Doğuma Hazırlık 2012 eylül ekim anneleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizin beklenen doğum tarihi ne zaman? çok kısa aralıklarla doğum yapacağız Allah nasip ederse :) bende doktorumuza güveniyorum bize %95 olasılık kız dedi haftaya pazartesi tekrar gel hemen bakalım dedi. pazartesi sabahına randevu aldım aslında daha erken geleyim mi dedim de kabul etmedi şimdi gel dese hemen gideceğim :)

siz kız mı istiyordunuz?

canım sağlıklı olsunda ne olursa olsun işte yinede insan merak ediyor içimden oğlum olacak gibi geliyor hayırlısı olsun ama öğrenir öğrenmez yazacağım.şuan 14+2 günlük hamileyim.17 haftamda gidim diyorum

bide beklenen doğum tarihim 3 ekim fakat sezeryan olacağım için eylül 20de olabilir.

Benim ilk bebeğim olduğu için cinsiyet önemli değil. Gerci ilk değil 10. bile olsa yine önemli değil yeterki sağlıklı olsun.Tahmini doğum için doktorum 20 Ekim diyor ama 1 hafta oynaya bilirmiş.Ekim ayını düşününce ne kadar çok zaman var diyorum ve zaman geçmiyor sanki :))
İnşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

insan şöyle bir düşününce ne kadar çok zaman var diyor hayırlısıyla bir kucağımıza alabilseydik:))

birde arkadaşlar acayip grip oldum inanın diş etlerim okadar çok ağrıyorki ne yapacağım bilmiyorummmmmmmmmmmmm sıvı gıdalar almaya çalışıyorum

arkadaşlar okadar kişi yazıyı görüntülüyor ama kimse yazmıyor ilginç yağniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Günaydın kızlar , topic yeni sanırım bende 13. haftaya girdim geçen hafta ikili için gittiğimde doktor cinsiyetle ilgili bişey söylemedi , erken sanırım 16. haftada netleşiyor cinsiyet , bizde merak içindeyiz ama beklicez artık

günaydın kayabebe arkadasım bende hamileliğimin başlarında ağır bir grip geçirdim bol sıvı alıp dinlenmekten baska bişe yapamadım izin aldım evde yattım sürekli dikkat et kendine çok geçmiş olsun

factorb arkadasım evet biraz erkenmiş ben 14. haftada gittiğimde kesin olmasada söylemişti eğer duruşu uygunsa bebeğin 15.-16. haftalarda söylüyorlar.

ben 16. haftanın başında gittim. doktora cinsiyetini sordum doğunca öğrenirsin dedi ne acelen var, ben cinsiyet ayrımcılığı yapamam etik değil, dedi.
işte ölür müsün öldürür müsün? neyse asistanina gittik ben kız gördüm dedi. Heralde kız olacak bebişim. İsmini Gökçe yada İrem koyacam. Hangisi daha güzel sizce? yada
alternatif ne önerirsiniz?

bu nasıl iş heralde bizde ayrımcılık yapmıyoruz ama anne ve baba olarak hepimiz merak ediyoruz yağni değilmi kız olsa ne olur erkek olsa ne olur yeterki sğlıklı olsun ben 1 hamileliğimde çok rahattım hiçbirşey anlamadım sanırsam yaşın verdiği rahatlıkta vardı ozaman (22)şimdiki hamileliğim ise biraz zorladı mide bulantısı migrenim kalp çarpıntım üstelik bide hamileliğe bağlı reflü çıktı ................neyse katlanacağız artık inanın nabız sayım114ün altına düşmüyor..........

teşekkür ederim arkadaşım evet bende şuan14+5günlük hamileyim çarşamba 15 haftalık olacam aslında grip için gitmek istiyorum doktoruma 3 hafta oldu gitmeyeli zaten...

selam kızlar ben 27 eylül de doğum yapacağım erken olmazsa 16 haftalığım ve kızım olucak 15 haftalıkken öğrendim 2,5 yaşında bir kızım daha var sağıla doğsunlar çok sabırsızım snaki ilk çocuğum o kadar heycanlıyım kzımda 19 yaşındaydım anlamamıştım hayırlısı sağlıla doğsun güzel kızım

ılk doktorum kıza benzettı
daha sonra doktoru degıstırmek zorunda kaldım
ıkı gunsonra tekrar gıttık muayeneye oda erkege benzettı bakalım haftaya kesın dedı hayırlısı

bende 13+4 günlükken gittim dr kıza benzetti ikili testde 65 çıktı

benim rüyalarımada hep kız giriyordu hayırlısı artık sağlıklı olsun yeterki

bende 13 -ekimde kucağıma alıcam bebişimi -rabbim isteyen herkese versin inşallah+

bende cuma günü gidecem canlarım kontrole inşallah bir tahmin yürütür bu sefer bizim doktor..........tam15+2 günlük olacağım

merhaba 2li testte cinsiyeti anlayacagımız biyer varmı bide 65 die yazmışsın bende okadar büyük rakam yok hcg63273,6 mom da 0,68

vallahi onu bende merak ediyorum ama yok sanırsam.neyse yağrın doktora gidiyorum umarım bebişim iyidir gribimde çok fena birde umarım yağrın cinsiyetimizde belli olur dua edin canlarımmmmm

merhaba 2li testte cinsiyeti anlayacagımız biyer varmı bide 65 die yazmışsın bende okadar büyük rakam yok hcg63273,6 mom da 0,68

tamam sende 68- çıkmış kız diye tahmin ediyorum + allah gönlünden geçen neyse onu versin

cinsiyeti ne zaman öğrenicen +

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…