Jakobi gözün aydın canım. çok sevindim seninde bebişinin tutmasına. Başka bir forumda yazışıyorduk ordan hatırlıyorum seni. Benim sat da 10 ocak. Yakınız birbirimize. Uyarın için de teşekkürler.
Hanimlar merhaba insallah bebeklerimizi saglikla mutlulukla kucagimiza almak nasip olur. Benim son aadet tarihim 14 ocak simdi 5+4 teyim tam 5. Haftamda esimle disarisi soguk diye hizli yurumustuk kisa bir mesafeyi arkasindan kanamam oldu aman sakin hizli yurumeyin cok agir hareket edin o gece hemen dogum evi aciline gittik konyada dr yapacak bisey yok kesen bozulmus dedi nasil yikildim anlatamam 2. Tup bebegim ilki dis gebelikti. Ben israr edince hadi prolutan igne yapalim evde istirahat et dedi gunlerce agladim yattim dun baska dr a gittik philips marka cok iyi ultrason aleti var bakti kim demis kesen bozuk diye dedi dunyalar benimoldu ALlah a sukur ama kalp sesini duyamadik. Daha onceki dusuklerim nedeniyle temkinliyim hemen sevinmek istemiyorum. Bizler diger anneler gibi degiliz cok ugrasiyoruz olsun diye sonra tutunsun diye ugrasiyoruz hayirlisi bakalim. Bu arada 5 haftalikken falan beta hcg baktirdinizmi hic. Yoksa kese gorununce dr lar kan degerlerine bakmiyormu. Hep 2 yemi katlanmasi lazim?
kızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun............................. özelime msj atarsanız sevinirim
cok tesekkurler baharcim bende tedavi icin somestr tatilini beklemistim insallah kalp sesinide cabucak duyariz betahcg artisi hakkimda cok fazla bilgi bulamadim internette hep ilk haftalardaki degerler yaziyor. 5. Haftada kac olurmus bilmiyorum
jakobi 12.14. Gün betahcg değerlerin nasıldı?
Nerde yaptırdın tedavini? Kaç emriyo konuldu ve kaçıncı gündü?
Tedavim antalya tup bebekte oldu 2 tane 2. Gun embriyosu kondu beta hcg 12. Gun 21, 14 gun ise 81 cikmistiseninki kac cikmisti 12. Ve 14. Gunlerde?
canim gebeligin hayirli olsun oncelikle sen kendi degerini digerleriyle kiyaslayip hic canini sikma degerin iki gun aralikla gayet iyi artmis normelde 2kat artmasi gerekiyor senin 4kat artmis ama sen bir test daha yaptir derim mesela benim 10.gun 106 12.gun 160 cikti drum 2kat artmamis bir test daha yapalim dedi 14.gun yaptim 280 cikti drum kese icin 10gun beklicez dedi ve suan 9haftalik ikiz bebeklerime hamileyim soylemek istedigim degerlerim cok duzenli artmadi vede cok yuksek degildi ama cok sukur hersey yolunda sen guzel dusun guzel olsun insallah en kisa zamanda kalp atislarinida duyarsin
Demek ikiz olmus Allah saglikla kucahina almayi nasip etsin bu idrar hep boyle cokmu geliyor yarim saatolmadan wc ye kosuyorum guzel dileklerin icin tesekkurler yarin kan vericem sanirim
merhaba bende 5+5 günlük hamileyim tüp bebek bizimkiside rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inş.
merhaba bende 5+5 günlük hamileyim tüp bebek bizimkiside rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inş.
hosgeldin cnm hayırlı uğurlu olsunmerhaba bende 5+5 günlük hamileyim tüp bebek bizimkiside rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inş.
Prednol igne canimi cok yakiyor igneyi yaptirali 5 saat oldu hala o tarafa yatamiyorum 3 gun oncede diger tarafima yaptirmistim ojunda acisi gec gecmisti
hosgeldin cnm hayırlı uğurlu olsun
cnm ne için kullanıyorsun iğneyi bi bilgim yok malesef:26:
kızlar ya sizinde göbeğiniz cıktı mı benim bariz belliydi bugün esim gülme krizine girdi ne o öle top gibi diye
ben de 4.ayda filan belli olur diye düsünüyodum
buarada tek mi çift mi krizi tek bebek olduğuna karar verilerek sonlandı
hayırlısı ikiz de isterdim lakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?