- 1 Kasım 2011
- 1.838
- 243
- 163
anımselam kızlar nasılsınız?bayağı oldu giremedim.evde yoktum.geçmiş yapamadım herkes iyidir inş..biz iyiyiz çok şükür.yağız bir ara hasta oldu şimdi iyi çok şükür...çok öksürüyordu.üşütmüş bayağı bi..Allah.tan şimdi iyi....bu arada yine oğlum oluyor benim kısmetse..dr.um % 90 erkek dedi ama bir daha ki ay kesin belli olur dedi..bakalım kısmet...![]()
tebrik ederim canım 2. paşan gelicek demek.geçmiş olsun canım bu arada atlatmış kuzun zaten.
As cnm o hadi maşallah rabbim takmamina erdirsin.gecmis olsun yagizada acil şifalar diliyorum erkektir kesin ozaman cnm erkeler hemen gosterir pipiy i
Kizlar gecen k.anne geldi bize fatihin altini degistirdi ogunden beri elletmek istemiyor pipisi ni baktim hafif sislik var sunnet derisini temizledm dedi
i. ben sade banyoda yaparim yumusayinca hafifce bugun pipi ucundaminicik beyazlik farkettim ilik su ile temizledim
Suan elletiyo pipiyi sorun yok boyle bisey basiniza geldimi
canım biz sünnet yaptırmadığımzdan bilmiyorum temizleyince nasıl işlik olmuş acaba anlayamadım.çokmu oynamış acaba yada krem falan sürmüşte ondanmı olmuş beyazlık var deyince aklıma o geldi.