2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

gözün aydın canm ne güzel rabbim gönlünüze göre vermiş. sevindim ense kalınlığının ii cıkmasına umarım sorunsuzca devam eder hersey. bende persembe gittim ense için erken dedi 2 hafta sonraya gün verdi.

Merhaba yarın tam 8. hafta olacak. dün kalp atışını duyduk. Çok güzel bir duygu. Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah. Bir ay sonra ikili test için için çağırdı. Hergün bir ader crinone jel kullanıyordum dozu ikiye çıkartı.

olmuslardr olmuslardr hiç merak etme en hızlı geliştigi aydalar. umarım hersey yolundadır ii haberlerle gelirsin

Cnm yarn insllh onlari kocaman olmuş göreceksin Dr una sor cinsiyeti aslında anlaşıyormuş 12.haftada cinsiyeti

sağolun kızlar...birazdan çıkıcam..randevu 13.30 da..toobe caanım çok şükür evet bugünleride gördük..be geçenkine hareket görmüştüm büyük olandan...bugün inşallah ikisindende görürüm...

karasu inanmıyorum yaaa demek kız gibi dedi...maaşallahhh kızımıza o zaman..bende deli gibi merak ediyorum..ama benim doktor 4 aydan önce demiyormuş...gerçi belki sorarımm :))

canım gözün aydın o zaman..maaşallahhh size..rabbim sağ sağlim kucağına almayıda nasib etsin inşallahhh

kızlar geciktim biraz..çok oyalandık..dönüştede sağlık ocağına gittim falan işte..neyse gelelim ultrasona çok heycanlıydım..bebişlerimin ikisininda kol bacaklarını gördüm,kıpır kıpırlar maaşallah...bitanesi hıçkırdı bile :) sonra büyük olanı 4 boyutlu renkli gösterdi...ay gözleri burnu kolları aklımdan çıkmıyor..hatta ellerini boks yapar gibi kafasının üstünde tutuyodu :)) büyük olan 6 cm 12+4 çıktı,kçük olanda 4,5 cm 11+2 çıktı...dedim başka bişeyler görmüyomusunuz :) cinsiyeti soruyosan 1 ay sonra dedi :) hiç sorun olmadığından 1 ay sonraya verdi gün ama biz 15 gün sonra başka bi doktorada gidicez..ben 2 haftayı zor bekliyom :) tabi herşeyin yolunda gitmesi çok güzel şükürler olsun..doktor aralarındaki fark böyle devam eder dedi..ense ölçtü iyi dedi...ikiz olduğu için ikili test yapmıycak..1 ay sonra üçlü test olcakmış...bu arada hızlı kilo alıyomuşum 57 olduk bile:) beslenme kağıdı verdi ama ben kendimi frenliyemiyorum :) şimdilik bizden bu kadar...

masallah canm allahım nazardan saklasın kocaman olmuslar desene:))) ne güzell umarım hep böle devam eder gelişimleri sorunsuzca. canm bide bişey sorcam mesala senin büyük 12+4 ya yani 13 haftanın içinde mi oluyorsun. ben nette bi site bebeğin haftalık gelişimine bakarken örnegin 12 haftaya (11+0 11+6) yazıyor bu konuda bi bilgin varmı?

sağol canım benim..aminnnnnn..

evet aynen öyle 12+0 ile 12+6 13.hafta diye geçiyor..yani yaş gibi 12+6 da 13 haftayı dolduruyosun 14. haftadan gün alıyosun misali ,nasıl bir örnekleme bu yaa

sudenaz maşallahhh gayet güzel ilerliyor ne güzel kol ve bacaklarını bile görmüşsün darısı bizlerin başına

Cnm maşallah bebeklerine biz dün aksamda 2li test verdik sonuc geldi şükür fıstık gibi dedi Dr um ve kendi tüp bebe Dr umda evet bu kız bebeğe benziyor dedi ölçüsü kız veriyor bana dedi aslında senin Dr da biliyor cinsiyet ama söylemiyor cnm bnm Dr 2li testzamwni ölçü alırken biz anlıyoruz cinsiyet dedi git cnm 2hafta sonra kesin öğrenirsin cinsiyet o zamn

cnm insllh sende güzel hbr vericeksin bize darısı basına inşallah 11 ila 13+6 ya kadar demişti bnm Dr um

canım gözünaydın çok sevindim.inşallah sorunsuz bir şekilde devam eder. bizde o günleri bir görsek. yazmıştım geçtiğimiz pazartesi kontrolümüz vardı aydın beyle. kalp atışını duyduk çok şükür ama progestan iğneden crinone jele geçtim. jelden sonra ilaçla beraber kan pıhtısı geldi. moralim bozuldu devam ederse işten eve gidecem. emine hemşireyi arayıp tekrar iğneye dönmeyi düşünüyorum. artık biz de bulubduğumuz şehirdeki bir doktora devam edeceğiz.

Güzel ve sağlıklı haberleri okuyunca mutlu oluyoruz
Sizlere bir sorum var : Ankarada bebeğin hareketlerini ayrıntıyla inceleyen ve mumkunse dvd ye ceken bir doktor varsa bıldıgınız ısım verebılırmısınız ? Benım doktor son ıkı gıdısımde resım bıle vermedı tavsıye uzerıne gıtmek ıstıyorum ozel veya devlette olur farketmez ılgılı olsun yeterki

Bugun yaptıgım arastırmada bırsey ogrendım sızlerle paylasmak ıstıyorum, ıkılı testte yapılan bhcg sonucu eger 50den buyukse bebek kız kucukse erkek olma ıhtımalı varmıs bu bır gosterge olabılırmıs ısraıllı doktorlar bulmus ne derece dogru bılmem ıkızlerde tutmayabılıyor.

Kızlar hala kasık ağrılarınız oluyomu benim arada bir oluyo keskin bi şekilde :26:

slm kızlar benim 3 denemem 7 haftalık hamileyim bendee biç bi belirtiyok kusma vs belirtisi olmayan varmı benim gibi bide doktor bana kalp atşını dinletmedi gösterdi sadece neden olabilirki 2denememde 10 haftalık bebegimin kalbi durmuştu çok korkuyorum

selam kizlar bugün benim transferimin 3üncü günü bu benim 3.denemem ama ilk defa dondurulmus embiryolarlan denedim vede tek blastosi Embiryo transfer edildi.benim ilk denememde hic belirti yoktu iknci denememde sadece 3gün kasik agrim oldu ve ikiside koca bir negativti.
Ve simdi ise 3üncü gündeyim hic belirti yok sadece dün sabah namazina kalkinca koyu renk akintim olmustu am bugün yok.
Size sorum sizde nasildi belirti felan varmiydi yazarsaniz cok sevinirim neler yaptiniz o dönemde bana dua edin ne olur hamilelerin duasi kabul olur derler.Simdiden cok tesekkür ediyorum size Canlar.....

benimde çok belirtim yok sadece sabah bulantım var oda hafif derecede..kasık ağrılarım var bide arada bir.
banada geçen hafta doktor gösterdi ama duymak için erkendi kalp etışını bu haftalardan sonra duyarız inşallahh..sağlıklı bir gebeliğin olur inşallahh korkma bişey olmayacak allahın izniyle diyip kendini motive et derim.

rabbim inşallahh bu hasretini bitirir sana evladını bağışlar.
bence belirtileri hiç kafana takma çünkü belirti falan olmaz bu belirti zannettiğin şeyler kullanılan ilaçlardan zaten olabilicek şeyler. sen içini ferah tut bu sefer olacağına inan (bunu boş laf olarak söylemiyorum gerçekten vucudu hamileliğe hazırlaman ve bu salgıyı vermen lazım o yüzden kendin inanman lazım) Rabbim yüzüne güler inşallahhh

canım valla bizimkide büyük olanın ensesini ölçtü sadece iyi dedi o kadar...ikili yapılmıyor bize 1 ay sonra üçlü yaptırcaz...evet bu sefer kocişte 1 ay bekleyemem dedi..yani aslında cinsiyet için değilde onları görmeden edemiyorumm...tabi inşallah bizde kısa zamanda öğreniriz...benim doktor bilsede demiyor zaten duymuştum..neyse demezse demesin ben öğrenirim :))

canım gözün aydın kalp atışları duymuşsun...ben baştan beri jel kullandım hiç leke görmedim çok şükür..endişe etme bence yani iğne daha zor değilmi? tabi doktorla görüş tehlikeli değilse...aynen canım bende aydın beye ilk muayenemizde gittik o kadar..zaten paramı yetişir ona :)

ben ankara bilmiyorum ama 3-4 boyutlu ultrasonları olan tüm merkezlerde cd çekilir diye biliyorum...araştırırken ultrasonlarının nasıl olduğunu sormalısın...diğer araştırmayıda ilk kez duydum..hiç bilgim yok ama zaten ikili testi 3 aylıkken yapıyolar zaten ayrıntılı ultrasonda 3 aylıkkende cinsiyet görülüyor
Kızlar hala kasık ağrılarınız oluyomu benim arada bir oluyo keskin bi şekilde :26:

canım olur senin daha..benim daha yeni geçmeye başladı..artık çok nadir oluyor...

canım öncelikle tebrik ederim...sen hamilesin zaten niye belirtiye takıyosunki? ama kendimi söyliyim..ikiz gebelik olmasına rağmen hiç kusmadım..kalp atışını bende ilk 9. haftada dinledim,ama 6 haftada dediğin gibi görmüştüm sadece..çoğu yerde bu kadar erken dinletmiyolar çünkü kalp atışını dinlemek için cihaz daha çok ısınıyor ve bebeğe zarar verme ihtimali varmış...sen bunlarıda takma canım, ha attığını görmüşün ha dinlemişin aynı şey sonuçta atıyor önemli olan bu...inşallah rabbim bi önceki tecrübeyi bi daha yaşatmasın...

ah canım hoşgeldin yaa şimdiden başladınmı belirti aramaya...zaten yarısını ilaçlar yapıyor,kiminde oluyor kiminde hiç olmuyor kıyaslamayı boşver sen tadını çıkar...

slm kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğimizin kalp atışlarını gördük çok güzeldi gözümün önünden gitmiyor rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…