2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

ama beni niye eklemediniz yaaaaa

Gebelik testinden 3 hafta sonra ilk kontrol dediler. 19'u gibi oluyor. Ama ben çalıştığım için 21 cumartesiye alicam.

gülüm sen ortalarda yoksun? sen iste eklememmi ben... bu arada sana da bizim gibi doğum çizelgesi ypalım..bizim yerimise hesaplıyor...sen bana şimdi son adet tarihini söyle halledeyim
burdayım ben bi kaçgündür lekelenmem vardı o yüzden biraz korktum açıkcası halada korkuyorum yarın kontrolüm var hayırlısı bakalım duanızı eksik etmeyin 28 kasım

Slmmm kislar masilsinz bakalimm bebisleriniz nasillar yaa kislar ben biranonce cumartesi olsun istiyorummm bebegimi gormek istiyorumm hepimiz dua edelimm ya sudem sen buaraya birdua lustesu yapsan meryem suresi ve yasin de olsun ama ok mi cnmm

burdayım ben bi kaçgündür lekelenmem vardı o yüzden biraz korktum açıkcası halada korkuyorum yarın kontrolüm var hayırlısı bakalım duanızı eksik etmeyin 28 kasım
Cnm g olsun benim de ogrndigim gun lekelnmem oldu eryesi gun durdu ama bn kan sulnfirici igne kullaniyordum dr hemn onu kesti sende bize dua et bebisinle ilk bulusmanmi olucak hyrli olsun rabbin kucsgimiza almayi nasip etsin

amin cnmm amin ne gusel demissn rabbim hepimize kucagimiza almayi nsip etsin hepimz anne olalim darsi herkesn basina insllh tekrr hos gldin aramiza

hoşgeldiniz kızlar tebrikler allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

canim topigin hayirli olsun
guzel anne adayi hamisligin tadini cikar sonuna kadar

Cnmmm bnmm t ederimm sende katil aramza digr sayfalar cook ilerleri bn kaciriyorum yaxilari ehh iste cikarmaya calidiyorumda tadini daha walla hic birsey anlamadim bn coook cqrpintilarim var kalbim yerindn firlick gibi sabh ilk is dr u aramk ben korkuyrm bu carpinti norml degil bebegime zarar vetmez insllh darisi senin basina insllh yaz bize kaybolma lutfen

Aaaa bu hamileler ne uykucu yaaa bendemi bir tuhaflik vsr acaba uyanin ayol saat gec oldu Yaa bebelrinzdemi acikmiyor kslkin hade cnlarimm kahvaltiya

Aaaa bu hamileler ne uykucu yaaa bendemi bir tuhaflik vsr acaba uyanin ayol saat gec oldu Yaa bebelrinzdemi acikmiyor kslkin hade cnlarimm kahvaltiya

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNN....
BEBEKLERİMİZE VE ANNELERİNE MUTLU,SAĞLIKLI,HUZURLU BİRGÜN DİLİYORUMMMMMM.........

BEBEKLERİMİZE VE ANNELERİNE MUTLU,SAĞLIKLI,HUZURLU BİRGÜN DİLİYORUMMMMMM.........

Cnmmm gunaydinn en sorumlu anne sen olucksin baksana yaaa bunlar horul horul uyuyor ben dimdi hastanedyim kan vericem kan bssincima bakilick ayy gecekeri ilac yan etkisi rogestan ilac ve ignedn olucem carpintntidann

aaaa bu hamileler ne uykucu yaaa bendemi bir tuhaflik vsr acaba uyanin ayol saat gec oldu yaa bebelrinzdemi acikmiyor kslkin hade cnlarimm kahvaltiya

günaydınnnnn canımm valla ben çalışan bir bayan olaraktan bu saatte kadar uyumam mümkün değil yani senin gibi erken kalkanlardanım :)))

günaydınnnnnn

günaydın :) ayçok heycanlıyım 2 gün sonra bebegimi görcem ..

Canım mesajını aldım ama ben yazamıyorum 2 embriyo transfer edildi 14. gün değerim 547 idi 16 gün 1200 oldu tabi henüz ultrason muayenesi yapılmadığı için ikiz diyemiyor doktorum ultrosonda belli olacak inş.ikizdir cuma gününü iple çekiyorum bende çok merak ediyorum

banada 2 embriyo verildi...benim en son 13. gün değerim 894.7 çıkmıştı...bende ikiz istiyorum..inşallahhhhh....ben bidaha ayın 18 inde öğrencem...

sanada günaydın kuzummmmmmmmmmmmmmm

yaaa evet benim hep uykum geliyor..ama sabah 6 da gözlerimi açıyorum...acayip bir hal yani

rabbim korusun sizi...dualarım seninle canım...güzel haberlerle gelesin inşallah...

Slmmm kislar masilsinz bakalimm bebisleriniz nasillar yaa kislar ben biranonce cumartesi olsun istiyorummm bebegimi gormek istiyorumm hepimiz dua edelimm ya sudem sen buaraya birdua lustesu yapsan meryem suresi ve yasin de olsun ama ok mi cnmm

canım öbür taraftada yasin var..bide şuan çok az kişiyiz...biraz kalabalıklaşalım...bide kimler okur söylesin...1-2 kişiyle kalmayalım...
listeler çoğalıyor daha ileride bebilerimizin boy kilo listesini yapıcam

Kizlr ben kafayi yedim gslibs keseyi gorucm diye inat ettim cokk su ictimm mifem bulaniyor bir booo dedim agzimdn cesme gibii du fiskirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…