2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

foto ekledim albüme. bu çocuklar büyüdü ne çabuk. yaşlandım yaaa

Son düzenleme:
Selam anneler bende oglsni sallarken telden gireyim dedim telde yazmayi sevmiyorum ama bi selam vereyim dedim.insallah bebislerde annekeride iyidir.iyi geceler herkeze

ben bilgisayarı açtım günlerden sonra uzay teknolojisi gibi geldi :27:
kk nın uygulaması çok kötü yoksa yazılır telefondan da:26:

Selam anneler bende oglsni sallarken telden gireyim dedim telde yazmayi sevmiyorum ama bi selam vereyim dedim.insallah bebislerde annekeride iyidir.iyi geceler herkeze
as CNm ne sallama si bu gece 1 yahu

selam anneler ve yerinde durmaz kuzular:27::27:
boğazım şişti sesim kısıldı rapor aldım bugün. bazen evde olmak daha yorucu geliyo bana:37:
ahmetin de gözü iltihaplandı damla kullandık geçmedi dr.a gitcez öğleden sonra.
bilgisayarı açtım bi garip hissediyorum:1:
her azı 3-4 dişe bedel oy oyy daha 2.azının bi parçası çıktı. kabarmış durumda 2 azı var. çıkanların diğer uçları var.
yazık yavrulara.
foto koyayım diyorum bakayım
as cnm geçmiş olsun her ikinizede cabuk geçer umarim
Eder bu azi dişler çok zorluyo çocuklar eylülünde üst ikisi cikiyo eli sürekli agzinda elleri tükürük kokuyo:-)

Slm kizlar siz ve bebisler iyidir umarim
Bizim bu ara uykular iyi gidiyo çok sukur:nazar:arada uyaniyo ama o kadar olsun:-)
azi dişlerin ucu patladi uykusu duzeldi inşallah diğerleri cikinca eski haline geri dönmez
Kizlar cocuklarin gündüz uykusunu nazil yapiyosunuz kaç kere uyuytuyosunuz ve kacta ben 1 e düşürmek istiyorum
Gece uykusuna erken yatsin diye 1 haftadir saat 11 i geçiyordu
Sizin bebisler nasil uyuyor?

slm kizlar siz ve bebisler iyidir umarim
bizim bu ara uykular iyi gidiyo çok sukur:nazar:arada uyaniyo ama o kadar olsun:-)
azi dişlerin ucu patladi uykusu duzeldi inşallah diğerleri cikinca eski haline geri dönmez
kizlar cocuklarin gündüz uykusunu nazil yapiyosunuz kaç kere uyuytuyosunuz ve kacta ben 1 e düşürmek istiyorum
gece uykusuna erken yatsin diye 1 haftadir saat 11 i geçiyordu
sizin bebisler nasil uyuyor?

slm cnm bızımde kkucuk azılar cıktıı ıkı gundur uyumuyorr sureklı aglamaklı .gunde bırkez uyuyoruz bır yasından berı yaklasık 2 -3 saat uyuyor dıs sıkıntısı dısındakı gunlerde tabı.. Gunde bırkez uyuyunca aksam en gec 1o oluyor halıylee dayanamıyor hem sımdı yuruyorda pılı bıtıyor herhalde.

Boğazım şişti sesim kısıldı rapor aldım bugün. Bazen evde olmak daha yorucu geliyo bana:37:
Ahmetin de gözü iltihaplandı damla kullandık geçmedi dr.a gitcez öğleden sonra.
Bilgisayarı açtım bi garip hissediyorum:1:
Her azı 3-4 dişe bedel oy oyy daha 2.azının bi parçası çıktı. Kabarmış durumda 2 azı var. çıkanların diğer uçları var.
Yazık yavrulara.
Foto koyayım diyorum bakayım

hepımızde aynı sıkıntılar wala cok yorucu gecıyorr cok gecmıs olsun ıns hemen duzelırsınızz. Once arkadas olalım goremıyorum fotoları

slm cnm bızımde kkucuk azılar cıktıı ıkı gundur uyumuyorr sureklı aglamaklı .gunde bırkez uyuyoruz bır yasından berı yaklasık 2 -3 saat uyuyor dıs sıkıntısı dısındakı gunlerde tabı.. Gunde bırkez uyuyunca aksam en gec 1o oluyor halıylee dayanamıyor hem sımdı yuruyorda pılı bıtıyor herhalde.
benimki saat 8 de kalkiyodu öğlen 12 bide aksam ustu 5 te tekrar uyutuyodum toplamda 3 saat uyuyordu bugün sabah 10 da kaklinca bende günde 1 e düsurreyim dedim öğlen 2 de uyuttum 4 te kalkti bakalim aksam kaçta uyuycak

boğazım şişti sesim kısıldı rapor aldım bugün. bazen evde olmak daha yorucu geliyo bana:37:
ahmetin de gözü iltihaplandı damla kullandık geçmedi dr.a gitcez öğleden sonra.
bilgisayarı açtım bi garip hissediyorum:1:
her azı 3-4 dişe bedel oy oyy daha 2.azının bi parçası çıktı. kabarmış durumda 2 azı var. çıkanların diğer uçları var.
yazık yavrulara.
foto koyayım diyorum bakayım

selam canım sanada ahmetede çok geçmiş olsun doktor ne dedi basit bi iltihaptır umarım.
ah bu dişler ahh

as CNm ne sallama si bu gece 1 yahu

as cnm geçmiş olsun her ikinizede cabuk geçer umarim
Eder bu azi dişler çok zorluyo çocuklar eylülünde üst ikisi cikiyo eli sürekli agzinda elleri tükürük kokuyo:-)
ahh ahh canım o yine iyi halimiz sabah 6 lara kadar uyumadığmız oluyo salla babam salla:9:

Slm kizlar siz ve bebisler iyidir umarim
Bizim bu ara uykular iyi gidiyo çok sukur:nazar:arada uyaniyo ama o kadar olsun:-)
Kizlar cocuklarin gündüz uykusunu nazil yapiyosunuz kaç kere uyuytuyosunuz ve kacta ben 1 e düşürmek istiyorum
Gece uykusuna erken yatsin diye 1 haftadir saat 11 i geçiyordu
Sizin bebisler nasil uyuyor?

:nazar::nazar::nazar: maşallah nazar değmesin uykusuna eylülün.

bizim belli olmuyo bazen 1 uyku uyuyo bazen 2
bazen yarım saat uyuyor bazen 1-1.5 saat.

tek uykuda zorlanmıyacaksa eylül prenses geçin canım akşam erken yatar bölelikle.benimki bazen zorlanıyo uyutuyorum bazen ben istesemde kendi uyumuyo belli olmuyor.
bazen öğlen 2 de 3 te kalktığı halde uykusundan gece 12 lere 1 lere kadar uyumuyor.
yani biz hiç iyi bir örnek değiliz uyku ve düzen konusunda:9:

maşallah iyi uyuyor elif :nazar:

herkese selamlar umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir iki gündür kayınvalide bizdeydi aşure yaptık bitmek üzere diye günü dağıttık allah kabul ederse inşallah. ondan fırsat bulup yazamadım
grip oldum adet oldum bu arada bu seferde erken geldi iki gün:))) denge tuturamadık.geç gelmesinden iyidir . bu internetten ürün bakıyorum mağaza için toptancılardan alıcaz ama fikir olsun diye bakalım nasıl olcak merak içindeyim:))) inşallah herşey yolunda gider.benim oğluşta çok mız mız bu arada benden dolayı grip olmadı inşallah olmazzzzzzzzzzz

selam canım sanada ahmetede çok geçmiş olsun doktor ne dedi basit bi iltihaptır umarım.
ah bu dişler ahh

ahh ahh canım o yine iyi halimiz sabah 6 lara kadar uyumadığmız oluyo salla babam salla:9:

:nazar::nazar::nazar: maşallah nazar değmesin uykusuna eylülün.

bizim belli olmuyo bazen 1 uyku uyuyo bazen 2
bazen yarım saat uyuyor bazen 1-1.5 saat.

tek uykuda zorlanmıyacaksa eylül prenses geçin canım akşam erken yatar bölelikle.benimki bazen zorlanıyo uyutuyorum bazen ben istesemde kendi uyumuyo belli olmuyor.
bazen öğlen 2 de 3 te kalktığı halde uykusundan gece 12 lere 1 lere kadar uyumuyor.
yani biz hiç iyi bir örnek değiliz uyku ve düzen konusunda:9:

maşallah iyi uyuyor elif :nazar:
bakalim canim deniycez nasil olacak yazarim

herkese selamlar umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir iki gündür kayınvalide bizdeydi aşure yaptık bitmek üzere diye günü dağıttık allah kabul ederse inşallah. ondan fırsat bulup yazamadım
grip oldum adet oldum bu arada bu seferde erken geldi iki gün:))) denge tuturamadık.geç gelmesinden iyidir . bu internetten ürün bakıyorum mağaza için toptancılardan alıcaz ama fikir olsun diye bakalım nasıl olcak merak içindeyim:))) inşallah herşey yolunda gider.benim oğluşta çok mız mız bu arada benden dolayı grip olmadı inşallah olmazzzzzzzzzzz
Allah kabul etsin canim
Geçmiş olsun dikkat et umarim fatihe bulaşmaz
Bu arada hayirli olsun canim magazaniz .mooncum eğer çin e gitme imkaniniz varsa oraya gidip ürünleri alin derim gerçekten çok ucuz yada lot olarak aliexpres sitesinden sipariş verebilirsiniz

Son düzenleme:
hasta olanlara şifa diliyorum,havalar soğuyunca kaçınılmaz oluyor naalesef..

hani size demiştim ya 3 gün beni bağlasalar durmam diye:) evet durmadım ama sadece ben değilmişim!
öğle yemeğini yerken eşim hadi anneanneye sürpriz yapalım dedi(ben dememiştim bakalım düşünecek mi diye eşime)yarım saate çıktık, yolda kızım uyudu ne güzell rahaaat rahat gidiyoruz.. yarım saat var varmamıza .. babam nerdesiniz araba yok evdemisiniz demesin miiiiii :53:aaaaaa siz bize mi gittiniz, bizde size gidiyoruzzzz.. haydaaa geri dön kızım uyandı sesli konuşunca, bir o kadar yolu mızmızlıkla tekrardan teptikkk.... sürprizlerin çakışmasıııı oldu.. bir daha da sürpriz mürpriz yookkkk

slm kızlar

hasta olan bebeklere geçmiş olsun umarım çabucak atlatırlar.

havalar felaket soğdu bende mert hasta olucak diye diken üstündeyim.

uyku düzenleri güzel olan bebişlere maşallah :nazar:bizimki hala kötü:37:

mooncum hayırlı uğurlu olsun işyeri açıyormuşsun.

hani size demiştim ya 3 gün beni bağlasalar durmam diye:) evet durmadım ama sadece ben değilmişim!
öğle yemeğini yerken eşim hadi anneanneye sürpriz yapalım dedi(ben dememiştim bakalım düşünecek mi diye eşime)yarım saate çıktık, yolda kızım uyudu ne güzell rahaaat rahat gidiyoruz.. yarım saat var varmamıza .. babam nerdesiniz araba yok evdemisiniz demesin miiiiii :53:aaaaaa siz bize mi gittiniz, bizde size gidiyoruzzzz.. haydaaa geri dön kızım uyandı sesli konuşunca, bir o kadar yolu mızmızlıkla tekrardan teptikkk.... sürprizlerin çakışmasıııı oldu.. bir daha da sürpriz mürpriz yookkkk

süprizlerin kesişmesi kötü olmuş gerçektende bazen böyle şeyler insanın başına geliyor.

en iyisi bu havalarda haber verip gitmek ne olacağı belli olmuyor.

kızlar kadınlar kulubü enlerini seçiyor bilmiyorum haberiniz varmı

bu arkadaşınız da en ısınamadğınız üye ve en asabi üye dallarında aday oylarınızı bekliyorum:60:

selam canım çok geçmiş olsun inşallah fatihede geçmez.allah kabul etsin bu arada aşurenizi.
ben daha adet olamadım :5:
inşallah herşey gönlüne göre olur canım hayırlısıyla açarsın dükkanı.

ooo çok ucuzmuş gerçekten çok ta güzel

:9::9::1:
kötü olmuş gerçekten:))ben böle şeylerden korkuma anneme bile habersiz gitmem.olurya bana gelmese bile başka yere gider falan.

slm kızlar

hasta olan bebeklere geçmiş olsun umarım çabucak atlatırlar.

havalar felaket soğdu bende mert hasta olucak diye diken üstündeyim.

uyku düzenleri güzel olan bebişlere maşallah :nazar:bizimki hala kötü:37:

selam canım

bu arkadaşınız da en ısınamadğınız üye ve en asabi üye dallarında aday oylarınızı bekliyorum:60:

:9::9::9:

mooncum hayırlı uğurlu olsun işyeri açıyormuşsun.

sağol tatlım

arzuralcim bakıcam link attığn siteye belki sırf parfüm ve abiye çanta normal bayan çantasıda satabiliriz kozmetik uçsuz bucaksız bir şey eşimle onun kararını veremedik daha sırf parfüm ve çantamı , kozmetik parfümmü bir boyası bitsin bakalım dükkanın ona göre netleştiricez sanırım.:34:

sağol tatlım

arzuralcim bakıcam link attığn siteye belki sırf parfüm ve abiye çanta normal bayan çantasıda satabiliriz kozmetik uçsuz bucaksız bir şey eşimle onun kararını veremedik daha sırf parfüm ve çantamı , kozmetik parfümmü bir boyası bitsin bakalım dükkanın ona göre netleştiricez sanırım.:34:

hayırlı olsun canım bol kazançlar dilerim şimdiden.. fotosunu görmek isterim iş yerinin açtığında:32:

ne sans var mis canim sizde de ya çok mu uzundu yol üzüldüm adiniza ama bunda da vardir bir hayir

ben nasil sana asabi ve isinamadigin üye olarak oy vereyim Dünürüm ama istersen verebilirim:-)

sağol tatlım

canim orda a dan z te herşey var çanta vs incele istersen

Back
X