proluton depot muş iğnemin adı pardon yanlış hatırlamışım ben bu iğne düşük önleyici tekrarlayan düşüğü olanlara falan veriliyor. benim daha önce düşüğümde olmuştu geçen hafta kanamam olunca dr verdi çok yakıyor yağlı bir içeriği varmış üzerindede yazıyor yavaş enjekte edilmesi gerekiyormuş. depo progesteronmuş şifa niyetine deyip çekiyoruz artık 3 güne bir acıları
canim bende kullaniyorum bu igneyi haftada bir benimde kanamam olunca vermisti drum birde bebeklerim ikiz riskli gebelik durumunda olunca kesin veriliyormus evet cok can yakici igne bitmek bilmiyor ama bu vakte kadar cektiklerimiz yaninda devede kulak diyorum ben senin kanaman olduktan sonra dr ne dedi yatiyormusun surekli
1hafta yattim sagolsunlar annem ve esim bana baktilar yarin ise basliyorum raporum bitti hem yata yata hasta gibi oldum calisayim kafami dagitayim dedim. Kanamam olunca dogumevinin aciline gitmistik oradaki ultrason cihazlari cok iyi degildi zaten dr yapacak birsey yok kese bozulmus deyip yolladi gunlerce agladim ve yattim sonra carsamba gunu kendi dr uma gittim iyi dedi bozulma yok dedi. Yani bu dr larin bazisi moral bozup aglatmaktan zevk aliyorlar heralde cok sukur kese gorundu gecen hafta kalp atisi duyamadik bu hafta gidicez cumartesi insallah duyariz dr lar hep gobekten bakti sizinkilere alttan bakiyorlarmi?aslinda alttan 1 kere baksa iyi olurdu diye dusunuyorum erken donemde daha net bilgi veriyormus diye.
cnm ben bigün midem bulanıyor zorla yiyorum bazen de baya acık oluyor istahımarkadaslar ne yiyip ne iciyorsunuz bebeklerinizi nasil besliyorsunuz bence bu konu hakkinda bilgi alisverisi yapalim
proluton depot muş iğnemin adı pardon yanlış hatırlamışım ben bu iğne düşük önleyici tekrarlayan düşüğü olanlara falan veriliyor. benim daha önce düşüğümde olmuştu geçen hafta kanamam olunca dr verdi çok yakıyor yağlı bir içeriği varmış üzerindede yazıyor yavaş enjekte edilmesi gerekiyormuş. depo progesteronmuş şifa niyetine deyip çekiyoruz artık 3 güne bir acıları
cnm ben bigün midem bulanıyor zorla yiyorum bazen de baya acık oluyor istahım
bulantı olduğunda sadece peynir ekmek yiyebiliyorum
ekmek cok yemeye basladım malesef,onun dısında yumurta süt ve yoğurt tüketmeye calısıyorum
ceviz de yiyemiyorum,balık arada yiyoruz ama yeterli mi bilmem su tehlikeli 3 ay gecerse insallah daha planlı beslenmeyi
düsünüyorum bi de yürüyüs yaparım yavas yavas..
walla nerdeyse 2 aydır yatıyorum 15 gün sömestr tatili,10 gün rapor iyice tembellesmistim
okula baslayınca bi kendime geldim hem böle daha cabuk geciyor zaman
cnm bebis sağlıklı olsunda bunları da cekelim artık,binlerce kez sükürler olsun bugünleri de gördük insallah kucağımıza alacağımız günleri de görürüz
canim hayirli olsun gebeligin
Cnm. Hayrli olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsin hamileliğini
hayırlı olsun canım
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş...
hayırlı olsun canım..rabbim tamamına erdirsin inşallah...son adet tarihin,kaçıncı denemen ve yaşını verirsen listeye ekleyelim senide
merhaba bende 5+5 günlük hamileyim tüp bebek bizimkiside rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inş.
merhaba bende 5+5 günlük hamileyim tüp bebek bizimkiside rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inş.
Hanimlar merhaba insallah bebeklerimizi saglikla mutlulukla kucagimiza almak nasip olur. Benim son aadet tarihim 14 ocak simdi 5+4 teyim tam 5. Haftamda esimle disarisi soguk diye hizli yurumustuk kisa bir mesafeyi arkasindan kanamam oldu aman sakin hizli yurumeyin cok agir hareket edin o gece hemen dogum evi aciline gittik konyada dr yapacak bisey yok kesen bozulmus dedi nasil yikildim anlatamam 2. Tup bebegim ilki dis gebelikti. Ben israr edince hadi prolutan igne yapalim evde istirahat et dedi gunlerce agladim yattim dun baska dr a gittik philips marka cok iyi ultrason aleti var bakti kim demis kesen bozuk diye dedi dunyalar benimoldu ALlah a sukur ama kalp sesini duyamadik. Daha onceki dusuklerim nedeniyle temkinliyim hemen sevinmek istemiyorum. Bizler diger anneler gibi degiliz cok ugrasiyoruz olsun diye sonra tutunsun diye ugrasiyoruz hayirlisi bakalim. Bu arada 5 haftalikken falan beta hcg baktirdinizmi hic. Yoksa kese gorununce dr lar kan degerlerine bakmiyormu. Hep 2 yemi katlanmasi lazim?
Kızlar selam bugün kontrolum vardı. Bebeğimizi gördük. Kalp atışını duyduk. İkiz ihtimali vardı. Alttan bakıldı tek kese tek nebisi göründü. Biz de tek istiyorduk. Gönlümüze göre oldu çok şükür. Bu arada açık pembe kan geldi alttan bakıldığı için.
Kızlar selam bugün kontrolum vardı. Bebeğimizi gördük. Kalp atışını duyduk. İkiz ihtimali vardı. Alttan bakıldı tek kese tek nebisi göründü. Biz de tek istiyorduk. Gönlümüze göre oldu çok şükür. Bu arada açık pembe kan geldi alttan bakıldığı için.
cnm tebrikler,cok güzel bi duygu değil mi,insallahn kucağımıza aldığımız günleri de görürüzKızlar selam bugün kontrolum vardı. Bebeğimizi gördük. Kalp atışını duyduk. İkiz ihtimali vardı. Alttan bakıldı tek kese tek nebisi göründü. Biz de tek istiyorduk. Gönlümüze göre oldu çok şükür. Bu arada açık pembe kan geldi alttan bakıldığı için.
banada bir heyecan bastı..yarın randevum var...iki hafta oldu görmeyeli...inşallah kocaman olmuşlardırrr...
banada bir heyecan bastı..yarın randevum var...iki hafta oldu görmeyeli...inşallah kocaman olmuşlardırrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?