slm herkes nasıl neler yapıyor bakalım
ben 2 gün evde yoktum bugün geldim
kızlar 10.hafta da arttı sanki bulantım
salı günü gidcez doktora
su testleri sorcam
bu arada iyi bi doktor bulamadığım için
sürekli doktor değiştirdim
belki ondan gözden kactı bu testler
salı günü hareketlerini görebilir miyiz bebişin
cok heycanlıyız 10 gün de büyümüştür
insallah
Cnm tabiki artık çok net göreceksin hareketleri insallh izmirde olsan Dr tavsiye ederdim sana testleri unutma önemli çünkü hatta ben gecen saglık ocağında tekrar kan verdim bütün Dr un istediği testleri tekrarladım aile hekimine kayıt için gittiğinde iste orda da yaptir hemotalog ve demire baktir ama kadın doğumluna hatırlat ilginç ama bugüne kadar gittiğin bir Dr larin istememesi bizim de sabah var kontrol cinsiyet için çağırdı Dr um
ultrasona ne sıklıkla giriyorsunuz?
Cnm tabiki artık çok net göreceksin hareketleri insallh izmirde olsan Dr tavsiye ederdim sana testleri unutma önemli çünkü hatta ben gecen saglık ocağında tekrar kan verdim bütün Dr un istediği testleri tekrarladım aile hekimine kayıt için gittiğinde iste orda da yaptir hemotalog ve demire baktir ama kadın doğumluna hatırlat ilginç ama bugüne kadar gittiğin bir Dr larin istememesi bizim de sabah var kontrol cinsiyet için çağırdı Dr um
canım belli oldu mu cinsiyetiniz merak ettimde:)))
karasu maşallahh demek cinsiyet öğreneceksiniz darısı bizlerin başına inş.
bende hemen hemen her hafta gidip gördüm bebeğimi ama artık 15 günde bir falan gitcemdaha sonraları daha da uzayabilir
cumartesi gördüm maşallahhhartık seçilebiliyodu bacakları kafası şekli falan allahımmm bu duyguyu isteyen herkese yaşat Yarabbimmm
Merhaba arkadaşlarbende 7+5 günlük hamileyim yarın kontrolüm var.. 6. haftamda kanamam olmuştu düşük riski var dedi doktorum ama şükürler olsun bi daha kanamam olmadı kahverengi akıntılarım devam etii. çok şükür oda bitti. arkadaşlar ben progynex iğne vuruluyorum her gün, ayrıca progestan kapsül kullanıyorum. bunları sürekli kullanıyomuyuz yoksa belli bi zaman sonra kesiliyormu.. çok şükür kusmam yok ama yemek kokusu dahil hiç bi kokuyu duymak istemiyorum. umarım yarın doktor fitili bıraktırır artık fitilden bile midem bulanıyo. ALLAH'ım hepimize sağlıklı hamilelik geçirmeyi bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Hayrli olsun bebegin bende kanama yasadım ama ben 12.haftaya kadar fitille devam ettim aynn benim de icim kalkıyordu fitildn eldiven kullan cnm elin e kadar hijyenikte olsa dikkt et eczanelerde satıyor eldiven iğnemizde kanama alanım bitene arar devam etti B'nde proluton depot vuruldum 3gunde bir hergünde kalçadan progestan iğne galiba 10.haftada bitti iğne
Akasya'cım, ben sabah crinone jel aksam progynex kapsül kullanıyorum. Herhalde bir ay daha böyle giderim.. Sağlıkla kucağımıza alalım da bebeklerimizi katlanacağız artık. Tüp bebek tedavileri çok yıpratıcıydı. Buna şükür diyorum. Bu arada benim sürekli uykum geliyor öğleden sonraları uyuyorum eskiden böyle birşey olmadı hiç.
evet biz kontrolden geldik...bebişler fıldır fıldır yerinde durmuyolar...resmen 20 dkka ultrasonda kaldım..çok güzeldi...ense ve burunları ölçtük normal çıktı...cinsiyet için doktor baya uğraştı...bacaklarını sabit tutmuyolardı..neyse..küçük olanı kıza benzetti..büyük olanında pipiye benzer bişiy gördü erkek galiba dedi ama bazen kordonda bacak arasında katlı gözükebiliyormuş..bi dahakine netleşecek inşallah...kan ilacı ile magnezyum ilacınada başladık...şükürler olsun bu günleride gördüm valla...
evet biz kontrolden geldik...bebişler fıldır fıldır yerinde durmuyolar...resmen 20 dkka ultrasonda kaldım..çok güzeldi...ense ve burunları ölçtük normal çıktı...cinsiyet için doktor baya uğraştı...bacaklarını sabit tutmuyolardı..neyse..küçük olanı kıza benzetti..büyük olanında pipiye benzer bişiy gördü erkek galiba dedi ama bazen kordonda bacak arasında katlı gözükebiliyormuş..bi dahakine netleşecek inşallah...kan ilacı ile magnezyum ilacınada başladık...şükürler olsun bu günleride gördüm valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?