biz geldik,ufaklık büyümüş
tam koca kafa
ne duygusal bi an orda onu görebilmek,
sükürler olsun bugünleri gördük
doktor bütün o testleri istedi
iğne için rapor cıkarttık
bi de 2li teste gerek yok bi ay
sonra 3lü test yapıcaz dedi
Merhaba arkadaşlarbende 7+5 günlük hamileyim yarın kontrolüm var.. 6. haftamda kanamam olmuştu düşük riski var dedi doktorum ama şükürler olsun bi daha kanamam olmadı kahverengi akıntılarım devam etii. çok şükür oda bitti. arkadaşlar ben progynex iğne vuruluyorum her gün, ayrıca progestan kapsül kullanıyorum. bunları sürekli kullanıyomuyuz yoksa belli bi zaman sonra kesiliyormu.. çok şükür kusmam yok ama yemek kokusu dahil hiç bi kokuyu duymak istemiyorum. umarım yarın doktor fitili bıraktırır artık fitilden bile midem bulanıyo. ALLAH'ım hepimize sağlıklı hamilelik geçirmeyi bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
listeye girmek istiyoruz bizdee :)
yaş 30 - 1. deneme - sat 25 aralık-tahminidoğum 30 eylül
MASALLAHRabbim sagliklarini daim etsin insallah. Saglikla kucagina almayi nasip etsin.. cok guzel heycandir bebislerini oyle gormek. bende yarin kontrole gidicem insallah kalp atislarini duyarim. Rabbim gonlune gore nasip etsin insallah.
sudenaz maşallah bebişlerine...benimde birine erkek dediler diğeri göstermedi mart sonunda gidicem doktora ...kan ilacı ve magnezyuma tahlil yapıpta mı başladınız yoksa takviye için mi verdi doktor... düşük için bişey kullanmıyosun artık sanırım bizde progestanı bıraktık elevit ve coraspin kullanıyorum şu anda...ikili ve üçlü test için ne dediler bize önermediler ikiz oldukları için...
masallahdesene kıpır kıpırlar. ne güzel uzunca seyredebilmişin eminim hiç kalkmak istememişindr o masadan :) rabbim gönlüne göre versin... sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin
sudenazcım ben tıp fakültesine ve özelde bir doktora gidiyorum ...tıp fakültesinde ikili ve üçlü test yapılmaz ultrasondan takip edicez dedi...özeline gittiğim üçlü test yapılır dedi açıkçası bende çok kararsızım ultrason görüntülerinde oldukça sağlıklılar maşallah bana da gerek yok gibi geliyor zaten sıkıntılı stresli bi dönem geçiriyoruz bir de onun stresini yaşamayalım...
Arkadaşlar merhaba. bugun kontrolum vardi cok sukur bebegimin kalp atislarini gordum ama duymadim. dusuk riskim dvm ediyomus oyle dedi. 1haftasonra igneleri birakiyorum :) acaba dusuk riskim var diyemi kalp atislarini dinletmedi. birde bisey sormak istiyorum ikili test icin 1ay sonraya rAndevu verdi ikili ve uclu test yaptirmak zorunlumu.
gözünüz aydın olsun rabbim sağlıklı sıhhatlı kucagınıza almayı nasip eder insallah hayırlısıyla...
Arkadaşlar merhaba. bugun kontrolum vardi cok sukur bebegimin kalp atislarini gordum ama duymadim. dusuk riskim dvm ediyomus oyle dedi. 1haftasonra igneleri birakiyorum :) acaba dusuk riskim var diyemi kalp atislarini dinletmedi. birde bisey sormak istiyorum ikili test icin 1ay sonraya rAndevu verdi ikili ve uclu test yaptirmak zorunlumu.
slm canm gözün aydın olsun ne güzel kalp atıslarını görmüşünüz. benm tüp bebek doktorumda dinletmemişti sadece görmüştük herhangi bi düşük riskimde yoktu, ben aynı gün özel has. gittim orda dinlemiştik. doktordan doktora deişiyor sanırım. genelde ikili testi istemiyor cogu dr. ense kalınlıgı ve burun kemiğine bakarak karar veriyorlar. ama 3 lü hepsi yapıyor sanırım.
kızlar 6+2 günlük hamileyim şükürler olsun.. ama ultrasonda hep 3 gün ileride görünüyor..
sizler benden deneyimlisiniz ,merak ettiğim bişi var,kalp atışı için 7 hafta olduğunda gidicem.. o gün görünmezse problem var anlamına mı geliyor? ne zamana kadar duymamız lazım?
1.demede hamile kaldım çok şükür ama iş hamile kalmakla bitmiyormuş,şimdide bi aksilik çıkarmı endişesi sardı beni...
bi de doktorla henüz konuşmadım ama ilk 3 ay ilişki yasak mı?
kızlar 6+2 günlük hamileyim şükürler olsun.. ama ultrasonda hep 3 gün ileride görünüyor..
sizler benden deneyimlisiniz ,merak ettiğim bişi var,kalp atışı için 7 hafta olduğunda gidicem.. o gün görünmezse problem var anlamına mı geliyor? ne zamana kadar duymamız lazım?
1.demede hamile kaldım çok şükür ama iş hamile kalmakla bitmiyormuş,şimdide bi aksilik çıkarmı endişesi sardı beni...
bi de doktorla henüz konuşmadım ama ilk 3 ay ilişki yasak mı?
sudenazcım listenizdeki esrdlgr bebeğini kaybedeli epey oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?