2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

hayirli dogum olur senin icin insallah, hepinizin günü belli oldu daha bende tik yok :)

Günaydınn,
Yarın doğum yapacak arkadaşlar, hangi hastanede ve hangi anestezi şekliyle doğum yapacaksınız? Allah kolaylıklar versin.. Son hazırlıklar tamam mı?

ben varım galiba sadec
spinall anestezi olcak-özel kemal bayındır hastanesi
sezeryan ücreti 150+75 tl özel oda fiyatı
hersey hazır sabah 8.30'da hastanede olucaz 1 gün kalıcaz
fotolarımızı babamız cekicek sanslıyız galiba Amerika ' da eğitim almıs bu konuda..
hemen yazmaya calısıcam tecrülerimi
dualarınızı eksik etmeyin lütfen
yarın bu saatlerde Mehmet Sarp kucağımızda olacak insallah
sevgilerle mucks herkese

ama annesi o artık size kavusmak istiyor, buluşma vakti gelmiş...offf ne heyecanlısındr şimdi. ewet 9 aydr insan alışıyor ama inan bana o tekmelediği minicik ayaklarına dokunmak, o mini mini ellerini tutmak, gözlerinin içine bakmak bambaska bi duygu...
şimdiden hayırlı dogumlar olsun rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin...

canm şimdiden hayırlı dogumlar olsun....
rabbim saglıcakla yavrunu kucagına almayı nasip etsin...
dualarımız seninle...

TOOBE HAYIRLI DOĞUMLAR OLSUN CANIM

bende 1 ekimde saat 10 da hastanede olcakmışım. tarih belliydi şimdi saatte belli oldu.

Cnm cim saglikli ve hyirlibir dogum diliyorum heyecanini anlayabilurim asil gerck hayat basliyr yarin ailece sizin icin esimle evliligim boyunca hic kavga etmedik ama susin gunlerde kizimin beni uykusz ve yrgun birkmasi sebebyle herseye gicik oluyrm yani gerck hyt bumus diyrm rabbimsaglikli gunler gostersin hepimize bugun guzelce dinln yorucu gublerin basliyor

Bende cok yuzunu gomk istiyordum gordukten sonrada tekrar icime koymalarini istedim saka biryana ben cok ozluyorum hamilelikgunlerimi o baska birsey kucagina almk ise tarifsiz birduygu saglikla kavs insllh yavruna annelik en zor meslkmis onu opmekcok guzel rabbim herkese yastsin insallhhhyrli dogumlar sende guzlce dinln songunun basliyr yorgunluk hbrin olsun

Sezeryan ücreti nasıl 150 tl oluyor??
Sezeryanda 2 gece kalınması gerekiyor..
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım.. Hayırlı doğumlar diliyorum..

bende 1 ekimde saat 10 da hastanede olcakmışım. tarih belliydi şimdi saatte belli oldu.

Neden erken alıyorlar canım bir sağlık sorunu mu var? Hangi hastane? Genel anestezi mi?

hepinize güzel dilekleriniz için tsk ederim
Lale 150 tl sezeryan,özel hastane ama otel konforunda
yakın arkadaslarım doğum yaptı cok memnun kaldılar
evet tek gece kalıcam yani herhangi bi komplikasyon olmazsa
burda her hastane de aynı prosedur uygulanıyor
zaten istanbul da ki sezeryan ücretlerini vs okuyunca cok sasırıyorum
acaba ne gibi artı özellikleri var diye:44:

2 kez kordon dolanmış bebek daha aşagıya inmeden alalım dedi dr. antalyadayım ben epidural tercih ettim. vitale hastanesi

canım yarın büyük gün demek..rabbim kolaylık versin..sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu inşllah...o unutulmaz anın tadını çıkar...güzel haberlerini bekliyoruz...

Hayırlı doğumlar şimdiden. sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğluşunu...
Rabbim yardımcınız olsun.. En kısa zamanda tecrübelerini bizlerle paylaşmanı bekliyoruz.
Sezaryan ücreti baya uygunmuş orda.. İstanbulda özellerde nerde o fiyat..
Ben sordum doğum yapacağım hastaneye 1000tl dediler. Doğum için orayamı gelsem napsam
ALLAHA emanet olun.. Dualarım sizinle...

Sanada şimdiden hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim...
ALLAH yardımcınız olsun.
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
Doğumdan sonra tecrübelerini bizlerle paylaşırsan çok seviniriz..

çokk heyecanlı bitti demek günlerrr :)) rabbim inşallah sağlıkla kucağına alıp evinize dönmeyi nasip etsin canım :)) ne kadar uygunmuş orda doğum bende gelcem senin doktoruna toobe :)) orda yapayım doğumu :))

iyi geceler kızlar... vakit bulunca sizlere haber vermek istedim kızımda şükür küvezden çıktı nerdeyse bir hafta olacak... çok şükür sağlıkları yerinde oğlum 2.180 den 2.650 ye kızımda 1740 dan 2050 ye çıktı kilosu...zamaı yetiştirmiyorum sanki şimdi çok yoruluyorum hiç vaktim yok vakit bulunca uyuyorum gecelerim uykusuz geçiyor çünkü 2 tane olunca biri sussa diğeri ağlıyor bazende ikisi aynı anda acıkıyor ağlıyor o zaman elim ayağım birbirine dolaşıyor neyseki annem yanımda şimdilik sonra ne olur bilmiyorum zamanla bi düzene gireriz inşallah.. çok yorulsamda yavrucuklarla çok mutluyum iyiki gelmişler evimi şenlendirdiler anne olmak dünyanın en güzel duygusuymuşşş...

Son düzenleme:

allah kolay dogum nasip etsin, saglikli sihhatli evladinizi kucagina al canim

gözün aydin canim kizinda cikmis ne güzel, anne sütüyle mi emziriyorsun, sütün yetiyormu ikisinede? allah isini kolaylastirsin canim, onlarin kokusunu almak bütün yorgunluklari unutturuyordur, anne olmak cok güzel bir duygu

kızlarr toobe arkadaşımız bugün 12 de doğum yapmış...oğluşu 4 kilo 51 cm miş..maaşallah diyelim ....

darısı geri sayımda olan arkadaşlara inşallahhh...

kızlarr toobe arkadaşımız bugün 12 de doğum yapmış...oğluşu 4 kilo 51 cm miş..maaşallah diyelim ....

darısı geri sayımda olan arkadaşlara inşallahhh...

Masallh rabbim erkese saglikli dogm nasip etsin insllhhhh saol cnm hbr icin darisi basiniza dermisimmm bnm tekrar dogurasim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…