lale gecmiş olsun
ben arada yazıyorum soruyorum ama cvp gelmediği için baslığa uğramak gelmiyor içimden
ama sizi merak edip arada bakıyorum..
Annem köy sütünü kaynatıp sütlaç ayapmış az şekerli. Yedirdim oğlan perişan vazıyette. Gece 9 kez kaka yaptı. Reflor verdik. Aman haa diyim sakın süt vermeyin
İkizlerden firsat bulup anca yaziyorum.yumurta beklemesi iyi olmaz bence.ayrica yumurtanin beyazi bir yasina kadar yasak diye biliyorum.bence doktora danis.
Hipin tahilli mamasini bende denedim 100 ml su+100 ml mamayla hazirlanir yaziyor.yaptim cok degilmi bebislere okadaro nasil yesinler benmi yanlis yaptim acaba.benim dedigim hazir corba poseti gibi posette olanlardan.siz hangisini kullaniyorsnz.bide ben sehriye corbasi yaptim ama yemediler tanelerini siz taneli seyler veriyormsnz arkadaslar.acikcasi ben hazir mama yerine evde yapip yedirmeyi secyorm.tarhana yapiyrm mesela onu sevdiler gibi siz neler hazirliyorsnz evde.artik sasirdm ne yedircegimi
canım cok cok gecmiş olsun umarım atlatmısınızdır hersey yolundadrAnnem köy sütünü kaynatıp sütlaç ayapmış az şekerli. Yedirdim oğlan perişan vazıyetherseyden vermeye calısıyorum sebze corbası yapıyorum (karnıbahar brokoli havuc pırasa ıspanak sogan patates elime ne gecerse)te. Gece 9 kez kaka yaptı. Reflor verdik. Aman haa diyim sakın süt vermeyin
Refloru dr verdi ama fayda etmedi. Dün kaka tahlili yapıldı temiz çıktı ama herşeye bakılmıyor tabi belli şeyler ebakılıyor. Bugün 4. Gün hala ishal oğlum ama pirinç lapasını yoğurtla karıştırıp yedirdim toparladı biraz. Günde 10 kereden fazla çıkıyordu. İnek sütü annemin komşusunun
Neğinin sütüydü. Kay atınca ölmüyor mu mikroplar. Sizce ne olmuş olabilir. Bu arada ishsl mamazı varmış aptamil hn 25 adında. Onu kullanıyoruz.,
insallh faydası olur canım. cokmu yediki sütlaçtan böle oldu.yeni anneme sordumda süt cok yaglı ise ishal yapar dedi pirinç lapasının faydası olurmus dediğin gibi. umarım en kısa zamnda atlatırsnz
Slm mutlu anneler genelde takip ediyorum pek yazamadim ne tuhaf hep dogum zamanlari anlatiyoduk simdi yeme dis emekleme yakinda duyunleride anlatirz isallah benim pirensesim 7 ayina girdi rabbimin mucizesi okadar guzel vskit geciriyoruzki rabbim isteyen herkeze versin kizim emmeyi bes ayi dolunca birakti meyve meyveli yogurt cicibebe kenfim sebzeli yemek yaoiyorum bi parca tavuk etiyle pisiriyorum eziyorum istahla yiyo yemesi iyi masallah kizlar siz nezaman ikinci mutlulugu tatmayi dusunuyosunuz ben kararsizim yas geciyo hemenmi kardesi olsa yoksa baya bi arami koymak iyi
sorma canm bizimkide öle ne buldu agzında ayakkabılarını kemirmeye bayılıyor:))) ne yapcm bilmiyorum ilk fırsatta hemen agzına atıyor herseyi.Yarım bebek maması kavanozy yedi sadece. Kaka sayısı azaldı. Dr. Virutik ishal oldugunu düşünüuor. Bir hafta sürermiş virutik ishal. Tahlilde de çıkmıyor. Bugün 5. Gün ve sdece 3 kez yaptı. Azalıyor yani:)
Bu dönemde bulduklarıherşeyi ağızlarına attıkları için olabiliyormuş. Yerde terlikbırakamıyoruz yalamaya kalkıyor tosbik oğlum
Slm mutlu anneler genelde takip ediyorum pek yazamadim ne tuhaf hep dogum zamanlari anlatiyoduk simdi yeme dis emekleme yakinda duyunleride anlatirz isallah benim pirensesim 7 ayina girdi rabbimin mucizesi okadar guzel vskit geciriyoruzki rabbim isteyen herkeze versin kizim emmeyi bes ayi dolunca birakti meyve meyveli yogurt cicibebe kenfim sebzeli yemek yaoiyorum bi parca tavuk etiyle pisiriyorum eziyorum istahla yiyo yemesi iyi masallah kizlar siz nezaman ikinci mutlulugu tatmayi dusunuyosunuz ben kararsizim yas geciyo hemenmi kardesi olsa yoksa baya bi arami koymak iyi
Selm kızlar dun kızıma peynir yedirıyrdum ana elimi bîrly çîzdi nasılsevindim kızımın inci dişi çıkmış şükğrler olsun haftaya diş buğdayı partimşz var inşllh hafta sonu hazırlıklarımız başlıcak darısı başınuza bizim dilimiz zor çıktı inllh siz hiç anlamazsınz
Selm kızlar dun kızıma peynir yedirıyrdum ana elimi bîrly çîzdi nasılsevindim kızımın inci dişi çıkmış şükğrler olsun haftaya diş buğdayı partimşz var inşllh hafta sonu hazırlıklarımız başlıcak darısı başınuza bizim dilimiz zor çıktı inllh siz hiç anlamazsınz
Kizlar nerdesiniz..3.sayfadan topladim geldim topigi...niye yazmiyorsnuz.bebeklerimiz buyudukce paylasacak seylerimiz dahada artmali.niye kimse yazmiyor.lutfen paylasima dvm.karasu sen yaz bari topigin sahibi olarak.
canm kimse yazmayınca insan yazacak bişeyde bulamıyor yazası da gelmiyor acıkcası. senin bebişler nasıl hesey yolundadr insallh....
canm kimse yazmayınca insan yazacak bişeyde bulamıyor yazası da gelmiyor acıkcası. senin bebişler nasıl hesey yolundadr insallh....
Sukur iyiler canim buayin 12sinde 8 aylik olacaklar.oturuyorlar ama emeklemiyorlar.kacinci ayda emekliyorlar acaba. Yere koydummu bagiriyorlar.yurutec alsammi acaba bacaklarini kullanmayi ogrenseler.doktor onermedi diye almadm.sen kullaniyormusun. Seninki kac aylik neler yapabiliyor
Sukur iyiler canim buayin 12sinde 8 aylik olacaklar.oturuyorlar ama emeklemiyorlar.kacinci ayda emekliyorlar acaba. Yere koydummu bagiriyorlar.yurutec alsammi acaba bacaklarini kullanmayi ogrenseler.doktor onermedi diye almadm.sen kullaniyormusun. Seninki kac aylik neler yapabiliyor
Oyyyyoyyyyy selamlar maşallah buyurmuşsunuzkızlar ben ev toparlıyorum kocama birden estiler ve taşınmaya mekan değiştirmeye karar verdi Yavas Yavas toplanıyor ev ben ve kızım ben dolapları başladım arada boşaltmaya kızımda bana yardım ediyor eline geçirdiğini hop koşarak ben dün kaçıp salona taşıyor ben tam 7.5 aylıktan beri yürüteç kullanıyorum çoktan raht ettim gezınıyor hatta artık tam gaz koşuyoruz evin içinde bütün halılarda toplandı rahatça geziyor mutfakta yemek yerken önümden bir hışmı geçiyor bizim oda ya hop koşarak geri salona biz emeklemiyoruz takla atacak gibi kafa üstü hop pipo dışarı jimnastik yapıyoruz galiba bnm kızım kızım emeklerden yürücek inşallah tay tay yapıyor köşelere tutup kalkıyor sadecebirazfazla sinirliyiz biz elinden birşey aldım yürütecte zıplıyor resmn çok komik bu ay kızamıkcık aşımız var galiba bilginiz varmı
ayy kolay gelsin canm sana kızla zor oluyordur toparlanmak güle güle oturun yeni ewinzde. masallhdediğin gibi emeklemeden yürüyecek belkide. ewet canım 9 ayını dolduran bebişlere yapıyorlarmıs sizin bu ay var galiba. bizmde ayın 14 ünde günümüz var ama ası mı kontrolmu bilmiyorum. kızamık olamz die düşünüyorum daha 8 ayı yeni bitirdik. size 8.ay ne yapılmıstı canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?