2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

proluton depot muş iğnemin adı pardon yanlış hatırlamışım ben bu iğne düşük önleyici tekrarlayan düşüğü olanlara falan veriliyor. benim daha önce düşüğümde olmuştu geçen hafta kanamam olunca dr verdi çok yakıyor yağlı bir içeriği varmış üzerindede yazıyor yavaş enjekte edilmesi gerekiyormuş. depo progesteronmuş şifa niyetine deyip çekiyoruz artık 3 güne bir acıları

canim bende kullaniyorum bu igneyi haftada bir benimde kanamam olunca vermisti drum birde bebeklerim ikiz riskli gebelik durumunda olunca kesin veriliyormus evet cok can yakici igne bitmek bilmiyor ama bu vakte kadar cektiklerimiz yaninda devede kulak diyorum ben senin kanaman olduktan sonra dr ne dedi yatiyormusun surekli

1hafta yattim sagolsunlar annem ve esim bana baktilar yarin ise basliyorum raporum bitti hem yata yata hasta gibi oldum calisayim kafami dagitayim dedim. Kanamam olunca dogumevinin aciline gitmistik oradaki ultrason cihazlari cok iyi degildi zaten dr yapacak birsey yok kese bozulmus deyip yolladi gunlerce agladim ve yattim sonra carsamba gunu kendi dr uma gittim iyi dedi bozulma yok dedi. Yani bu dr larin bazisi moral bozup aglatmaktan zevk aliyorlar heralde cok sukur kese gorundu gecen hafta kalp atisi duyamadik bu hafta gidicez cumartesi insallah duyariz dr lar hep gobekten bakti sizinkilere alttan bakiyorlarmi?aslinda alttan 1 kere baksa iyi olurdu diye dusunuyorum erken donemde daha net bilgi veriyormus diye.

gecmis olsun ya bu dr lari anlamiyorum senin umutlarini hayallerini hic dusunmuyorlar nasil bu kadar kesin konusabilirler benim bir gece boyunca oyle bi kanamam olduki ben dedim kesin gittiler aklinda olsun drum dediki simdi kanaman oldu kanama alanin olusmus bayrak kirmizisi renginde olmayan kandan korkup panik yapma o eski kandir tedbir olsun gel bakalim dedi gecen hafta yine oldu ama bebeklerim iyi cok sukur bir gece kalktim yataktan oturdum 3saat hemen kanamam oldu o gundur yatiyorum ben 10 haftaya giriyorum yarin hep vajinal ultrasyon yapildi 3ay boyle olacakmis gobekten biraz hersey gec gozukuyor

arkadaslar ne yiyip ne iciyorsunuz bebeklerinizi nasil besliyorsunuz bence bu konu hakkinda bilgi alisverisi yapalim
cnm ben bigün midem bulanıyor zorla yiyorum bazen de baya acık oluyor istahım
bulantı olduğunda sadece peynir ekmek yiyebiliyorum
ekmek cok yemeye basladım malesef,onun dısında yumurta süt ve yoğurt tüketmeye calısıyorum
ceviz de yiyemiyorum,balık arada yiyoruz ama yeterli mi bilmem su tehlikeli 3 ay gecerse insallah daha planlı beslenmeyi
düsünüyorum bi de yürüyüs yaparım yavas yavas..
walla nerdeyse 2 aydır yatıyorum 15 gün sömestr tatili,10 gün rapor iyice tembellesmistim
okula baslayınca bi kendime geldim hem böle daha cabuk geciyor zaman

cnm bebis sağlıklı olsunda bunları da cekelim artık,binlerce kez sükürler olsun bugünleri de gördük insallah kucağımıza alacağımız günleri de görürüz

bende şimdi ayva kompostosu pişiriyorum ayva yemek iyiymiş ya pişmişini yiyim dedim. bağırsaklarıda çalıştırır belki

bende 2aydir yatiyorum sirt ustu drum kalkmama musade etmiyor kanamam oldugu icin ya benimde istahim kapandi herseyi zorla yiyorum o yuzden korkuyorum yeterince besleniyorlarmi diye hergun yumrta sut iciyorum yogurt cok yiyemiyorum suan en cok sivi tuketmemiz gerekiyormus bol bol su, bide tek bir bebegin haftada ohtiyaci olan balik miktari 3hamsi kadarmis caniniz istemesede muhakkak bebek icin yemeliymisiz bi dr demisti meyveyle aram iyi gunde 2 ceviz yememiz gerekiyormus fazlasina gerek yokmus onemli olan hergun yenmesiymis ya benimde bagirsak problemim var hic calismiyor yatmaktan yarin dra sorucam transferden sonra bi sueup iciyordum vwrirse onu icicem ayva kompostosunu denicem farkli onerilerede ihtiyacim var tuzu simdiden kestim odem olmaktan korkuyorum sakatat tuketmek riskliymis gunde 1hurma cok yararliymis ama fazla tuketmeyin fazlasi simdilik zarar hergun et tavuk yemeliymisiz

canim hayirli olsun gebeligin

Cnm. Hayrli olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsin hamileliğini

hayırlı olsun canım

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş...

hayırlı olsun canım..rabbim tamamına erdirsin inşallah...son adet tarihin,kaçıncı denemen ve yaşını verirsen listeye ekleyelim senide

hepinize teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin.
SAT:15 ocak ilk denememizdi tüp bebeği yaşım 28
doktorum bana günde iki bardak yarım yağlı süt veya kaymaksız iki kase yoğurt yememi önerdi haftada iki günde balık ve kırmızı et, birde mevsimi olmayan sebze ve meyveleri konserve gıdaları tüketmemeimi söyledi.

Son düzenleme:
merhaba bende 5+5 günlük hamileyim tüp bebek bizimkiside rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inş.

hayırlı olsun sağlıcakla kucagınıza alırsınız ins. cok sevindm herseyin yoluna girmiş olmasına ben pek doğum evlerine güvenmiyorum. bende b hcg 11 gün 13 gün bakılmasını istedi dr um ikiye katlamıstı.sonra ben 15 ve 21 günlerde yaptırdım düzenli katlamıstı. keseden sonrada hiç bakılmadı bete hcg

Kızlar selam bugün kontrolum vardı. Bebeğimizi gördük. Kalp atışını duyduk. İkiz ihtimali vardı. Alttan bakıldı tek kese tek nebisi göründü. Biz de tek istiyorduk. Gönlümüze göre oldu çok şükür. Bu arada açık pembe kan geldi alttan bakıldığı için.

gözünüz aydın olsun. ins en ii sekilde gelişir daha ileriki zamanlarda da. dikkat et kendine kan gelmiş madem fazla ayakta durma ne olur ne olmaz

2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NİCKİNİZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]K.DENEME[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]D. TARİHİ[/TD]
[TD]CİNSİYET[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]akasya1978[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]16 kasım[/TD]
[TD]22 ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]sihirli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]31 ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]zeyno79[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]4 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]babyy79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]6 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]esrdlgr[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[TD]7 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nil82[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 aralık[/TD]
[TD]9 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Karasu81[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]10 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Sudenaz222[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]5. deneme[/TD]
[TD]6 aralık[/TD]
[TD]11 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]SAVASECE[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]nilla[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]avukathb[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[TD]16 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]ggulomm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]12 aralık[/TD]
[TD]17 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]morena[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD]24 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]deryacik[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[TD]25 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]toobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]lale247[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 ocak[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]guzgulumm[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]9 ocak[/TD]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]baharb[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]10 ocak[/TD]
[TD]16 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]sevdanehri54
[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]12 ocak[/TD]
[TD]18 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21
[/TD]
[TD]ravzaaa84
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]21 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

gözün aydın canım..rabbim gönlüne göre vermiş...inşallah hep böyle devam eder...

banada bir heyecan bastı.. yarın randevum var...iki hafta oldu görmeyeli...inşallah kocaman olmuşlardırrr...

cnm tebrikler,cok güzel bi duygu değil mi,insallahn kucağımıza aldığımız günleri de görürüz
banada bir heyecan bastı.. yarın randevum var...iki hafta oldu görmeyeli...inşallah kocaman olmuşlardırrr...

cnmmm,simdi iyice belli olmuslardır belki hareket de ediyorlardır,ben hep ağlamaklı oluyorum ultrasonda görünce
cok sükür di mi bugünlere bizden de slm söle kuzucuklara

Kızlar Slm bn bu aksam bir profta kontrolum vardı ense ölçüsü aldı iyi dedi ve birde dediki bu bebek kız inşallah bnm de bir prensesim olucak ve biz çok mutlu olduk eşimle Rabbim biliyor ki sağlıklı olsun. İnşallah herseyin bası hayrli ve sağlıklı olsun ama bn hep kızım olsun diyorum Rabbim herkese yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…