jakobi dondum resmen yazını okurken
Allahım bu vicdansızlardan korusun hepimizi
bence de sikayet edin
insanın annelik duygusuyla ne kadar da kolay oynayabiliyorlar
neyse cnm gecti gitti cok sükür
simdi güzel seyler düsünme zamanı
Ne yazıki buna benzer çok hikaye duydum. Kalp atışı yok denen bebeklerin daha sonra kalp atışları duyulabiliyor. Hatta baska bir forumda vardı. Kalp atısı yok denen bebeği kürtaj için gittiğinde duymuşlar bebeğin kalbini. Kesinlikle sağlık bakanlıgına dilekçe yazmalısın internetten ki yasadıgın olan baska kadınalrın d abasına gelmesin. birde sikayetvar.com'a yaz. Ben bir yere gidecerğim zaman önce o ve benzer sitelerdeki şikayetleri okurum. Benim gibi yapan çok arkadasım var çevremde..
bu arada ben 7+5 teyim çok şükür şimdi günde bir corasprin ve folbiol kullanıyorum. 3 günde bir proluton iğne oluyodum artık 5 günde bir olcakmışım. birde sabah akşam crinone jel kullanıyorum. bugun mothercare i gezdim herşeyleri alıveresim geldi. birde pahalı tabi
Cnm senin kanaman mı var ki proluton depot vuruluyorsun aspirin kullanmana şaşırdım benim kanama başlayınca Dr um aspirini bıraktırdı bn gecen indirmede birkaç parça birşey aldım ay çok zevkli ya bu durum mothercare suanda çi indirimde ama
bu arada ben 7+5 teyim çok şükür şimdi günde bir corasprin ve folbiol kullanıyorum. 3 günde bir proluton iğne oluyodum artık 5 günde bir olcakmışım. birde sabah akşam crinone jel kullanıyorum. bugun mothercare i gezdim herşeyleri alıveresim geldi. birde pahalı tabi
claxane mi die merak ettim aslında. ben kullanıyorumda doğuma kadarda kullanacakmısım o yüzden doktor rapor cıkardı ücretsiz alıyorum şimdi. (ssk dan yararlanıyorm) bilgin olması açısından yazayım dedim. önceden bende reçeteye yazdırıyordum belli oranı ödüyordum ama rapor cıkınca hem 6 kutu aldm hemde ücret ödemedim hiç.
walla ne bileyim bakılmadı bişi bu hafta sorarım doktora gidinceNasıl y ani ne zamn testlerin yapılacak ki senin bence hatırlat Dr na önemli çünkü o testler Benm yanlış hatırlamıyorsam 8.haftada bakıldı enfeksiyon için evet cnm mutlaka su iç bol bol k d et
cnm ben de sasırdım,bakalım bu hafat ben sölicem su su testleri yapın dieBana 8. haftada rubella vb. testler yapıldı. 12. haftada ise ikli test yapılacak insallah.
cnm öğrendiğim iyi oldu evet claxane kullanıyorum salı gidcem doktora
rapor işini sorayım ben de alayım saolasın
Ben sabah crinone jel akşam progynex yumusak kapsül kullanıyorum. İkisinin de içeriği aynı ama kapsul olan diğeri gibi kslmıyor içerde eriyor bence daha iyi o yüzden. Folibol kaç mcg? Ben Gnc marka folik asit alıyorum 800 mcg ( microgram) ama bitmek üzere yenisini almak lazım. elevit de kullanıyorum. Senin kullanmamana şaşırıdım. eleviti tüm hamilelere veriyorlar multivitamin.
Ben de herşeyleri almak istiyorum ama henüz çok erken. 5 aydan önce alınmaz uğursuzluk getirir derler. Belki ters birşey olursa anne adayları üzülmesin diye öyle demişlerdir.
Bu arada 7+5 isen zaten daha ancak duyulur kalbi. Daha önce duyulmaması çok normal..
Folbiol 500 mcg elevit vermediler nedense bana
Aslında elevit için çok erken cnm sana 12.haftadn sonra geçiriyor bazı Dr lar elevite buarada onceden piyasada Folik asit yoktu suanda var ama bilginiz olsun benim öyle oldu
Activia yogurt aliyorum sadesinden icine ev reçeli karistiriyorum. Hem recel yemis oluyorum hemde bagirsaklarima iyi geliyor
Bunu nasıl yaptın bu tabloyu sponsor kk yaziyr ama bulamadim
Selam kizlar size bir sey soracam Transfer islemi esnesinda Embiryolari ultrosona bakipmi yerlestiriyorlar yani rahime yerlestirirken ultrason cihazinda görüyorlarmi nereye yerlestireceklerini seciyorlarmi?
Hamile kalan ve ya kalmayan arkadaslar sizde nasil transfer islemi gerseklesti lütfen cevap yazarsaniz sevinirim.
canım kontrol panelinden profil düzenleye giriyorsun..orada çizelgeyi yapıştırdığımız alanın hemen altında yeni bir yer var..oraya bebeğinizin doğum tarihini giriyosun ve değişiklikleri kaydet diyorsun..bukadar...
Selam kizlar size bir sey soracam Transfer islemi esnesinda Embiryolari ultrosona bakipmi yerlestiriyorlar yani rahime yerlestirirken ultrason cihazinda görüyorlarmi nereye yerlestireceklerini seciyorlarmi?
Hamile kalan ve ya kalmayan arkadaslar sizde nasil transfer islemi gerseklesti lütfen cevap yazarsaniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?