benimde sezaryen tarihim 1 ekimdr 2 haftadır bebişin kilosunu söylemedi bende unuttum süpriz olacak gibi duruyor. 2 kordon dolanmış boynuna bebişimin. başlarda kullandığım progesteronlar yüznden ve yatmak zorunda kaldığımdan 24 kilo aldım. bende doğum fotoğrafçısı tutacaktım sonradan vazgeçtim. nedense birden hevesim kaçtı. kendi makinamızla çekeriz artık fotoları.
ceylo cok kullanıslı görünüyor yatağınız hayırlı olsun,mutlulukla uyusun bebiş
jakobi hayırlısıyla bi doğum yapalım evlatlarımızı kucağımıza alalım,kilolara savas acarızane d
kontrolümüz güzeldi
doktor 4 kilo gözüküyor ama ben 3800 gr bekliyorum dedi
cuma sabah 8.30da hastane de olucaz
Herkese merhaba kızlar... Maşallah hemen hemen herkesin doğum tarihi az çok belli olmuş. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Kızlar ben bi kaç gündür hasta bezi alsammı almasammı diye düşünüyorum. Alanınız varmı? ben kotex ultra uzun gece aldım,
ayrıca bi pakette hasta bezi alsammı. doğum yapan arkadaşlar kanamanız kaç gün sürdü yoğunmu yoksa adet kanaması gibimi.??
birde bu humana still çayını doğumdan 1 hafta öncesinden başlasak bişey olurmu ??
gerçi yarın doktor kontrolüm varama sizlerinde fikirlerini almak istedim, yarın doktorumada danışırım...
benimde sezaryen tarihim 1 ekimdr 2 haftadır bebişin kilosunu söylemedi bende unuttum süpriz olacak gibi duruyor. 2 kordon dolanmış boynuna bebişimin. başlarda kullandığım progesteronlar yüznden ve yatmak zorunda kaldığımdan 24 kilo aldım. bende doğum fotoğrafçısı tutacaktım sonradan vazgeçtim. nedense birden hevesim kaçtı. kendi makinamızla çekeriz artık fotoları.
Ben bebeğe dalin alt değiştirme pedi almıştım ebebek'den. Onu kou-ydum çantaya. Gerekirse kendim içinde kullanacağım..
kilolari bende takmiyorum artik yeterki evlatlarimiz saglikli gelsinlerde kilo verilir degilmi :) seninde az kalmis ozaman hadi hayirlisi :)
ceylo cok kullanıslı görünüyor yatağınız hayırlı olsun,mutlulukla uyusun bebiş
jakobi hayırlısıyla bi doğum yapalım evlatlarımızı kucağımıza alalım,kilolara savas acarızane d
kontrolümüz güzeldi
doktor 4 kilo gözüküyor ama ben 3800 gr bekliyorum dedi
cuma sabah 8.30da hastane de olucaz
Kizlar kilolara takilmayin bugun tartildm 70 e dusmisum inanin ki gifiyr kilolr zaten 2 3 kilosu kesin sudur bnm odem olmustu ayaklarda vucudumda jakobi bence ftgrfci isini dysun derim kendin cekmeyle cok fark var arada sen izmirdey din demi eger izmirdeysen songul turgt oneririm sana ben cok memnun kaldim cekiminden o gun heyecanla atlayabilirsiniz bircok ani kizlar ben birdaha dogrmk istiyorum
Geçmiş olsun canım. Kordon dolanmasıyla progesteronun ne ilgisi var? Doğum fotografçısına benim dr. olumsuz yanıt verdi. Hijyen amaçlı kabul etmiyormuş..
Geçmiş olsun canım. Kordon dolanmasıyla progesteronun ne ilgisi var? Doğum fotografçısına benim dr. olumsuz yanıt verdi. Hijyen amaçlı kabul etmiyormuş..
şafak 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?