alayım.iyi değilim diyorum.halsizim başım ağrıyor vırt zırt diye yayıyor bir tarafını oturuyor.ben surat yapınca hadi gidelim diyor.bende inat yapıyorum gitmiyorum.bir kere de insanın hevesini kursağında bırakma di mi. kalk gidelim diyorsm kalk işte........ona kızıp kızıp çocuğa bağırıyorum uyu diye...
ne kahvaltı yaptırabiliyorum ne yemek.sadece emiyor ve gece yatarken süt mama içiyor biberonla.
ne yapayım ne edeyim hiç bilmiyorum.doktora mı götürsem acaba??? kendimde bir psikoloğa???

canım zaman zaman hepimiz böle dönemlere giriyoruz ben yeni çıktım böle bi dönemden.eşinle konuşmayı denedinmi sana yardımcı olması konusunda.benimkide bi ara hiç yardımcı olmuyordu sinirlerim bozulmuştu iyice.sonra güzel b konuşma yaptım kendisiyle şimdi gayet iyi.
doktora bi götür istersen en azından ne var ne yok öğrenmiş olursun.belki normal diyecek için rahatlşar biraz olsun.

selam kızlar nasılsınız.biz iyiyz çok şükür..bugün tatilimiz başladı.:-) inş.güzel geçer.yağız bugün denizden biraz korktu..inş.alışır...foto çektim daha da çekerim inş.sonra yüklerim..

ben haftasonu başlıyacak sanıyordum tam zamanına denk getirmişsiniz bu hafta hava çok sıcak olucakmış denizde sıcak olur.yağızda alışır belki yarın daha rahat girer denize.bazı çocuklar naparsan yap sevmiyo denizi çok şahit oldum tatildeyken.inşallah alışır senin oğluş.fotolarınızıda bekliyoruz canım

karam gelmiş hosgelmişde bize ne getirmiş:37:bi yazmıssın bidaha yazmamıssın neler yaptın anlamadık bişi
efenin dogum günü hazırlıkları tam gaz gidiyo sanırım

elif öykü Allah korumus emiri hersey anlık dikkat etmek lazım o tartısmalar artık cocuk yüzünden olmaya basladı dimi kardesinin bebişide en kısa zamanda tekrar olur insallah cnm.burun akıntısıda bizde cok oldu sükür buaralar olmuyo otribebe rafa kalktı artık terleyip üsütünce olur ama bu sıcakta kafa üşümez artık ya

birsum belki normal bi gecikmedir tam rayına oturmadı daha demekki gecen ay bende cok turstım 1 hafta gecikmişti
bi test yap yaz buraya sonucunu

fufacım bebişlerimiz az büyüsede dertlerini anlatsa artık dimi Allah kolaylık versin cnm

umutluaycım canım kendini harap etmişsin canım biliyorum cok zor bebek bakmak ama bak bu günler gecicek dönemsel seyler yasıyoruz inan ben 1 haftadır uyku yüzü görmüyorum tabiki şikayet edicez ama aglama sık dişini hasta olursun bak dikkat et o zaman kızına kim bakıcak bak babasıda pek ilgilenen biri değilmiş o yüzden sıkı sıkı sarıl bebeğine umarım cok cabuk sıkıntısız atlatırsın bu zamanları doktorada götür bence belki iştah surubu falan verir ben 1 yas konturolunde götürcem eylülü 3 ayda 300 gr aldı

yesimcim iyi tatiller cnm umarım cok güzel gecer ve cok eglenirsiniz denize girerken buda arzuralın yerine diye bi kere dal:1::1::1:

eylülün dogum günü kostümüde bitmek üzere kızlar bitireyim hemen yükliycem cok tatlı oluyo
dün kargo gelmiş ama duymamısım sanırım magnetleride geldi kızımın biara gidip alıcam kargo subesinden artık
pasta börek neler yapıcaksınız dogum gününde fikir alısverişi yapalım biraz
hafta sonuda yegenimin sünnet düğünü var oraya gidicem kızlar bakalım cadı kızımla nasl gecicek bu arada artık odaları dolasmaya basladı:nazar::nazar::nazar:

eylülün dogum günü kostümüde bitmek üzere kızlar bitireyim hemen yükliycem cok tatlı oluyo
dün kargo gelmiş ama duymamısım sanırım magnetleride geldi kızımın biara gidip alıcam kargo subesinden artık
hafta sonuda yegenimin sünnet düğünü var oraya gidicem kızlar bakalım cadı kızımla nasl gecicek bu arada artık odaları dolasmaya basladı:nazar::nazar::nazar:

ohh ohhh hazırlıklar tam gaz devam çok güzel bi parti olucak şimdiden belli.

maşallah eylüle yürümesi hızlı gelişiyo yakında dışarda koşar oynar bunlar.bizimkide yeni olarak 3-4 gündür yerden tek başına aklkıp yürüyebiliyo biyere tutunmuyo artık dengesi baya gelişti.dışardada yürümesine izin veriyorum artık bahçede yada parkta falan.

ben siizn gibi bi parti yapmayacağım magnetler kostümler olmayacak aile araısnda küçük bişey olucak.pasta olur haliyle yaş pasta.kısır yada mercimek köftesi olabilir.kurabiye olur istersen desenli şeker hamurundan kurabiyeler oluyor onlar olabilir.börek olabilir sigara böreği peynirli börek ne kadar kalabalık olacağına göre çeşitler arttırılabilir.poğaça kek falan olabilir.buzlukta varsa yaprak sarması bile çıkarılabilir.

CANM YIPRTMA KENDINI COK ZOR ZMNLRI SUAN BEBKLRMZN ALLAH SABIR VERSIN SU ESLERDE AZCIK ISE YARASADA YARDIM ETSELER KESKE

canım çok geçmiş olsun acaba sana tepki olsun diyemi yemiyor sen yokken.sen evdeyken yada haftasonları yiyormu.yani senin elindenmi yemek istiyır sadece.yoksa hastalığı yüzündenmi iştahsızlaştı.diş çıkarıcaksa iştahsızlık ondanda oluyo.inşallah normale döner canım.grip için doktora götürdünmü canım ebrarı belki doktor onu rahatlatıcak bi ilaç yazar.

canım zaman zaman hepimiz böle dönemlere giriyoruz ben yeni çıktım böle bi dönemden.eşinle konuşmayı denedinmi sana yardımcı olması konusunda.benimkide bi ara hiç yardımcı olmuyordu sinirlerim bozulmuştu iyice.sonra güzel b konuşma yaptım kendisiyle şimdi gayet iyi.
doktora bi götür istersen en azından ne var ne yok öğrenmiş olursun.belki normal diyecek için rahatlşar biraz olsun.

ben haftasonu başlıyacak sanıyordum tam zamanına denk getirmişsiniz bu hafta hava çok sıcak olucakmış denizde sıcak olur.yağızda alışır belki yarın daha rahat girer denize.bazı çocuklar naparsan yap sevmiyo denizi çok şahit oldum tatildeyken.inşallah alışır senin oğluş.fotolarınızıda bekliyoruz canım

CNM BENIM ELIMDE HERSEYI YIYOR BENIMLE MASAYA OTURUP PILAV KOFTE CORBA YIYOR AMA NNEMDEN YEMIYO AGZINI BILE ACMIYO KAHVALTI YAPMIYOMUS SADECE MAMA ICIYOMUS ZAYIFLADI BAYA BENDE BI KAC AY DAHA CALISIP CIKICAM ISTEN SUKUR BORCLRIMIZN COGUNU KAPATTIK SAGLIK OCAGINA GTRU ANNEMLER BENM ICIRDGM SURUPLRDN VERMISLER BU ARA COK HUYSUZ HASTALIKTAN DEGIL KISILIGIMI OLUSYO NE ASIRI TEPKILI HERSEYE ELINDEN BISEY AL ATIYO KENDNI YERLERE KAFASINA VURUYO HEP

ARZUCUM BENDE KIZIMA TUTU YAPCAM MALZEMELRNI ALDIM HAFTASONU BASLICAM KECEDEN BADI SUSLEMESI YAPICAM BIDE

HAFTASONU BIZDE SUNNET DUGUNUNE GIITTIK EBRARI TUTABILENE ASKOLSUN MILLET HALY CEKIYO ORTALARINA GIRIP GAMGAM STAR OYNUYO KADINLAR CIFTETELLI OYNUYO YINE ORTALRNDA POPO SALLIYO KENARDA DA OYNAMIYO ORTALRDA OYNUYO HEPP:))):1::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Test yaptım pozitif çıktı dr. gittim ve kürtaj oldum spirialde taktı daha yavrum çok küçüktü kardeş için ayrıca 1. sınıfa başlıycak büyük oğlum dahada beteri kayınvalidemlerle oturuyorum ve yatalak bi görümcem var onada ben bakıyorum başka çarem yoktu yinede ölüyorum vicdan azabından çok acıymış evlat acısı doğmamış olsada.....

Back
X