2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sagolun kızlar bugun bıraz kendıne geldı cok sukur bıraz yogurt yedı nası mutlu oldum bugunde burdayız kusma gectı ateste dusuyo ıshalımızde azalırsa yarın cıkarız ınsallah
inş canım en kısa zamanda çıkın evinize. insanı çok üzüyor hastalıklar.

evet ya,konuşmaya başladıklarında durmadan bıcır bıcır anlatıcaklar,bişeyler sorucaklar sürekli,ama çok sevimli oluyo ilk konuşmaları :)

15 aylık bebek için 5-10 kelime söyler diyo seninki de yeterli kelime söylüyo canım. hem kızlar dil konusunda erkeklerden daha önde oluyo genellikle. senin oğlunun yemek şekline özeniyorum ama keşke benim kızım da püre yerine çiğneyerek yese,kahvaltısını bulamaç yerine ayrı ayrı yese:(

canım snein kızda yer zamanla beimkide yemiyordu bi ara öğürüp duruyodu bizimle beraber ağzına vere vere alıştı.masaya oturmasade ağzına veriyordum geze geze yiyordu.
her çocuk farklı gerçekten bende bebeği güzel uyuyanlara özeniyorum valla:9:

sagolun kızlar bugun bıraz kendıne geldı cok sukur bıraz yogurt yedı nası mutlu oldum bugunde burdayız kusma gectı ateste dusuyo ıshalımızde azalırsa yarın cıkarız ınsallah

canım çok sevindim inşallah ishalinizde geçer çıkar eylülümüz hastaneden evine döner.yiyorsa bol bol yedir canım yoğurt ilaçta kullanıyosa iyi gelir.

selam anneler inşallah herkez iyidir

bu ara benim oğlan daha iyi uyuyo yanımada aldım beşiğini uyandıkça yataktan kalkmadan saalıyorum böle daha rahatmış gerçekten.

ayy bide sinirlerim tavan bugün elektrikler kesilip duruyo kış günü kombi yanıyo ne yapıyolarsa anlamadım.evde hemen soğuyo dışarısı ayaz tabi.hadi ben girerim battaniyenin altınada kaanı naısl sokucam.sobanın gözünü seveyim yaaa elektrik falan dinlemeden cayır cayır yanıyordu eskiden.çocukluğumu özledim valla.

hadi gözün aydın olsun tatlım. yarın evden yaz bize inş.

selam anneler inşallah herkez iyidir

bu ara benim oğlan daha iyi uyuyo yanımada aldım beşiğini uyandıkça yataktan kalkmadan saalıyorum böle daha rahatmış gerçekten.

ayy bide sinirlerim tavan bugün elektrikler kesilip duruyo kış günü kombi yanıyo ne yapıyolarsa anlamadım.evde hemen soğuyo dışarısı ayaz tabi.hadi ben girerim battaniyenin altınada kaanı naısl sokucam.sobanın gözünü seveyim yaaa elektrik falan dinlemeden cayır cayır yanıyordu eskiden.çocukluğumu özledim valla.
iyiyiz, hava buuzzz buzzzzzz,meteorolojiye baktım kuvvetli kar diyor:53: sabahtan anlamıştım kar havası dedim eşime, gerçekmiş..
soba mı dedin benim soba da noluyooo yine soğuk, odam büyük gümbür gümbür yakmayı da ben beceremiyorum. eşim yakar gider o gelinceye kadar idare ederiz..son kat çatı yok
canım kaan'a sen montunu falan giydir 2 çorap patik, kazak, elektrik gittiğinde. biz de klimayla elekt. kesilirse neyaparız diye soba yakıyoruz.. ammmaaaaa kestanesi de mmmm mmmmm bayılırımmmmmmmm kokusu sarar ya odayıı off off miss
mutfağa gitmek içimden gelmiyor yemek yapacam

cnm cok gecmıs olsun sukur ıyıymıs prenses ınshemncecık gecer bnde yaptrmdm asyı ıns bısı olmaz

hadi gözün aydın olsun tatlım. yarın evden yaz bize inş.

iyiyiz, hava buuzzz buzzzzzz,meteorolojiye baktım kuvvetli kar diyor:53: sabahtan anlamıştım kar havası dedim eşime, gerçekmiş..
soba mı dedin benim soba da noluyooo yine soğuk, odam büyük gümbür gümbür yakmayı da ben beceremiyorum. eşim yakar gider o gelinceye kadar idare ederiz..son kat çatı yok
canım kaan'a sen montunu falan giydir 2 çorap patik, kazak, elektrik gittiğinde. biz de klimayla elekt. kesilirse neyaparız diye soba yakıyoruz.. ammmaaaaa kestanesi de mmmm mmmmm bayılırımmmmmmmm kokusu sarar ya odayıı off off miss
mutfağa gitmek içimden gelmiyor yemek yapacam

buzzzzzz ki ne buzzzzzz kombiyi 60 da yakıyoruz ama ayaklarım üşüyor anlamadım gitti.ya biizm kombide sorun var ya peteklerde ya evde yada bende.:9:

giydirdim canım geldi elektrik yazdıktan bi süre sonra Allahtan uzun keszmediler.bikaçkez gitti geldi gitti geldi bi sorun var diye korkmuştum.
2 sene önce bizim apartmanın nündeki kablomu yanmıştı ne bişey olmuştu 2 gün soğukta kalmıştık yine soğuktu kar vardı.annemlere gitmiştim ben eşimde evde kalıp apartmandakilerle o sorunla ilgilenmişlerdi.

ohh ohh canım çekti soba üstünde kestane o gümbür gümbür yanarya insanın kemiklerine kadar ısıtır yaaa.kız eşin sana odun bıraksın arada at sen içine tekrar tekrar gümbürdet.:9:

o kötü işte sıcacık odadan çıkıp buz gibi mutfakta yemek yapmak.zaten kışın bana hep bi üşengeçlik çöker.o zaman hiç çıkmazdım heralde odadan.

hivdayı nasıl koruyosun canım sobadan yaklaşmıyormu allah korusun.

Insallah düzelir cnm allah sifs versin

Elifoykucum evdeyim ya fatihin peşindeyim esimde gec gitti ise gelemedim kis günü elektrik mi kesilir ya allah yardımcimiz olsun kış hersey zor

sağolun kızlar 13. gün sonunda test yapacağım zaman hastalandım:))) ayyy çok zor yaa.. inanılmaz vicdan azabı duydum. kızım daha çok küçük çünkü yaa.emindim olmayacağına ama nasip işte. rabbim ol derse olur.

arzural çok sevindim çok şükür. inşallah çabuk kendine gelir de eve gidersiniz. hastane psikolojisi de çok kötüdür çünkü:((

kız hiç selam vermiyosun aşk olsun nasılsın ebrar prenses nasıl

cnm vermıez olurmuyumm gecmıs yapıı yazmstm ebrar saldırınca baska bısı yazamdm ebrarla grıp oldk ama sukur ıyıyzz ck yramaz ebrr hc durmuyo yerınde masa sandalye yatak ne bulusa cıkıyo ustune ve hep dusuyoo hastalıgına ragmen enerjısı hıc azalmıyoo dıslerı cıkıyor mız mız gece 2 den 3 tn once yatmıyo busefrde gunduz cok uyuyoo saat 2de yattı ve hala uyuyooo

sen nasılsın paşamız nasılll

kısaca bir geçmiş yaptım eylül prenses hastalanmışş çok üzüldüm gerçekten:5:ama neyse ki şuaralar iyi olmuşş :16:
şimdi nasıl arzu iyidir inşş:31:

iki gün kar tatili var burda şimdi efeyi uyuttum uyanana kadar yazayım birazz malum yarım saate bir uyanıyor da kendileri:27:
gündem maddeleri
1.dişşşşşş
2.yürüme
3.uyku
4.konuşma
5.yaramazlık
:32::32::32::32:
gündem maddeleri konuşulması
1.efe harbi cins bir bebek :1:ön iki,ler çıkmadan yanları çıkardı vampir gibi oldu:27:
sonra köpek diş çıkarmadan azıları çıkardı :53: 2.azımız yolda toplam 7 dişimiz var:46:
sanki belediye gelmiş de damaklarına diş serpiştirmiş :9:
2.yürümede iyice ilerledik:46: ve düşmeyi de ögrendi artık elini koyup düşüyo:52:
toto üstü de çok güzel düşüyor:46:ama ben hala peşindeyim tabi kazalara yol vermemek için :4:
3.uykumuz allak bullak :ssz:ne uyudugumuz belli ne kalktıgımız:14:
en son dün gece bıldırcınıma dedim ki:47:ben uyumayacam artık sen git yat:47:
kahve yaptım içtim gecenin bir vakti:47:o da pış pış gitti yattı:52:
4.konuşmaya gelince:46::46:10,15 kelimesi var bilinçli en güzeli de anniiiii:16:demiyor mu beni çagırırken
içimiz yagları eriyo:38:ancak bazen beyni karışıyor al diyecegine ver ver diyecegine aldiyo:52::52:
ve artık daha rahat iletişim kuruyoruz ve evde çok az şeye hayır dedigimiz için mi nedir:44:hayır diyorum:20::50:böyle yapıyo
sonra gidiyor:52::52::52:
5.yaramazlık çok feci bunu anlatmaya degmez :52::52::52:hep,nizde var aynı model biliyorum:49:

ve oynadıgınız oyunlardan biraz bahsedelim sizden kopya çekeyim:27:
bizim oynadıgımız oyunlar
süpürge,ütü,vileda,şimdi,lerde ayagını kırdıgı ufo:52::52:
gazete parçalarını kaba koyup çorba yapmaca ve sonra kafamızdan atmaca:46:
yürüteci ters çevirip tekerlekleriyle oynamaca:52:
gördügünüz gibi hiç oyuncak falan yok:53:almadım mı :36::36:aldım ama oynayan kim:47:
işi gücü bizim ev aletleri:23:

hayat koşturmacadan ibaret kızlar:32:
günlerimiz şöyle geçiyor:ssz:
hiçi her gün 5.20 uyan tabi efe sagolsun çogu zaman 4 te uyandırıyor:47:
gece zaten uykusuz düşüyorum köy yollarına:4:
servis 6 da kapıda sonra yolculuk 1 saat:ssz:
eve gelmem saat 2 :23: sonrasında efe gelecekse efe alıyor babası gelene kadar tepemde:4:
yemek yaptıysam yemek yoksa yok yemek:27:
bazı günler 6 da bıldırcınla geliyor:24:o günlerde de mattika bilir :34:okul evrak işleri sınavlar eokul o bu
işlerimi yapıyorum yemek yap ahanda biiti efe geldi:36::36::36:
hsonları da ailecek gezmeler ya da efe babanneye gider biz fink atarız :38:

işte genellikle böyle geçip gidiyor hayat:37:

siz napıyorsunuz nasıl gidiyor hayat beraber yürüdük biz bu yollarda:16::16:

eve gelmem saat 2 :23: sonrasında efe gelecekse efe alıyor babası gelene kadar tepemde:4:
bazı günler 6 da bıldırcınla geliyor:24:o günlerde de mattika bilir :34:okul evrak işleri sınavlar eokul o bu

karamcım :3:
erinmeden güzzel geüzel yazmışsın, sende özlemişsin burayı belli oldu:)
diş, yaramazlık, oyuncak dışı oyunlara bende ekleyeyim bir şeyler; tv ünitesinin dolplarını açmak orayı dağıtır annesi toplar, o yine dağıtır. şarj cihazları, masanın köşelerine aldğım koruyucuları çıkarır atar sonra alır takar:). tv yi kapatır açar mısın dedmizi bekler açar elleini üstüste koyar bize bakar..

hıı bu arada gündem maddeleir falan hayırdır okulda sen yazmansın galiba? toplantımı yaptınız bu aralar:))
koysana efenin fotosunu, biz koyuyoruzz

Sağolsun kizlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize tesekkurler
Çok şükür evimizdeyiz cumartesinden beri hastanedeydik çok zor hastanede olmak ALLah tüm hastalara şifa versin orada daha iyi anliyosun
Eylülde bugün daha iyi kizlr yürürken afalliyo bazen düşüyor bitkin düştü hala ishali devam pacalarindan akiyo sürekli dusa giriyor
İshal deyince basit birşey hemen geçer saniyodum önceleri ama basina gelmeyince bilinmiyomus ateşle ve kusmaylada birleşince çok kotu oldu
Yemek isi zorluyo yemiyo bide ishalden pişik te oldu bununla atlattik coksukur

bu arada hastayım hem regl hem soğuk algınlığı dün harap bitap haldeydik evcek.. bugün kızımında burnu akıyor, evde ventolin aferin dolven sekrol var. içlerinden aferini verdim. gece 10dk bir uyandı, saaalıyorum uyuyor sonra ağlıyordu babası 6 da kalktı(uyumamıştı zaten) okula gitti ben hala uğraşıyordum burnu tıkalıydı.
ne önerirsiniz kızım için?

Çok şükür evimizdeyiz cumartesinden beri hastanedeydik çok zor hastanede olmak ALLah tüm hastalara şifa versin orada daha iyi anliyosun
Eylülde bugün daha iyi kizlr yürürken afalliyo bazen düşüyor bitkin düştü hala ishali devam pacalarindan akiyo sürekli dusa giriyor
İshal deyince basit birşey hemen geçer saniyodum önceleri ama basina gelmeyince bilinmiyomus ateşle ve kusmaylada birleşince çok kotu oldu

onların hasta olduğunu görmek bitiriyor adamı ki siz hastanede yattınız, inş. ishali de geçer de tekrar toplar eylülümüz.
muzu seviyorsa ellinle ufalt ağzına ver ki gıdasını alsın yavrum dursun ishali

bu arada hastayım hem regl hem soğuk algınlığı dün harap bitap haldeydik evcek.. bugün kızımında burnu akıyor, evde ventolin aferin dolven sekrol var. içlerinden aferini verdim. gece 10dk bir uyandı, saaalıyorum uyuyor sonra ağlıyordu babası 6 da kalktı(uyumamıştı zaten) okula gitti ben hala uğraşıyordum burnu tıkalıydı.

Cok gecmis olsun ayni durum bzde de var ben pedofen ve aferin veryrum oksurugu vardi actidem iciriyodum ve burun spreyi kullanyrm skur oksuruk gcti

cnm vermıez olurmuyumm gecmıs yapıı yazmstm ebrar saldırınca baska bısı yazamdm ebrarla grıp oldk ama sukur ıyıyzz ck yramaz ebrr hc durmuyo yerınde masa sandalye yatak ne bulusa cıkıyo ustune ve hep dusuyoo hastalıgına ragmen enerjısı hıc azalmıyoo dıslerı cıkıyor mız mız gece 2 den 3 tn once yatmıyo busefrde gunduz cok uyuyoo saat 2de yattı ve hala uyuyooo

sen nasılsın paşamız nasılll

canım geçmiş olsun prensesede sanada atlatırsınız hemenecik inşallah.uykuus iyice bzulmuş ebrarın hayırıd rcanım bu kadar geç yatmıyordu değilmi

iki gün kar tatili var burda şimdi efeyi uyuttum uyanana kadar yazayım birazz malum yarım saate bir uyanıyor da kendileri:27:
gündem maddeleri
1.dişşşşşş
2.yürüme
3.uyku
4.konuşma
5.yaramazlık
:32::32::32::32:
gündem maddeleri konuşulması
1.efe harbi cins bir bebek :1:ön iki,ler çıkmadan yanları çıkardı vampir gibi oldu:27:
sonra köpek diş çıkarmadan azıları çıkardı :53: 2.azımız yolda toplam 7 dişimiz var:46:
sanki belediye gelmiş de damaklarına diş serpiştirmiş :9:
2.yürümede iyice ilerledik:46: ve düşmeyi de ögrendi artık elini koyup düşüyo:52:
toto üstü de çok güzel düşüyor:46:ama ben hala peşindeyim tabi kazalara yol vermemek için :4:
3.uykumuz allak bullak :ssz:ne uyudugumuz belli ne kalktıgımız:14:
en son dün gece bıldırcınıma dedim ki:47:ben uyumayacam artık sen git yat:47:
kahve yaptım içtim gecenin bir vakti:47:o da pış pış gitti yattı:52:
4.konuşmaya gelince:46::46:10,15 kelimesi var bilinçli en güzeli de anniiiii:16:demiyor mu beni çagırırken
içimiz yagları eriyo:38:ancak bazen beyni karışıyor al diyecegine ver ver diyecegine aldiyo:52::52:
ve artık daha rahat iletişim kuruyoruz ve evde çok az şeye hayır dedigimiz için mi nedir:44:hayır diyorum:20::50:böyle yapıyo
sonra gidiyor:52::52::52:
5.yaramazlık çok feci bunu anlatmaya degmez :52::52::52:hep,nizde var aynı model biliyorum:49:

ve oynadıgınız oyunlardan biraz bahsedelim sizden kopya çekeyim:27:
bizim oynadıgımız oyunlar
süpürge,ütü,vileda,şimdi,lerde ayagını kırdıgı ufo:52::52:
gazete parçalarını kaba koyup çorba yapmaca ve sonra kafamızdan atmaca:46:
yürüteci ters çevirip tekerlekleriyle oynamaca:52:
gördügünüz gibi hiç oyuncak falan yok:53:almadım mı :36::36:aldım ama oynayan kim:47:
işi gücü bizim ev aletleri:23:

bütün bebişler aynı canım ya bi ev doluus oyuncağı var nerdeyse ama oynayan kim kablolar ev aletleri çekmeceler pencereler oyuncağımız oldu bizimde.

seninde işin zor canım ya hem ev hem iş hem bebek.tabi buraya gelmeye zamanın kalmıyordur.sabah 6 da kalkıp gidiyosun bide oyy oyyy

canım inşallah ishalide geçer prensesin atlatsın bi an önce kuzucuk.halsiz kalmıştır iyice canım yaaa.yedirebiliyorsan patates muz falan yedir canım bol bol.pirinç lapasıda iyi geliyor.bizimki ishalken iyi gelmişti bize.

geçmiş olsun canım inşallah hivdayada geçmez hastalığın.burun tıkanıklığına serum sıkabilirsin şırıngayla burnuna.bize iyi geliyordu.eczaneden almıştım bildiğimiz serum eczacımız ve doktorumuz önermişti.

Back
X