Kızlar Slm bn bu aksam bir profta kontrolum vardı ense ölçüsü aldı iyi dedi ve birde dediki bu bebek kız inşallah bnm de bir prensesim olucak ve biz çok mutlu olduk eşimle Rabbim biliyor ki sağlıklı olsun. İnşallah herseyin bası hayrli ve sağlıklı olsun ama bn hep kızım olsun diyorum Rabbim herkese yaşatsın inşallah
cnm tebrikler,cok güzel bi duygu değil mi,insallahn kucağımıza aldığımız günleri de görürüz
cnmmm,simdi iyice belli olmuslardır belki hareket de ediyorlardır,ben hep ağlamaklı oluyorum ultrasonda görünce
cok sükür di mi bugünlere bizden de slm söle kuzucuklara
olmuslardr olmuslardr hiç merak etme en hızlı geliştigi aydalar.umarım hersey yolundadır ii haberlerle gelirsin
Cnm yarn insllh onlari kocaman olmuş göreceksin Dr una sor cinsiyeti aslında anlaşıyormuş 12.haftada cinsiyeti
Kızlar Slm bn bu aksam bir profta kontrolum vardı ense ölçüsü aldı iyi dedi ve birde dediki bu bebek kız inşallah bnm de bir prensesim olucak ve biz çok mutlu olduk eşimle Rabbim biliyor ki sağlıklı olsun. İnşallah herseyin bası hayrli ve sağlıklı olsun ama bn hep kızım olsun diyorum Rabbim herkese yaşatsın inşallah
Merhaba yarın tam 8. hafta olacak. dün kalp atışını duyduk. Çok güzel bir duygu. Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah. Bir ay sonra ikili test için için çağırdı. Hergün bir ader crinone jel kullanıyordum dozu ikiye çıkartı.
kızlar geciktim biraz..çok oyalandık..dönüştede sağlık ocağına gittim falan işte..neyse gelelim ultrasona çok heycanlıydım..bebişlerimin ikisininda kol bacaklarını gördüm,kıpır kıpırlar maaşallah...bitanesi hıçkırdı bile :) sonra büyük olanı 4 boyutlu renkli gösterdi...ay gözleri burnu kolları aklımdan çıkmıyor..hatta ellerini boks yapar gibi kafasının üstünde tutuyodu :)) büyük olan 6 cm 12+4 çıktı,kçük olanda 4,5 cm 11+2 çıktı...dedim başka bişeyler görmüyomusunuz :) cinsiyeti soruyosan 1 ay sonra dedi :) hiç sorun olmadığından 1 ay sonraya verdi gün ama biz 15 gün sonra başka bi doktorada gidicez..ben 2 haftayı zor bekliyom :) tabi herşeyin yolunda gitmesi çok güzel şükürler olsun..doktor aralarındaki fark böyle devam eder dedi..ense ölçtü iyi dedi...ikiz olduğu için ikili test yapmıycak..1 ay sonra üçlü test olcakmış...bu arada hızlı kilo alıyomuşum 57 olduk bile:) beslenme kağıdı verdi ama ben kendimi frenliyemiyorum :) şimdilik bizden bu kadar...
masallahcanm allahım nazardan saklasın kocaman olmuslar desene:))) ne güzell umarım hep böle devam eder gelişimleri sorunsuzca. canm bide bişey sorcam mesala senin büyük 12+4 ya yani 13 haftanın içinde mi oluyorsun. ben nette bi site bebeğin haftalık gelişimine bakarken örnegin 12 haftaya (11+0 11+6) yazıyor bu konuda bi bilgin varmı?
sudenaz maşallahhh gayet güzel ilerliyorne güzel kol ve bacaklarını bile görmüşsün darısı bizlerin başına
Cnm maşallah bebeklerine biz dün aksamda 2li test verdik sonuc geldi şükür fıstık gibi dedi Dr um ve kendi tüp bebe Dr umda evet bu kız bebeğe benziyor dedi ölçüsü kız veriyor bana dedi aslında senin Dr da biliyor cinsiyet ama söylemiyor cnm bnm Dr 2li testzamwni ölçü alırken biz anlıyoruz cinsiyet dedi git cnm 2hafta sonra kesin öğrenirsin cinsiyet o zamnsağolun kızlar...birazdan çıkıcam..randevu 13.30 da..toobe caanım çok şükür evet bugünleride gördük..be geçenkine hareket görmüştüm büyük olandan...bugün inşallah ikisindende görürüm...
karasu inanmıyorum yaaa demek kız gibi dedi...maaşallahhh kızımıza o zaman..bende deli gibi merak ediyorum..ama benim doktor 4 aydan önce demiyormuş...gerçi belki sorarımm :))
gözün aydın canm ne güzel rabbim gönlünüze göre vermiş. sevindim ense kalınlığının ii cıkmasına umarım sorunsuzca devam eder hersey. bende persembe gittim ense için erken dedi 2 hafta sonraya gün verdi.
kızlar geciktim biraz..çok oyalandık..dönüştede sağlık ocağına gittim falan işte..neyse gelelim ultrasona çok heycanlıydım..bebişlerimin ikisininda kol bacaklarını gördüm,kıpır kıpırlar maaşallah...bitanesi hıçkırdı bile :) sonra büyük olanı 4 boyutlu renkli gösterdi...ay gözleri burnu kolları aklımdan çıkmıyor..hatta ellerini boks yapar gibi kafasının üstünde tutuyodu :)) büyük olan 6 cm 12+4 çıktı,kçük olanda 4,5 cm 11+2 çıktı...dedim başka bişeyler görmüyomusunuz :) cinsiyeti soruyosan 1 ay sonra dedi :) hiç sorun olmadığından 1 ay sonraya verdi gün ama biz 15 gün sonra başka bi doktorada gidicez..ben 2 haftayı zor bekliyom :) tabi herşeyin yolunda gitmesi çok güzel şükürler olsun..doktor aralarındaki fark böyle devam eder dedi..ense ölçtü iyi dedi...ikiz olduğu için ikili test yapmıycak..1 ay sonra üçlü test olcakmış...bu arada hızlı kilo alıyomuşum 57 olduk bile:) beslenme kağıdı verdi ama ben kendimi frenliyemiyorum :) şimdilik bizden bu kadar...
slm kızlar benim 3 denemem 7 haftalık hamileyim bendee biç bi belirtiyok kusma vs belirtisi olmayan varmı benim gibi bide doktor bana kalp atşını dinletmedi gösterdi sadece neden olabilirki 2denememde 10 haftalık bebegimin kalbi durmuştu çok korkuyorum
selam kizlar bugün benim transferimin 3üncü günü bu benim 3.denemem ama ilk defa dondurulmus embiryolarlan denedim vede tek blastosi Embiryo transfer edildi.benim ilk denememde hic belirti yoktu iknci denememde sadece 3gün kasik agrim oldu ve ikiside koca bir negativti.
Ve simdi ise 3üncü gündeyim hic belirti yok sadece dün sabah namazina kalkinca koyu renk akintim olmustu am bugün yok.
Size sorum sizde nasildi belirti felan varmiydi yazarsaniz cok sevinirim neler yaptiniz o dönemde bana dua edin ne olur hamilelerin duasi kabul olur derler.Simdiden cok tesekkür ediyorum size Canlar.....
Cnm maşallah bebeklerine biz dün aksamda 2li test verdik sonuc geldi şükür fıstık gibi dedi Dr um ve kendi tüp bebe Dr umda evet bu kız bebeğe benziyor dedi ölçüsü kız veriyor bana dedi aslında senin Dr da biliyor cinsiyet ama söylemiyor cnm bnm Dr 2li testzamwni ölçü alırken biz anlıyoruz cinsiyet dedi git cnm 2hafta sonra kesin öğrenirsin cinsiyet o zamn
canım gözünaydın çok sevindim.inşallah sorunsuz bir şekilde devam eder. bizde o günleri bir görsek. yazmıştım geçtiğimiz pazartesi kontrolümüz vardı aydın beyle. kalp atışını duyduk çok şükür ama progestan iğneden crinone jele geçtim. jelden sonra ilaçla beraber kan pıhtısı geldi. moralim bozuldu devam ederse işten eve gidecem. emine hemşireyi arayıp tekrar iğneye dönmeyi düşünüyorum. artık biz de bulubduğumuz şehirdeki bir doktora devam edeceğiz.
Güzel ve sağlıklı haberleri okuyunca mutlu oluyoruz
Sizlere bir sorum var : Ankarada bebeğin hareketlerini ayrıntıyla inceleyen ve mumkunse dvd ye ceken bir doktor varsa bıldıgınız ısım verebılırmısınız ? Benım doktor son ıkı gıdısımde resım bıle vermedıtavsıye uzerıne gıtmek ıstıyorum ozel veya devlette olur farketmez ılgılı olsun yeterki
Bugun yaptıgım arastırmada bırsey ogrendım sızlerle paylasmak ıstıyorum, ıkılı testte yapılan bhcg sonucu eger 50den buyukse bebek kız kucukse erkek olma ıhtımalı varmıs bu bır gosterge olabılırmıs ısraıllı doktorlar bulmus ne derece dogru bılmem ıkızlerde tutmayabılıyor.
Kızlar hala kasık ağrılarınız oluyomu benim arada bir oluyo keskin bi şekilde :26:
slm kızlar benim 3 denemem 7 haftalık hamileyim bendee biç bi belirtiyok kusma vs belirtisi olmayan varmı benim gibi bide doktor bana kalp atşını dinletmedi gösterdi sadece neden olabilirki 2denememde 10 haftalık bebegimin kalbi durmuştu çok korkuyorum
selam kizlar bugün benim transferimin 3üncü günü bu benim 3.denemem ama ilk defa dondurulmus embiryolarlan denedim vede tek blastosi Embiryo transfer edildi.benim ilk denememde hic belirti yoktu iknci denememde sadece 3gün kasik agrim oldu ve ikiside koca bir negativti.
Ve simdi ise 3üncü gündeyim hic belirti yok sadece dün sabah namazina kalkinca koyu renk akintim olmustu am bugün yok.
Size sorum sizde nasildi belirti felan varmiydi yazarsaniz cok sevinirim neler yaptiniz o dönemde bana dua edin ne olur hamilelerin duasi kabul olur derler.Simdiden cok tesekkür ediyorum size Canlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?