2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

slm herkes nasıl neler yapıyor bakalım
ben 2 gün evde yoktum bugün geldim
kızlar 10.hafta da arttı sanki bulantım
salı günü gidcez doktora
su testleri sorcam
bu arada iyi bi doktor bulamadığım için
sürekli doktor değiştirdim
belki ondan gözden kactı bu testler
salı günü hareketlerini görebilir miyiz bebişin
cok heycanlıyız 10 gün de büyümüştür
insallah

Cnm tabiki artık çok net göreceksin hareketleri insallh izmirde olsan Dr tavsiye ederdim sana testleri unutma önemli çünkü hatta ben gecen saglık ocağında tekrar kan verdim bütün Dr un istediği testleri tekrarladım aile hekimine kayıt için gittiğinde iste orda da yaptir hemotalog ve demire baktir ama kadın doğumluna hatırlat ilginç ama bugüne kadar gittiğin bir Dr larin istememesi bizim de sabah var kontrol cinsiyet için çağırdı Dr um

hadi bakalım güzel hbrlerini bekliyoruz yarın

karasu maşallahh demek cinsiyet öğreneceksiniz darısı bizlerin başına inş.

bende hemen hemen her hafta gidip gördüm bebeğimi ama artık 15 günde bir falan gitcem daha sonraları daha da uzayabilir

cumartesi gördüm maşallahhh artık seçilebiliyodu bacakları kafası şekli falan allahımmm bu duyguyu isteyen herkese yaşat Yarabbimmm

hayırlı haberlerle gelirsin insallah canm. cinsiyet belli deilmiydiki kız die hatırlıyorum ama kesinlesecekmi?

canım belli oldu mu cinsiyetiniz merak ettimde:)))

Evet arkadaslar cinsiyet yine net belli değil çünkü bebeğim çok terbiyeli bacaklar kapalı göstermiyor fakat Dr umuz yine %80kiz dedi bakalım nasip 2hafa sonra tekrar çağırdı insallh o zamn netleşir bizden haberler böyle

Merhaba arkadaşlar bende 7+5 günlük hamileyim yarın kontrolüm var.. 6. haftamda kanamam olmuştu düşük riski var dedi doktorum ama şükürler olsun bi daha kanamam olmadı kahverengi akıntılarım devam etii. çok şükür oda bitti. arkadaşlar ben progynex iğne vuruluyorum her gün, ayrıca progestan kapsül kullanıyorum. bunları sürekli kullanıyomuyuz yoksa belli bi zaman sonra kesiliyormu.. çok şükür kusmam yok ama yemek kokusu dahil hiç bi kokuyu duymak istemiyorum. umarım yarın doktor fitili bıraktırır artık fitilden bile midem bulanıyo. ALLAH'ım hepimize sağlıklı hamilelik geçirmeyi bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Hayrli olsun bebegin bende kanama yasadım ama ben 12.haftaya kadar fitille devam ettim aynn benim de icim kalkıyordu fitildn eldiven kullan cnm elin e kadar hijyenikte olsa dikkt et eczanelerde satıyor eldiven iğnemizde kanama alanım bitene arar devam etti B'nde proluton depot vuruldum 3gunde bir hergünde kalçadan progestan iğne galiba 10.haftada bitti iğne

Sagol. Saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Ben yaklasik 1aydir hergun igne yaptiriyorum. yakinda yer kalmicak kalcalarimda ama diyorum zafere giden yolda cekilen cile kutsaldir :) fitili kullanmadan once ellerimi yikiyorum ama eldiven kullanirsam belki midemde bulanmaz. yarin kontrolum var ALLAHın Izniyle insallah hersey yolundadir umarim. Rabbim hepimize saglikli hamilelik yasamayi bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Insallah..

Akasya'cım, ben sabah crinone jel aksam progynex kapsül kullanıyorum. Herhalde bir ay daha böyle giderim.. Sağlıkla kucağımıza alalım da bebeklerimizi katlanacağız artık. Tüp bebek tedavileri çok yıpratıcıydı. Buna şükür diyorum. Bu arada benim sürekli uykum geliyor öğleden sonraları uyuyorum eskiden böyle birşey olmadı hiç.

RABBIM saglikla kucagina almayi nasip etsin arkadasim.yarin kontrolum var az cok belli olur insallah daha ne kadar dvm edecegim. evet halimize her zaman sukurler olsun. benim mide bulantim var biraz butun kokulardan tiksiniyorum birde goguslerim cok sizliyo. kullandigimiz fitiller uyku yapiyormus diye biliyorum ama zaten hamileliktede uykuya egilim daha fazla olurmus diye duymustum.Saglikli gebelik gecirip saglikla kucagimiza almayi nasip etsin RABBIM.

evet biz kontrolden geldik...bebişler fıldır fıldır yerinde durmuyolar...resmen 20 dkka ultrasonda kaldım..çok güzeldi...ense ve burunları ölçtük normal çıktı...cinsiyet için doktor baya uğraştı...bacaklarını sabit tutmuyolardı..neyse..küçük olanı kıza benzetti..büyük olanında pipiye benzer bişiy gördü erkek galiba dedi ama bazen kordonda bacak arasında katlı gözükebiliyormuş..bi dahakine netleşecek inşallah...kan ilacı ile magnezyum ilacınada başladık...şükürler olsun bu günleride gördüm valla...

MASALLAH Rabbim sagliklarini daim etsin insallah. Saglikla kucagina almayi nasip etsin.. cok guzel heycandir bebislerini oyle gormek. bende yarin kontrole gidicem insallah kalp atislarini duyarim. Rabbim gonlune gore nasip etsin insallah.

biz geldik,ufaklık büyümüş
tam koca kafa
ne duygusal bi an orda onu görebilmek,
sükürler olsun bugünleri gördük
doktor bütün o testleri istedi
iğne için rapor cıkarttık
bi de 2li teste gerek yok bi ay
sonra 3lü test yapıcaz dedi

sudenaz maşallah bebişlerine...benimde birine erkek dediler diğeri göstermedi mart sonunda gidicem doktora ...kan ilacı ve magnezyuma tahlil yapıpta mı başladınız yoksa takviye için mi verdi doktor... düşük için bişey kullanmıyosun artık sanırım bizde progestanı bıraktık elevit ve coraspin kullanıyorum şu anda...ikili ve üçlü test için ne dediler bize önermediler ikiz oldukları için...

masallah desene kıpır kıpırlar. ne güzel uzunca seyredebilmişin eminim hiç kalkmak istememişindr o masadan :) rabbim gönlüne göre versin... sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…