Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zor bir gece geçirmişsiniz. eşin yardımcı olmuyor mu, en azından onun kalktığını bilmek bile bir destek moral oluyor..amaannnnn valla şu gce uyanmaları delirtiyor be yaaa:))dün gece ağladım ben de artık.dayanamadım öldüm bittim. hiç abartmıyorum 10 dan fazla uyanmıştır. gece 1 buçukta yattı düşünebiliyor musunuzelim ayağım tutmuyor. şimdi uyudu. koştur koştur bir duş aldım. bir kuaföre mi gitsem kendime gelsem
iyi yapmışsınız valla. aslında havalr iyiyken bol bol çıkarmak lazım. uzun süre eve kapanacağız zaten...
geçmiş olsun cnm.çok şükür hafif atlatıyormuşsunuz...
benim kızım da çok şükğr sütte sorun çıkarmadı. hergün veriyorum. balda katıyorum içine
doğru valla aşka meşke zaman yok:)))
zor bir gece geçirmişsiniz. eşin yardımcı olmuyor mu, en azından onun kalktığını bilmek bile bir destek moral oluyor..
bırakabileceğin birileri varsa neden olmasın hava alırsın kuaförde biir iki muhabbet, kahve falan kafan değişir
bende börek yapayım diyorum ıspanaklar elden gitmeden ama fırına nasıl götüreceğim kıızmla tepsiyi aşağıya aindiremem. komşuma mı bıraksam:44: bilmem ki hiç bırakmadım daha kimseye anasının kuzusunu![]()
evet komşu önemli
beniimki de gece ben değilde babası alsın fena ağlıyor ana kuzusu bunlar anaaa..
evet ya üşeniyorum ama gidim sirkede beklerken bende diğer malz. hazırlatrımm mmmmmmm miss gibi kokusu geldi burnumaaa
yanına da ayran
hadi kalk kız yap menümüz aynı olsunn
ben çıkıyorum görüşmek üzere sende git biraz uzan dinlen
ıns cnm yaa neyapıcaz bılmemm cıksada rahatlasa kuzucumbizde söylerdik bu tekerlemeyi
maşallah eylüle alıştı demek ben bal falanda koyuyorum ama içiremiyorum darısı bizimkilere
senin kuzu diş çıkarırken çok sorun yaşıyo belli azılar daha kötü oluyomuş inşallah kolay çıkarır
sadece yüzünde pütür pütür.. terlemiyor vücudunda olsa evet terleme isilik derim, yok. bu yüzünde çıkıyor yani burnunun çevresinde öpme demişti arkadaşlar öpülecek yerlerde değil..
bi ara yumurtasını kayısı kıvamında verdim ilk kez bir kaç defa o mu yaptı acaba? peynirini evde kendim yapıyordum 3 kere verdm o mu dedim kestim, yumr. hep veriyorum kayısı kıvamı mı ?
offf o mu bu mu sabah vereceğim bir şey kalmadı..
balı benim kız yemiyor sevmiyor, bir de bana emzirdiğin müddetçe inek sütü verme diyorlar kafam karıştı..
emzıren anneler ınek sutu verıyormu bılmıyorum ama ablamda 1.5 yasına kadar emzırdı sonra kestı ınek sutune gectı su an 3 yasında hala 2 bardak sut ıcer.peynırde yapmıs olabılır cnmm bol bol yıka bakalımm kurulaa takıp et ıns gecer.
eliföyküü![]()
ben balla denemeıdm hıcc daha balda vermedımm nedense :)amaannnnn valla şu gce uyanmaları delirtiyor be yaaa:))dün gece ağladım ben de artık.dayanamadım öldüm bittim. hiç abartmıyorum 10 dan fazla uyanmıştır. gece 1 buçukta yattı düşünebiliyor musunuzelim ayağım tutmuyor. şimdi uyudu. koştur koştur bir duş aldım. bir kuaföre mi gitsem kendime gelsem
iyi yapmışsınız valla. aslında havalr iyiyken bol bol çıkarmak lazım. uzun süre eve kapanacağız zaten...
benim kızım da çok şükğr sütte sorun çıkarmadı. hergün veriyorum. balda katıyorum içine
çok zordu cnm ama sadece dün gece değil genel olrak böyle benim sıpa..eşim yardımcı ama ona gitmiyor(( neden bilmiyorum
gece babası kucağına alacak oldu kıyameti kopardı. az önce üst komşum geldi gece rahatsızlandı mı merak ettim diye
(
bırakacak komşularım var ama ne bileyim götürsem mi diyorum. arabasında da durmaz gerçi.arabasından inse kuaförü birbirine katar......
valla benim de var ıspanak.yıkamaya üşeniyorum:)))bırak komşuna. gider gelirsin hemen.ben arada bırakıyorum bir yere hemen gidip geleceğim zaman. komşu çok önemli valla.
sadece yüzünde pütür pütür.. terlemiyor vücudunda olsa evet terleme isilik derim, yok. bu yüzünde çıkıyor yani burnunun çevresinde öpme demişti arkadaşlar öpülecek yerlerde değil..
bi ara yumurtasını kayısı kıvamında verdim ilk kez bir kaç defa o mu yaptı acaba? peynirini evde kendim yapıyordum 3 kere verdm o mu dedim kestim, yumr. hep veriyorum kayısı kıvamı mı ?
offf o mu bu mu sabah vereceğim bir şey kalmadı..
balı benim kız yemiyor sevmiyor, bir de bana emzirdiğin müddetçe inek sütü verme diyorlar kafam karıştı..
eliföyküü![]()
eliföykü sabah kahvaltı hazırlarken senin söylediğin bir şey aklımdaydı sormuştun sanırım cvp vereyim dedim ama bak şimdi neydii yaa unuttummm
kendini iyi hissedeceksen gt canım kızı bırakabileceğin biyer varsa.amaannnnn valla şu gce uyanmaları delirtiyor be yaaa:))dün gece ağladım ben de artık.dayanamadım öldüm bittim. hiç abartmıyorum 10 dan fazla uyanmıştır. gece 1 buçukta yattı düşünebiliyor musunuzelim ayağım tutmuyor. şimdi uyudu. koştur koştur bir duş aldım. bir kuaföre mi gitsem kendime gelsem
umutluay
eliföykü kaçtı kaanı izin vermedi galiba
![]()
evet komşu önemli
beniimki de gece ben değilde babası alsın fena ağlıyor ana kuzusu bunlar anaaa..
evet ya üşeniyorum ama gidim sirkede beklerken bende diğer malz. hazırlatrımm mmmmmmm miss gibi kokusu geldi burnumaaa
yanına da ayran
hadi kalk kız yap menümüz aynı olsunn
ben çıkıyorum görüşmek üzere sende git biraz uzan dinlen
eylüle çok geçmiş olsun.. dün söyledim sanıyordum
bak iyi oldu bunu bilmem demek eşin fotolardan anlıyor. biz de bir mak. almayı düşünüyoruz profosyonel değil. hangi markayı önerir acaba eşin?
geçen gold da gördük yarı profosyoneldi almaktan son anda vazgeçti eşim. fujifilm idi markası?
ben snei görmedim canım ya emirde paçama yapışmıştı çıktım bende
bence ver canım doktorlar 1 yaşından itibaren verin diyor doyumluk olmasada alışması için ver tadımlık.alışmaları çok zor oluyor zaten.
neydi kız bende hatırlayamadım ne demek istediğini
kendini iyi hissedeceksen gt canım kızı bırakabileceğin biyer varsa.
bugünlerde geçicek canım ya elbet düzene girecek bu bebişlerin uykuları.sabah bigün okula başladıkları zaman sorucam ama zamnında sen beni uyutmuyordun şimdi kalk bakalım diyeceğim o kalkmak istemeyecek.
benimkide gece uyandığında ve gündüzleri uykudan uyandığı ilk zamanlar ben olmassam yanında basıyo feryadı.babasını görünce ağlıyo geceleri ama ayağıan alıp sallayınca sakinleşiyo hiç sakinleşmesse ben gitmek zorunda kalıorum tabi.zaten her gece kakltığı yok benim adamın arasıra.
yaa iizin vermedi canım kendinden başka bişeyle ilgilenmeme tahammülü yok.
kız anlamadım sen börekle fırının ne alakası var:44: jeton düşmedi bende.
ayy benimde canım bayadır ıspanaklı börek çekiyo 2 gün önce yemeğini yaptım böreğe üşendim.bidahakinede böreğini yapayım bari.
canon düşünüyoruz bbizde ama nikon da sony de seçenekler arasında, sağol canım bizimki şuan sony ama model yüksetmek istiyoruz yarı porofesyonel olsun diyoruz ama bakalım sağol canımCnm esiminki prof iste canon .bizde normal fotolar icin samsung var oda cok kaliteli cekilyor bir tanede sony var guzel cekiyo oda ama Samsug daha iyi.memnunum ben
afiyet olsun arkadaşim.onemli degil cnm iclerinde en iyisi canonmus saydiklarindanıspanaklı böreği fırına gönderdim:) geçen seferkini kendim pizza tavasında yapayım demiştim akşam 8 de başladım 10 30 da bitirdim. felaket bir gündü, misafrim de vardı yemeğe yabancı değil arkadaştı ama olsun.. midem bulanmıştı başım ağrımışştı en son oturup ağlamıştımm:)))
fırına götürdüm kızımı 4 dk komşumun oğluna bıraktım, onlar hamurunu açıp pişiriyorlar, mahalle fırını hani pide yapanlar var ya
eşim şaşırdı sevindi hepsini yedii
canon düşünüyoruz bbizde ama nikon da sony de seçenekler arasında, sağol canım bizimki şuan sony ama model yüksetmek istiyoruz yarı porofesyonel olsun diyoruz ama bakalım sağol canım
Selam kızlaaarrr
buraların eskilerindenim bi uğrayıp bakayım dedim,
keyifler nasıl_
Ben canavar oğlumla cebelleşip gidiyorum
öperim kuzuları![]()
selam barsi;herkese selamforumda yeniyim.hatta bu ilk mesajım.
sık sık uğrayacağım bir başlık sanırım burası.benim gibi uykusuz,yorgun,ama çok mutlu arkadaşların olduğunu bilmek güzel.bazen uyku sorunu olan bir tek benim oğluşum olduğunu düşünüyordum.arkadaşımın oğlu benimkinden 4 ay küçük.sabahları 10.30 ben uyandırıyorum dedikçe kafamı vurasım geliyor bi yerlere.biz her sabah 6 da ayaktayız yaaee.gece de 10 kere uyanma cabası.bana çekmiş oğlan.Allamm ne çektirdiysem onu çekiyorum sanırsam.
![]()
herkese selamforumda yeniyim.hatta bu ilk mesajım.
sık sık uğrayacağım bir başlık sanırım burası.benim gibi uykusuz,yorgun,ama çok mutlu arkadaşların olduğunu bilmek güzel.bazen uyku sorunu olan bir tek benim oğluşum olduğunu düşünüyordum.arkadaşımın oğlu benimkinden 4 ay küçük.sabahları 10.30 ben uyandırıyorum dedikçe kafamı vurasım geliyor bi yerlere.biz her sabah 6 da ayaktayız yaaee.gece de 10 kere uyanma cabası.bana çekmiş oğlan.Allamm ne çektirdiysem onu çekiyorum sanırsam.
[/QUOTE
As hoş geldin Allah kolaylık versin tum annelere. Tabi ya anaya babaya çekecek evlatlar![]()
as canım bizde aynıyız hepimiz aynıyızSelam kızlaaarrr
buraların eskilerindenim bi uğrayıp bakayım dedim,
keyifler nasıl_
Ben canavar oğlumla cebelleşip gidiyorum
öperim kuzuları![]()
as barsi hosgeldin uyku sorunu hepimizde var bebişerlimiz uyusa bizde uyuyacagız ama nerde gerci onlar uyudugunda hiç uyanmasalar bile biz uyanıp bakıyoruz neden uyanmadı diyeherkese selamforumda yeniyim.hatta bu ilk mesajım.
![]()
sekoscum tünaydın havalar cok iyi gidiyo ama sonu kıs evde tıkılıp kalıcaz cocuklarda bizde sıkılıcazselam barsi;
hoşgeldin.. oğluşun ne zman doğdu? adı ne
bu uykusuzluk mahvediyor bizleri (-babalarımızı) benimki de bugün formundaydı 3 e kadar s
rekl, uyandı 3 de bir kalktı 6 gibi uyudu, ben sinirleince eşim dişş dişşşş diyordu daha bi kızıyordum sanki ben bilmiyorumm
hıııı bu arada güneşli bir günden herkese günaydınnnnnnn