2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar herkese slm.ben biraz kendimi toparladım.yani hamilelik bulantılarım halsizlik filan şikayetlerim azaldı.ama kızım çok huysuz.ben bukadar yaramaz bir çocuk görmemişimdir.onunla uğraşmaktan beslenemiyorum bile.hamileliğimin 14. haftası bittiği halde karnım dümdüz düşünün.ayrıca kızım 11 aylıkken tam olarak yürümeye başladığı halde hala kucağımda akşama kadar.kucak alışkanlığını nasıl yok edeceğim bilmiyorum.sizin içinizdede varmı çocuğu çok muzur olan.laftan sözden anlamayan.düz duvara tırmanmaya çalışıyor benim muzur.artık derecesini siz düşünün.yemek yaptırmıyor yemek yedirmiyor temizlik yaptırmıyor.hemen kucağıma tırmanıyor almazsam kıyamet kopuyor saçlarını yoluyor çığlık atıyor ağlıyor kendini yere atıyor.neyapcam ben yaaaaaaaaaaaaa.inşallah ikinci bebişim uslu olur:)

Kızlar bebeğim sarılık oldu. Dün farkettik hemen test yaptılar. sınırı geçtiği üçin 1 gün küvezde kaldı çok üzüldüm çok ağladım.
bugün taburcu olduk. ama hala çok uyuyor. uyandıramıyoruz ki emzireyim.
ağzını sıkıyoruz, burnunu neler neler yapıyoruz uyanmıyor. bu yüzdende sık sık emziremiyorum

önerilerinizi bekliyorum lütfen !!!!!!!!!!!!!!!1

bu arada 6 eylülde doğum yaptım 4 gün önce

Kızlar bebeğim sarılık oldu. Dün farkettik hemen test yaptılar. sınırı geçtiği üçin 1 gün küvezde kaldı çok üzüldüm çok ağladım.
ağzını sıkıyoruz, burnunu neler neler yapıyoruz uyanmıyor. bu yüzdende sık sık emziremiyorum

profılındekı resmı gorunce bıanhamılelıktekı profılım sandım :) cnm gozun aydın allh analı babalı buytsn ınsbenm kızımda 6 eylul dogumlu suan 1 yasında ılk zmnlr o surunu bende cok yasadım hıc uyanmdı emzıremdm ve sarılık olduu uynadırmak ıcın cok sey yaptık ama yokkk ıns atlatır hemen kuzunnn

eliföykücüm
iyim canm aolsn pek gıremyrm alıntı yapmıstm ama yanlıslıkla sayfayı kaptnca gtı gecmıs yapmayda usendım:)

canım ebrar ıyı cok sukur ama senın derdınde bende de var gece 3 4 kalkıyo sabh 6 ya kadr ayaktayız oyun oynuyoruz yada sureklı aglıyo susturamyrm bızde dogum gnumuzu kutldık cok guzel gectı heyecandnmı ne ogun pek bı resım cekınemedık ıcıme dert oldu:((bıkacgundur acayıp dıs agrısı cekıyorumm cumartesı ıse gelemdım oyuzdenn ısyerınde de soun olmus dün işten ayrılıyodum ama ıste dayım var burda o aracı oldu ısı bulmama ona ayıp olur dıye hala burdym bakalım calısbldgm yere kdr calısıcam bıyandan ebrarı bırakmak zor gelıyo bıyandan borc var ole ortada kalım vallahı

sende nevar neyok kaan nasıl??

aruralcım
eylulun dogum gnu kutlu olsun aynıgunmus dogum gunlerımızz mutlu yıllar onadaa

Dogum günümüze çok az kaldı birkaç güne doguracam şuaralar tekli koltukta uyumaya
Çalışıyorum:27: her gören ikiz mi diye soruyor:37:evet ikiz diyorum ben de:47:
23 kilo almışım şişmişim karnım ve canım burnumda bir de bunlar beni daha üzüyor:5:
Bugünden sonra dışarı adımımı atmıyorum:19:hastane dışında:ssz:
Belim agrıyı dinleneyim sonra salı dogumum ama biz
Pazara kutlayacaz :21:

offfffffffff ya niye kimse yok:ssz::ssz::ssz:
çok sessiz burası birileri olsada iki lafın belini kırsak ne güzel olur:46::46::46:
neyse uzun zamandır yoktum gerçi kimse yok uzun zamandır bi an önce toplanalım kızlar:7::7::7:
oğlum 1 yaşına girdi doğum günü kutlayamadık çünkü tatildeydik dönünce kutlarım dedim ama günü geçince tadı kalmadı gerçi tatilde arkadaşım küçük bi pasta yaptı oğluma kendi aramızda kutladık neyse artık kısmetse seneye
bi ara tatil fotosu atarım.oğlum 3-4 adım atıyor ama sonra korkup oturuyor bakalım tam anlamıyla nezaman yürüyecek
dili çok uzun maşallah anne baba dede mama teyze gel gitti köpüş hav hav kuş ve anlayamadığım daha bi sürü kelime
ben ne dersem kendince o kelimeyi söylemeye çalışıyor kız bide bana bu aralar teyze diyor:52::52::52:teyze demeyi yeni öğrendi heves ediyor çocuk oğlum anne de dedikçe bana bakıp teyze diyip bide gülüyor valla bilerek yapıyor sıpa:emir_bebek::emir_bebek:
yaramazlık had safada bi dakika oturmaz her yeri karıştırır sürekli peşindeyim:51::51::51:
3 ay kilo almadı ama bu ay yarım kilo almış boyu uzuyor :nazar::nazar:tabi götü yer görmüyorki kilo alsın:52::52::52:neyse sağlıklı olsun kilo önemli değil
öyle işte kızlar bizden haberler böyle

Allah analı babalı büyütsün canım
Bu konu da hiçbir fikrim yok canım inş tez zamanda atlatırsınız:5:

Dogum günümüze çok az kaldı birkaç güne doguracam şuaralar tekli koltukta uyumaya
Çalışıyorum:27: her gören ikiz mi diye soruyor:37:evet ikiz diyorum ben de:47:
23 kilo almışım şişmişim karnım ve canım burnumda bir de bunlar beni daha üzüyor:5:
Bugünden sonra dışarı adımımı atmıyorum:19:hastane dışında:ssz:
Belim agrıyı dinleneyim sonra salı dogumum ama biz
Pazara kutlayacaz :21:

1 sene ne çabuk geçti değil mi:ssz::ssz::ssz:

karam seni gördüğüme ne kadar sevinmiştim niye hevesimi kursağımda bırakıyorsun haaaaaaaaaaaaaaaaa:47::47::47:
niye beni cevapsız bırakıyorsun bak kendi kendime konuşuyorum:63::63:

nerden baslasam ki bilemedim:44::44:

karamla aryam karsılasmıs ben niye kimseyle karsılasamıyorum burda:19::19:

aryam masallah rüzgara yakında baslar yürümeye kelime haznesi iyi masallah:nazar::nazar:
karam cok merak ediyorum efusun d.gününü aynı yerde olsaydık ben kendimi zorla davet ettirirdim:9::9:
fufacım ebrarın dogumgününü kutluyorum nize senelere insallah:emir_bebek::emir_bebek:
eliföykücüm arada oluyo sonra geciyo sonra tekrar oluyo böyle gidiyo bu zamanlar gazdan diyodum oda gecti büyülar gerci artık insallah rayına oturtacagız
1 yas asımızıda olduk bu sefer bayagı agladık ates olmadı sükür ama gece cok bagırarak agladı ası yerleri acıyo sanırım kıyamam kuzucuguma:16::16:

selam herkese
arzu ben varım ama kendime hayrım yok bu ara.
ahmet diş çıkarıyor ağzını tutup ağlıyo yavrum.
bakıcıya alışma sürecindeyiz, bakıcıya alıştı aslında ama benim bırakacağımı anladığı için kadına düşman oldu görmeye tahammül edemiyor.
ben nasıl alışcaz diye düşün düşün kafayı yedim.
bir de bir yaş öncesi büyüme atağı mıdır nedir ondan oldu.
dün gece arabada gezdirip uyutucaktık nerdeyse o şekil ağladı. en son kanguru aklıma geldi de evde gezerek uyuttum kanguruda.

doğum gününüz çok güzel olmuş. anası da güzel kızı da maşallah.:nazar:
aryam siz de çok tatlısınız:nazar:
fufa sizin doğum gününüz de kutlu olsun.
doğum günü geçen herkesinki kutlu olsun.
bakıyorum arada da yazmaya fırsat olmadı hiç.

elif sizinki de büyüme atağıdır kesin.

ben doğum gününe kurabiye siparişi verdim sadece. tek hazırlığımız bu:27:

Back
X