2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Ne yazıki buna benzer çok hikaye duydum. Kalp atışı yok denen bebeklerin daha sonra kalp atışları duyulabiliyor. Hatta baska bir forumda vardı. Kalp atısı yok denen bebeği kürtaj için gittiğinde duymuşlar bebeğin kalbini. Kesinlikle sağlık bakanlıgına dilekçe yazmalısın internetten ki yasadıgın olan baska kadınalrın d abasına gelmesin. birde sikayetvar.com'a yaz. Ben bir yere gidecerğim zaman önce o ve benzer sitelerdeki şikayetleri okurum. Benim gibi yapan çok arkadasım var çevremde..

cok sagolun kızlar bende içinde bulunduğum durumu trafik canavarını şikayet etmeye benzetiyorum biri şikayet etmezde ceza yemezse eninde sonunda birilerine zarar verir o yuzden eşim şikayet etmiş

bu arada ben 7+5 teyim çok şükür şimdi günde bir corasprin ve folbiol kullanıyorum. 3 günde bir proluton iğne oluyodum artık 5 günde bir olcakmışım. birde sabah akşam crinone jel kullanıyorum. bugun mothercare i gezdim herşeyleri alıveresim geldi. birde pahalı tabi

Cnm senin kanaman mı var ki proluton depot vuruluyorsun aspirin kullanmana şaşırdım benim kanama başlayınca Dr um aspirini bıraktırdı bn gecen indirmede birkaç parça birşey aldım ay çok zevkli ya bu durum mothercare suanda çi indirimde ama

bende banyo için oyuncak alıcaktım tuttum kendimi sonra alınır dedim aceleye gerek yok. benim 1 kere kanamam olmuştu ozamandan beri kullanıyorum şimdi kanamam yok ama tüp bebek ya nolur nolmaz diye kullandırıyo dr

Ben sabah crinone jel akşam progynex yumusak kapsül kullanıyorum. İkisinin de içeriği aynı ama kapsul olan diğeri gibi kslmıyor içerde eriyor bence daha iyi o yüzden. Folibol kaç mcg? Ben Gnc marka folik asit alıyorum 800 mcg ( microgram) ama bitmek üzere yenisini almak lazım. elevit de kullanıyorum. Senin kullanmamana şaşırıdım. eleviti tüm hamilelere veriyorlar multivitamin.

Ben de herşeyleri almak istiyorum ama henüz çok erken. 5 aydan önce alınmaz uğursuzluk getirir derler. Belki ters birşey olursa anne adayları üzülmesin diye öyle demişlerdir.

Bu arada 7+5 isen zaten daha ancak duyulur kalbi. Daha önce duyulmaması çok normal..

cnm öğrendiğim iyi oldu evet claxane kullanıyorum salı gidcem doktora
rapor işini sorayım ben de alayım saolasın

Nasıl y ani ne zamn testlerin yapılacak ki senin bence hatırlat Dr na önemli çünkü o testler Benm yanlış hatırlamıyorsam 8.haftada bakıldı enfeksiyon için evet cnm mutlaka su iç bol bol k d et
walla ne bileyim bakılmadı bişi bu hafta sorarım doktora gidince
Bana 8. haftada rubella vb. testler yapıldı. 12. haftada ise ikli test yapılacak insallah.
cnm ben de sasırdım,bakalım bu hafat ben sölicem su su testleri yapın die

cnm öğrendiğim iyi oldu evet claxane kullanıyorum salı gidcem doktora
rapor işini sorayım ben de alayım saolasın

ii olur canm ne die bos yere para veresin devlet böle bi hak tanımıs. aslında doktorun kendi sölemesi lazım ama işte...

Folbiol 500 mcg elevit vermediler nedense bana

Aslında elevit için çok erken cnm sana 12.haftadn sonra geçiriyor bazı Dr lar elevite buarada onceden piyasada Folik asit yoktu suanda var ama bilginiz olsun benim öyle oldu

Bulantilarin kesildimi dun aksam feci gaz sancisi ve kabizlik sorunu yasadim ayaklarimi isittik evdeki iki turlu wc ye de girdim karin agrimdan korktum baska biseymiki diye

Activia yogurt aliyorum sadesinden icine ev reçeli karistiriyorum. Hem recel yemis oluyorum hemde bagirsaklarima iyi geliyor

Bunu nasıl yaptın bu tabloyu sponsor kk yaziyr ama bulamadim

canım kontrol panelinden profil düzenleye giriyorsun..orada çizelgeyi yapıştırdığımız alanın hemen altında yeni bir yer var..oraya bebeğinizin doğum tarihini giriyosun ve değişiklikleri kaydet diyorsun..bukadar...

Selam kizlar size bir sey soracam Transfer islemi esnesinda Embiryolari ultrosona bakipmi yerlestiriyorlar yani rahime yerlestirirken ultrason cihazinda görüyorlarmi nereye yerlestireceklerini seciyorlarmi?
Hamile kalan ve ya kalmayan arkadaslar sizde nasil transfer islemi gerseklesti lütfen cevap yazarsaniz sevinirim.

evt cnm karından ultrasonla rahimi görüyolar...

Cnm çok t ederim insallh salı gunu bize guzel hbrle geleceksin bir kiz bir erkek diye

ewet canm aynen öle yapıyorlar ultrasona bakıp. oyüzden idrara sıkısık olman isteniyorki rahim daha ii görülebilsin. herkeste aynıdr bu durum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…