6+1 oldu. Daha dr a gitmedim. 21 ocakda ilk kontrolü planladık. Bakalım.
2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]K.DENEME
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]D. TARİHİ
[/TD]
[TD]CİNSİYET
[/TD]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akasya1978
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD]22 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sihirli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]25 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeyno79
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]5. deneme
[/TD]
[TD]6 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SAVASECE
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ama beni niye eklemediniz yaaaaa
Gebelik testinden 3 hafta sonra ilk kontrol dediler. 19'u gibi oluyor. Ama ben çalıştığım için 21 cumartesiye alicam.
burdayım ben bi kaçgündür lekelenmem vardı o yüzden biraz korktum açıkcası halada korkuyorum yarın kontrolüm var hayırlısı bakalım duanızı eksik etmeyin 28 kasımgülüm sen ortalarda yoksun? sen iste eklememmi ben... bu arada sana da bizim gibi doğum çizelgesi ypalım..bizim yerimise hesaplıyor...sen bana şimdi son adet tarihini söylehalledeyim
Cnm g olsun benim de ogrndigim gun lekelnmem oldu eryesi gun durdu ama bn kan sulnfirici igne kullaniyordum dr hemn onu kesti sende bize dua et bebisinle ilk bulusmanmi olucak hyrli olsun rabbin kucsgimiza almayi nasip etsinburdayım ben bi kaçgündür lekelenmem vardı o yüzden biraz korktum açıkcası halada korkuyorum yarın kontrolüm var hayırlısı bakalım duanızı eksik etmeyin 28 kasım
merhaba kızlarson adet tarihim 2 aralık,yas 33,deneme 1 . allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .bu uğurda özlem çeken tüm anne adaylarını en kısa zamanda bebişleriyle kavuştursun allahım.
Ekim 2011 de dusuk over reservi tanisi aldim. 28 aralik adetimle memorial de tup bebek tedavisine basladik. 14 aralikda opu oldu. 7 yumurta olustu. 6 tanesi olgundu. 5 tanesi dollendi. 2 tanesi 3. Gunu gordu. 17 aralik transfer Fujitsu. 28 aralik hcg 132,4; 30 aralik 242. Cok mutluyum. Sizleri diger basliktan biliyorum. Kafama takilan her soruda sizi rontgenlesim. Tartismalarinizi takip ettim. Iyi haberler banal unit oldu. Gec oldu ama araniza alirsaniz sevinirim.
valla çağırdın geldim:))) listeye eklenmek isterim. sat 16 kasım. 1deneme ankara başkent hastanesi. muhtemel doğum 22 ağustos. sorun sperm azlığı haraketsiz sperm ve bende pıhtılaşma. bide söylemeyi sevmesemde yaş 33 :)))))
merhaba kızlarson adet tarihim 2 aralık,yas 33,deneme 1 . allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .bu uğurda özlem çeken tüm anne adaylarını en kısa zamanda bebişleriyle kavuştursun allahım.
Galiba biraz ice kapanık bi yapım var. O dönem hiç bi şey düşünmeden yanlız kalmak istedim. Tanıdık kimseyle konuşmak fayda etmedi. Ama insan aynı sorunu paylaşan, aynı seyleri düşünen birilerini görünce güç buluyor. Foruma gelen her hamile haberi benim için de bir ümit oldu. En önemlisi de duygular aynı. Hoca damdan düşmüş damdan düşen gelsin yanıma diye bağırmış. Hepinizi tanımış kadar oldum. Hepinizin değeri yükseliyor mu, kanaması durdu mu, gribi geçti mi adım adım takip ettim. Kötü haberler de bi o kadar üzdü. Özellikle egunalin pozitiligine hayranım. Umarım tez zamanda allah onun da diğer arkadaşlarinda evlatlarini tez zamanda verir.
Ben 32 yaşındayım. Ilk denememdi. Beklenen doğum tarihi 4 eylül.
canim topigin hayirli olsun
guzel anne adayi hamisligin tadini cikar sonuna kadar
Aaaa bu hamileler ne uykucu yaaa bendemi bir tuhaflik vsr acaba uyanin ayol saat gec olduYaa bebelrinzdemi acikmiyor kslkin hade cnlarimm kahvaltiya
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNN....
BEBEKLERİMİZE VE ANNELERİNE MUTLU,SAĞLIKLI,HUZURLU BİRGÜN DİLİYORUMMMMMM.........
aaaa bu hamileler ne uykucu yaaa bendemi bir tuhaflik vsr acaba uyanin ayol saat gec olduyaa bebelrinzdemi acikmiyor kslkin hade cnlarimm kahvaltiya
[sıze=2]günaydııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
Bebeklerimize ve annelerine mutlu,sağlıklı,huzurlu birgün diliyorummmmmm.........
[/sıze]
günaydın :) ayçok heycanlıyım 2 gün sonra bebegimi görcem ..
günaydın :) ayçok heycanlıyım 2 gün sonra bebegimi görcem ..
Canım mesajını aldım ama ben yazamıyorum 2 embriyo transfer edildi 14. gün değerim 547 idi 16 gün 1200 oldu tabi henüz ultrason muayenesi yapılmadığı için ikiz diyemiyor doktorum ultrosonda belli olacak inş.ikizdir cuma gününü iple çekiyorum bende çok merak ediyorum
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNN....
BEBEKLERİMİZE VE ANNELERİNE MUTLU,SAĞLIKLI,HUZURLU BİRGÜN DİLİYORUMMMMMM.........
Aaaa bu hamileler ne uykucu yaaa bendemi bir tuhaflik vsr acaba uyanin ayol saat gec olduYaa bebelrinzdemi acikmiyor kslkin hade cnlarimm kahvaltiya
burdayım ben bi kaçgündür lekelenmem vardı o yüzden biraz korktum açıkcası halada korkuyorum yarın kontrolüm var hayırlısı bakalım duanızı eksik etmeyin 28 kasım
Slmmm kislar masilsinz bakalimm bebisleriniz nasillar yaa kislar ben biranonce cumartesi olsun istiyorummm bebegimi gormek istiyorumm hepimiz dua edelimm ya sudem sen buaraya birdua lustesu yapsan meryem suresi ve yasin de olsun ama ok mi cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?