Doğuma Hazırlık 2012 eylül ekim anneleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kayabebe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
538
9
96
Adana
canlarım eylül yada ekimde doğum yapacak annelerimiz bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrenebildinizmi ben bugün tam 13 haftalığım:))

dün gördüm canım cinsiyetini oğluşum olacak inş. bacaklarını açmış annesine babasına kendini gösterdi.

canlarım eylül yada ekimde doğum yapacak annelerimiz bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrenebildinizmi ben bugün tam 13 haftalığım:))

canım benim doğumum 27 eylül 14 haftalığım 12 haftalıkken gittik öğrenemedik acaba 15 haftakken gitsem öğrenirmiyim

canım 14 haftalık mısın cinsiyeti öğrendin sanırım bende 14 haftalığım çok merak ediyorum girsem öğrenirmiyim acaba cevabını bekliyorum

çok net gördük iki bacağının arasındakini:)dr kullandığı ultroson makinasının kalitesiylede ilgili ama görebilrsiniz biz gördük hemde çok net. 14+2de gördüm

canım 14 haftalık mısın cinsiyeti öğrendin sanırım bende 14 haftalığım çok merak ediyorum girsem öğrenirmiyim acaba cevabını bekliyorum

bende biran önce öğrenmek istiyorum birde canlarım ikili test sonucum hağla çıkmadı bugün tam 9 gün oldu anlamadım gitti

13+5teyim doktor kıza benziyor dedi.. 2 hafta sonra gıtcem kesınlesır o zaman.ruyamda hep erkek goruyordum, erkek diye bekledım ama doktor kız dedı.saglıklı olsun da artık kızım dıye seveyım onu..:)

13+5teyim doktor kıza benziyor dedi.. 2 hafta sonra gıtcem kesınlesır o zaman.ruyamda hep erkek goruyordum, erkek diye bekledım ama doktor kız dedı.saglıklı olsun da artık kızım dıye seveyım onu..:)

şanslısınız en azından söylemişler yarı ihtimallede olsa ben beklemedeyim vallahi dayanamayacam başka doktora gidecem:))benim gittiğim doktor çok gelenekçi bide hastanenin yönetim kurul başkanı acayip yağni:)) birde kızlar ikili test sonuçlarınız kaç günde çıktı şuan 10 gün oldu benim

canlarım biraz önce hastaneden aradılar çok şükür ikili testim temiz çıkmışş:)))) mutluyum

12+6 dayız 3 gün önce doktora gittim büyük ihtimal erkek dedi
2 hafta sonra ikili test için gidicez onda kesinlesir insallahhh

kızlar ben de yarın gideceğim. 12+5 olacağım yarın. inşallah yarın gösterir de öğrenebiliriz cinsiyetini :))) ikili tarama testi de yapılacak, umarım çifte mutluluk yaşarım her şeyin yolunda gitmesiyle..

herkese sevgiler.

canlarım dayanamadım bebişin cinsiyetini öğrenmeye gittim bugün ama malesef pozisyonu uygun değildi göremedik artık 17 haftalıkta inşallah 13+5 günlüğüm oysaki(

canlarım dayanamadım bebişin cinsiyetini öğrenmeye gittim bugün ama malesef pozisyonu uygun değildi göremedik artık 17 haftalıkta inşallah 13+5 günlüğüm oysaki(

tühh.. acaba ben de öğrenemeyecek miyim genelde kontrol zamanlarımda bebiş uyuyor, belki o sayede görebiliriz

Benimde muhtemel doğum tarihi 03/10/2012 . İkili testte kıza benzediğini söylediler. İnşallah doğru görmüşlerdir :)

kız istiyorsun demekki allah gonlumuze gore saglıklı versin canım bende oglan isteriiim çokk ama napalım evlat evlattır.kız olacak bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…