Doğuma Hazırlık 2012 eylül ekim anneleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba herkese,

dün (12+4) ikili tarama testini yaptırmaya gittik güzelce muayene olduktan sonra %70-%80 bebeğimiz "erkek" :)))

biz de 2. hafta önce gittik ikili teste doktor erkeğe benziyor dedi, BHGC değerimde 50 nin altındaydı, aslında kız isiyorduk ama son 2 haftadır oğlana alıştırdık kendimizi babası bile oğlum diye seviyor : ) 2 haft asonra randevumuz, o zaman öğreniriz inşallah...

bi de kızlar son bir haftadır karnım ağrıyor çok şiddetli değil ama, sancı gibi de değil,yine de rahatsız oluyorum. Normal mi acaba? siz de de oluyor mu

ben de dün üçlü test için gittim kendi doktorum 14. haftada kıza benzetiyorum demişti bu doktorda baktı baktı baktı bende kıza benzetiyorum pozisyonu çokta uygun deil ama dedi :))) sanırım ve umarım bir ay sonraki ayrıntılıda belli olur.

benim oğlum olacakmış:)

hayırlı olsun canım.allah banada nasip eder insallah benimde doktorum 3boyutluyla bakıyor.12+1de kıza benzer dedi.dun de 14+2de cinsiyet soylemişmiydim sana dedi.kıza benzer demişdiniz dedm bsey demedi demekki kızım olcak..oglan isderdik cok ama kız da isderiz

canlarım eylül yada ekimde doğum yapacak annelerimiz bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrenebildinizmi ben bugün tam 13 haftalığım:))

bende Allah nasip ederse 2012 ekim annesi olacağım. 12 haftalık hamileyim. pazartesi günü doktorum genital tüberkül yapısına göre %95 kız dedi. haftaya pazartesi günü tekrar bakmak için çağırdı bakalım yine kız mı diyecek :)

bu şekilde öğrenen arkadaşlar var mı? doğruluk payı nedir biliyor musunuz?

ya biz çokmu şanssısız öğrenemeyen anneler.genital tüberkül demişsin arkadaşım o ne oluyor ilk defa duydum.aslında gittiğim zaman o kadar çok açıklama yapan bi doktorum yokki anlamadım yağni yi diyor bitiyor.12 haftalıkken gittiğimde ben bebişimin pipisini okadar net görmüştümki doktora dedim cevap kızlarınkide bu dönemde aynı olur(tabi sustum

Kız bebeklerde paralel çizgi olurmuş, erkek bebeklerde ise çıkıntı olurmuş sizinkinde çıkıntı yok dedi. ama haftaya terkar gel netleştirelim dedi bakalım inşallah öğreneceğiz ben hep kız gibi hissettim, rüyamda da kız gördüm, falımda kız olursa koymayı düşündüğümüz ismi gördüm ama eşimin ailesinde hiç kız bebek yok o nedenle erkek olabilir diye de düşündüm..

inşallah en kısa zamanda sizde öğrenirsiniz...

mrb :) benım de 12.hafta bıttıgı gun dr soyledı cok sasırdım sankı erken gorundu bıraz:) yuzde 95 emınım dedı.benım esım de kız ıstıyordu erkek bebege ıhtımal bıle vermıyordu.sımdı de bakıyorum sankı 40 yıldır erkek ıstıyormus gıbı...demekkı ınsan her seye alısıyor ya....bakalım hayırlısı neyse o olsun....

Bizde bu gün öğrendik cinsiyetini KIZIMIZ olacak :)) Hamile kalmadan önce zaten rüyamda görmüştüm hiç şaşırmadım :)) ve galiba 2012 kız yılı. Etrafımda ne kadar hamile varsa hepsininki KIZ,yani 2012 uğurlu,bereketli bir yıl :)))

sizin kaç haftalık şu anda?

bugün tam 14 haftalığım canım.3lü test için gidecem 17 haftada inşallah ozaman belli olur.ikili test sonucumu görseydim en azından sizlerde yorum yapardınız cinsiyet hakkında bu benim ikinci bebişim olacak uyyyy kuzucuklarım benim....oğlum olacak diyorum yine ama hadi hayırlısı.........

sizce 15 haftalıkken gitsemmiki:))

aynen bnm etrafımdada her hamilenin kızı oluyor bu yıl kız yılı.....ama allah herkesn gonlune gore wersin.bende oglan isderiim ama dua ediyorum simdi..allahım sen gonlumdeki hakkımda hayırlı eyle.hakkımda hayırlı olanıda gonlume razı eyle dye.bebekler hep guzel ewlad cok baska ama gonul bu :)

buarada 3lu testte neye bakılıyo? 3lü taramanın amacı nedir

Canım benimki 13 haftalık,aslında çok erken cinsiyet için.ama doktorumuza güveniyoruz iyi bir doktor,%70 kız dedi. galiba bebeğin duruş pozisyonuylada ilgili bir olay bu.yani benim kızımda utanma yok açık açık gösteriyor doktor amcasına :))

amin canım hepimizinkini korusunn bebeişler bizim canımızda birer parca.3haftalık hamil olan arkadas 3 aylık olmasın? kasımmı aralıkmı nasıl anlayabilirizki haftanı soyle bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…