2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Cok tesekkurler baharcim bende tedavi icin somestr tatilini beklemistim insallah kalp sesinide cabucak duyariz betahcg artisi hakkimda cok fazla bilgi bulamadim internette hep ilk haftalardaki degerler yaziyor. 5. Haftada kac olurmus bilmiyorum

kızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun............................. özelime msj atarsanız sevinirim

canım buyuk gecmıs olsun inş. hepimiz bebegımıze saglıklı kavusuruz,zor ve yıpratıcı donemlerden gectıgımız ıcın daha cok degerlı seyler baska doktorada gıtmekle ıyı yapmıssınız,10. haftadan sonrada yatmak ve ıstırahat onemlıymıs dusuk rıskını azaltmak ıcın doktorum oyle dedı.rısklı gruptayız malesef.bıldıgım kadarıyla 5 haftalıkken betahcg ye bakmıyorlar transferın 12. ve 14. gunu bakılıyor ıkıye katlamıssa ve ultrasonda kese gorunmusse gerek duymuyorlar o teorık gosterge duzeyınde kalıyor.benım bıldıgım keseden sonra sızın ve bebegın saglıgı yakından takıp ıcın tam kan ve ıdrar tahlılı yapılıyr

kızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun............................. özelime msj atarsanız sevinirim

hangı sehırdeysenız eczacılar odasına sorun onlar bazen sorunu cozuyor. dıyelım ordudasınız samsun bolgedekı eczacı tanıdıklarını bıle arıyorlar sızın ıcın tabıı karsınızdakının ınsanlıgına kalmıs. bırde sehrınızde bulunan ılac deplarını sız arayın ılacın sızın ıcın onemlı oldugunu soyleyınce yardımcı oluyorlar. ben annem ıcın gereklı ılacı boyle bulmustum ve o ılac uretımden kalkmıs pıyasada olmayan bır ılactı.ıns en kısa zamanda bulursunuz.

cok tesekkurler baharcim bende tedavi icin somestr tatilini beklemistim insallah kalp sesinide cabucak duyariz betahcg artisi hakkimda cok fazla bilgi bulamadim internette hep ilk haftalardaki degerler yaziyor. 5. Haftada kac olurmus bilmiyorum

jakobi 12.14. Gün betahcg değerlerin nasıldı?
Nerde yaptırdın tedavini? Kaç emriyo konuldu ve kaçıncı gündü?

jakobi 12.14. Gün betahcg değerlerin nasıldı?
Nerde yaptırdın tedavini? Kaç emriyo konuldu ve kaçıncı gündü?

Tedavim antalya tup bebekte oldu 2 tane 2. Gun embriyosu kondu beta hcg 12. Gun 21, 14 gun ise 81 cikmistiseninki kac cikmisti 12. Ve 14. Gunlerde?

Tedavim antalya tup bebekte oldu 2 tane 2. Gun embriyosu kondu beta hcg 12. Gun 21, 14 gun ise 81 cikmistiseninki kac cikmisti 12. Ve 14. Gunlerde?

canim gebeligin hayirli olsun oncelikle sen kendi degerini digerleriyle kiyaslayip hic canini sikma degerin iki gun aralikla gayet iyi artmis normelde 2kat artmasi gerekiyor senin 4kat artmis ama sen bir test daha yaptir derim mesela benim 10.gun 106 12.gun 160 cikti drum 2kat artmamis bir test daha yapalim dedi 14.gun yaptim 280 cikti drum kese icin 10gun beklicez dedi ve suan 9haftalik ikiz bebeklerime hamileyim soylemek istedigim degerlerim cok duzenli artmadi vede cok yuksek degildi ama cok sukur hersey yolunda sen guzel dusun guzel olsun insallah en kisa zamanda kalp atislarinida duyarsin

Demek ikiz olmus Allah saglikla kucahina almayi nasip etsin bu idrar hep boyle cokmu geliyor yarim saatolmadan wc ye kosuyorum guzel dileklerin icin tesekkurler yarin kan vericem sanirim

Demek ikiz olmus Allah saglikla kucahina almayi nasip etsin bu idrar hep boyle cokmu geliyor yarim saatolmadan wc ye kosuyorum guzel dileklerin icin tesekkurler yarin kan vericem sanirim

evet canim biraz sik idrara cikiyosun ama bunlar gebe olma belirtileri guzel seyler yani benim midem bulaniyordu mutlu oluyordum cunku hep bu ani bekledim gebe olmadim daha once ama her ay gebe moduna girip midemi bulandirdim basimi dondurdum zaman zamsn psikolojik gebelik yasadim ve istifra ettim sonuc hep husrandi cok sukur rabbime zor bi gebelik gecirsemde rabbim isteyen herkese yasatsin bu guzel duyguyu.bizide haberdar et sonuctan olurmu bide bol sivi tuket drum suan en cok ona ihtiyacin var demisti guzel haberlerini bekliyoruz

bu idrar konusundan bende muzdaribim..gece 4 kere kalkıyorum...gündüz saat başı wc deyim...bu ay sifon çekmelerden su parasında rekor kırıcam kesin

Prednol igne canimi cok yakiyor igneyi yaptirali 5 saat oldu hala o tarafa yatamiyorum 3 gun oncede diger tarafima yaptirmistim ojunda acisi gec gecmisti

merhaba bende 5+5 günlük hamileyim tüp bebek bizimkiside rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inş.
hosgeldin cnm hayırlı uğurlu olsun
Prednol igne canimi cok yakiyor igneyi yaptirali 5 saat oldu hala o tarafa yatamiyorum 3 gun oncede diger tarafima yaptirmistim ojunda acisi gec gecmisti

cnm ne için kullanıyorsun iğneyi bi bilgim yok malesef:26:

kızlar ya sizinde göbeğiniz cıktı mı benim bariz belliydi bugün esim gülme krizine girdi ne o öle top gibi diye
ben de 4.ayda filan belli olur diye düsünüyodum
buarada tek mi çift mi krizi tek bebek olduğuna karar verilerek sonlandı
hayırlısı ikiz de isterdim lakin

bendde yarin 10.haftaya giricem benimde karnim cikti acaba diyorum ikiz oyuzdenmi bu kadar cabuk belli oldu karnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…