- 14 Aralık 2008
- 102
- 7
- 116
mrb kizlar bugun dogum yapali 8 gun oldu bebislerim iyi sukur kizim solunum cihazindan ayrildi bugun biberonla beslenmeye basladi ve hatta iki kez emzirmeye gittim biraz biraz emiyor benide.rabbime binlerce defa sukurler olsun Allahim nazarlardan saklasin. oglumda solunum problemi olmadi hic. emme reflekside var anne sutunu biberonla veriyorlar. ama emzirtmediler bana o biraz daha zayif ondan heralde sukur oda iyi. insallah onuda kucagima alirim yakinda.hergun 3 saatte bir beslenmeleri var gelebildigin kadar gel dediler. bebisleri kuveze giren arkadaslar sizlerde gidiyormuydunuz emzirmeye. emzirdikten nekadar sonra cikarirlar acaba. kizim iki uc defa cekip uyuyor dura dura az az emiyor.ilk zaman boylemi oluyor.sonra duzelirmi acaba.Allahtan hastane cok yakin 5 dk. da ordayiz. sutumde sagdikca cogaldi biraz biraz.sudenaz listeye yaz diye soyluyorum dogum tarim 12.09.2012 .odanizda cok guzel. sekeri nerden aldin canim bayildim.bidwe tanesi kac para. bizden haberler boyle simdilik.rabbim bebislerimizi korusun.
Bebeklerini saglikla kucakla hayirli olsun senin doktorun israel bey degilmiydi medical park dahami iyi? doguma kim girdi
canim tarih yanlis olmus.12.09 olacak. adresi ozelden atarsan sevinirim canim.
gelelim bebislere evet hep uyuyor durte durte zar zor on yudum cekti.gogus uclarimda yok silikon uclar takiyorum.canim sen evdemi besledin damardan.ne kadar sonra duzeldi emmesi. seni nasil hemen taburcu ettiler bizimki emmesi duzelmeden cikarmicak kuvezden. daha iyi emenler vardi onlari bile henuz cikarmiyorlar. iyce emin olalim diyor doktor.bakimlari iyi sukur
Selam herkese... Ben bi kaç gündür geceleri uyuyamıyorum.
Bu gecede uyuyamadım. Bugün kontrolüm vardı. Maşallah kuzum 2860gr, 47cm olmuş.
belimdeki fıtıklardan ötürü normal doğum yapamazmışım doktorumla sezaryana karar verdik.
18 ekime kadar herhangi bişey olmazsa bebişim ozamana kadar beklerse 18 ekimde sezaryanla doğucak bebeğim nasip olursa inşallah..
İlk defa nstye bağlandım. Çok şükür normal çıktı.Sarımsı vajinal akıntım ve arada kaşıntım vardı,doktor fitil verdi 3 gün arayla kullanıcakmışım.
Artık kontroller hafta 1 e düştü. Haftaya çarşamba yine kontrol var.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..Hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canım gelişmeler güzel çok şükür..emme konusunda bende sıkıntı yaşadım..benim kızda 1900 doğdu ama 1700 e düştü sonra..emme refleksi yoktu..damardan beslendi..sonrasında biberonla mama verildi ama biberou çekemiyordu..20cc mamayı tam 1,5 saat uğraşla oda tamamını veremiyoduk...eve çıktım çok korktum nasıl bakıcam diye,bişey olucak diye...bide erken doğan bebekler sürekli uyurlar sende farketmişsindir..nerdeyse hiç ayık durmuyolar...beslemek için uyandırmak tam bi işkenceydi..uyanmıyordu..çok ağladım ilk birkaç gün..ama sonra 2-3 gün öyle uğraştımki..çeken bir tane bulana kadar kaç tane biberon ucu değiştik..kaşıkla denedik falan derken refleksi düzelmeye başladı..şimdi oğlandan bile güçlü çekiyor...zamanla düzelicek bunu unutma..
bebek şekeri ve sepetini internetten siparişle aldım..şekerin tanesi 1.30tl (çok uygundu) sepette büyük boy aldım 35 tl...istersen özelden mesaj atarım canım aldığım yeri..
güzel hbrlerle gelmişin cok sükür masallah Serra'ya o zaman
cnm önce sormustun sanırım benim ki fıtık diil sinir sıkısmasıymıs
benim de grip gecmedi hala öksürüyorum mecburen antibiyotik kullanacağım
geri sayım basladı Allahım kucağımıza almayı nasip etsin
Bu arada kızlar kayıp herkes napıyor merak ediyorum doğrusu
herkese merhaba, sudenaz odanız çok şirin olmuş. güle güle sağlıcakla büyütün yavrularınızı. özelden bana da şekerleri yaptırdığın yeri atar mısın. iyi görünüyorlar. sepette çok şık. ben de mevlütte yaptırırım artık. biz zaten ailelerimizden uzaktayız. doğuma ziyarete gelen çok olmayacak.
ben de muayene oldum. sadece alttan baktı. çatı muayenesi bu kadarcık bişey mi anlamadım. normal doğum rahat yaparsın dedi ama ben göze alamıyorum malesef. bebeğim çarşamba günü 3300 gr çıktı boy da 49 cm dedi. muhtemel sezeryan tarihimiz 8 ekim olarak belirlendi. diğer yandan ev hala bitmedi. inşallah önümüzdeki hafta içi geçeceğiz yeni evimize. onun dışında ben çok şükür çok rahatım. 10,50 kilo aldım. (52,5-63,0) zaten ben hamileyim deyip bi yayılıp oturamadım. ofis inşaat derken koşturmacayla geçti. anne çantam da daha tam hazır değil. gerekli eşyaları bi yazar mısınız kızlar unuttuğum bişiey olmasın. hepinizi öpüyorum.
merhaba arkdslr
bn de tüp bebk annesiyim
tedavimi timur gürgan klinikte gördüm
geçen hafta 33. haftamda erken doğum yaptım
suyum azaldığı için doktorum durumu tehlikeli gördü ve doğma karar verdi
oğlum şimdi hastanede küvezde
ben evdeyim
günde iki kez gidip onu görüyorm
yavaş yavaş iyileşiyor
sabırsızlıkla kucağıma alacağım evime getireceğim günü bekliyorum
alllah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
herkese merhaba, sudenaz odanız çok şirin olmuş. güle güle sağlıcakla büyütün yavrularınızı. özelden bana da şekerleri yaptırdığın yeri atar mısın. iyi görünüyorlar. sepette çok şık. ben de mevlütte yaptırırım artık. biz zaten ailelerimizden uzaktayız. doğuma ziyarete gelen çok olmayacak.
ben de muayene oldum. sadece alttan baktı. çatı muayenesi bu kadarcık bişey mi anlamadım. normal doğum rahat yaparsın dedi ama ben göze alamıyorum malesef. bebeğim çarşamba günü 3300 gr çıktı boy da 49 cm dedi. muhtemel sezeryan tarihimiz 8 ekim olarak belirlendi. diğer yandan ev hala bitmedi. inşallah önümüzdeki hafta içi geçeceğiz yeni evimize. onun dışında ben çok şükür çok rahatım. 10,50 kilo aldım. (52,5-63,0) zaten ben hamileyim deyip bi yayılıp oturamadım. ofis inşaat derken koşturmacayla geçti. anne çantam da daha tam hazır değil. gerekli eşyaları bi yazar mısınız kızlar unuttuğum bişiey olmasın. hepinizi öpüyorum.
Merhaba, Bugün dr. kontrolümüz vardı. 3200 gr. olmusuz. Şafak 7 diyebiliriz. Haftaya p. tesi sabahı ameliyata giriyorum kısmetse kavusacağız bebeğimize.. Bu arada 18 kg. almısım bugün itibariyle. Durdurulamayan bir iştahım var. Sabahları kahvaltıda mantı haslıyorum:)
lale ne kadar yakın doğumlarımız,insallah cabucak gecer benim kontrol yrn
masallah kuzucuğa
bende 2 kilo verdim aksine sanki iştahım tamamen kapandı sadece bebiş için yemeye calısıyorum
13 kilo ve catlaksız bi sekilde dönemi kapatıyorum cok sükür
kahvaltıda mantı olayına bittim yarasın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?