2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NİCKİNİZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]K.DENEME[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]D. TARİHİ[/TD]
[TD]CİNSİYET[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]akasya1978[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]16 kasım[/TD]
[TD]22 ağustos[/TD]
[TD]kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]sihirli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]31 ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]zeyno79[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]4 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]babyy79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]6 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]nil82[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 aralık[/TD]
[TD]9 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]Karasu81[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]10 eylül[/TD]
[TD]kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]Sudenaz222[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]5. deneme[/TD]
[TD]6 aralık[/TD]
[TD]11 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]SAVASECE[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]nilla[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD]avukathb[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[TD]16 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD]ggulomm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]12 aralık[/TD]
[TD]17 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13
[/TD]
[TD]morena[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD]24 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14
[/TD]
[TD]deryacik[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[TD]25 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15
[/TD]
[TD]mumble[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD]30 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16
[/TD]
[TD]toobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17
[/TD]
[TD]lale247[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 ocak[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18
[/TD]
[TD]guzgulumm[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]9 ocak[/TD]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19
[/TD]
[TD]baharb[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]10 ocak[/TD]
[TD]16 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20
[/TD]
[TD]sevdanehri54[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]12 ocak[/TD]
[TD]18 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21
[/TD]
[TD]ravzaaa84[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]15 ocak[/TD]
[TD]21 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22
[/TD]
[TD]akasya_34[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]18 ocak[/TD]
[TD]25 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar başka cinsiyet belli olan varsa bildirsinnnn ekleyelimm[/QUOTE]

Ben 8. haftaya yaklaşırken duymuştum kalp atısını. Bazen geç görülebiliyor. /. yi doldurup 8. e yaklasırken git garanti olsun.

teşekkür ederim kızlar.. ben 7. haftada gideyim yinede belki duyulur :) merak içindeyim.. kendimi hamile gibi hissedemiyorum,belki o zaman değişir hislerim..

aslında topiğiniz eylül-ekim ayları diyor,benim kasım 5 görünüyor.. kabul ederseniz ekleyin beni de.. arada sizin fikirlerinizi almayı isterim,hiç bişi bilmiyorum zaten :))

Arkadaşlar merhaba nasılsınız... Ben 12. haftasını geçmiş hamile arkadaşlara bişey danışmak istiyorum. İkili test yaptırdınızmı.. yaptırıp, yaptırmamak arasında ne gibi farklar var. tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

canm ben iki ayrı dr gidiyorum biri istedi dieri gerek bile görmedi. hani dr baglı bişey coğu dr gerek bile görmüyor. ben yaptırdm ama bana kalırsa ense kalınlığı normal, burun kemiği olusmussa yaptırma. bazen sonuclar yanıltıcı cıkabiliyormus, zaten kesin sonuc vermiyor istatiksel sonuclar 1/1090 gibi. cektiğin strese degmez yani ama yinede sen bilirsin tabi

bana da doktorum ikili teste gerek yok dedi bir ay sonra gel üçlü test yapalım dedi,hem de cinsiyeti öğreniriz dedi.Evet ikili de yanılma payı oluyormus doktorlar genel de önermiyormus,ben de iki dojtora gidiyorum ikisi de gerek yok dedi..
evet cnm bana da aynılarını söledi doktor..

Teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için.. doktorum yaptırmak istersen yaptır dedi. yani kararı bana bırakınca kafam karıştı biraz ama sanırım yaptırmıcam bende..

canım biz 3.5 aylık olduk bazen hamilemiyim diyorum yaniii :) ekleriz tabikide..listede geçen bilgilerini verirsen daha iyi olur

canım genelde 2 li değilde 3 lü test yapıyolar...yani bencede 3 lü test yap..

Selam arkadaşlar.. Nasılsınız.. Arkadaşlar ben çok soru soruyorum galiba ama merak ediyorum herşeyi
göbekten iğne kullanan varmı??? 8. haftamın içindeyim, doktorum bi müddet daha kullanıcaksın dedi ama ne zaman kesilir bu iğneler bi bilgisi olan varmı arkadaşlar.. :44:

ben 7.ye haftaya giricem ama iğne falan vermediler bana.. progestan vajinal kapsül kullanıyorum sadece,acaba onunla aynı görevi gören bir iğne mi bu?
12. haftaya kadar kullanıldığını duymuştum..

ben 7.ye haftaya giricem ama iğne falan vermediler bana.. progestan vajinal kapsül kullanıyorum sadece,acaba onunla aynı görevi gören bir iğne mi bu?
12. haftaya kadar kullanıldığını duymuştum..

Tebrik ederim öncelikle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RABBİM... bende progestan kapsül, folbiol, progynex iğne kalçadan ve göbekten iğne hibor, kullanıyorum. kalçadan olan çarşamba biticek çok şükür. ama fitil ve göbekten iğneye biraz daha devam ediceksin dedi..fitili kullanırken midem alt üst oluyor. iğneyi kendim yapıyorum biraz canım yanıyor ama napalım bebişim için katlanıyorum... Varmı mide bulantısı hassasiyet falan.. benim kusmam yok çok şükürde midem çok hassas yemek ve her kokudan tiksiniyorum.. göğüslerimde hala sızlıyor.. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun. sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH

amin inşallah.. Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin,kimseyi yarı yolda bırakmasın..
ne kadar çok şey kullanıyorsun,önceden düşüğün falan yok değil mi? ben sadece folbiol,progestan ve ecopirin kullanıyorum.. başka bişi vermedi doktor..
benim test gününe kadar sadece kasıklarımda batma oluyordu,hala devam ediyor.. göğüslerde hiç hassasiyet yok,garipsiyorum hatta.. midem 2 gündür biraz kötü,iştahım yok, sadece akşam yemeği yerken mide bulantısı ve halsizlik yaşamaya başladım.. aslında bu bulantıların sabah olması gerekiyor diye biliyorum,sanırım midemi üşütmeye başlamış da olabilirim..
inşallah fazla bir belirti olmaz diyorum,kolay geçer diye dua ediyorum.. sadece sigaradan tiksinmek istiyorum,ama pek belirti olmaması da kötü şuan çünkü kendimi hamile gibi hissetmiyorum (

3 gün sonra kalp atışı için gidicem.. inşallah işin bu kısmını da atlatırım.. sen kalp atışlarını ne zaman duydun?

ne iğnesi canm ismini yazarmasın, ben clexane kullanıyorum (kan cıvıtıcı) doguma kadarda kullanacam

Aslında daha fazlaydıda ilaçlarım azaldı biraz.. Düşüğüm yok ilki kimyasal gebelik çıktı. bu ikinci denememdi. Herkeste farklı olabiliyormuş gebelik belirtileri. bi arkadaşım hamileliğinde hiç bişey hissetmedi çok rahat bi gebelik geçirdi içini ferah tut.. ben herşeyden tiksindim sigarada dahil dayanamıyorum hiç bi kokuya. İnşallah tiksinirsin ama bebeğinin sağlığını düşün ve içme bence.. ben 6. haftamda ve 8. haftamda gördüm kalp atışını ama dinletmedi doktorum düşük riskim var sanırım o yüzden dinletmedi..

ne iğnesi canm ismini yazarmasın, ben clexane kullanıyorum (kan cıvıtıcı) doguma kadarda kullanacam

ben ilk denememde clexane kullandım. bu denememde hibor verdi doktorum. şimdilik bişey demedi doktorum biraz daha kullanıcaksın dedi.. canım bu iğneleri göbekten vuruyorsun değilmi.. doğuma kadarmı devam ediceksin..

ben ilk denememde clexane kullandım. bu denememde hibor verdi doktorum. şimdilik bişey demedi doktorum biraz daha kullanıcaksın dedi.. canım bu iğneleri göbekten vuruyorsun değilmi.. doğuma kadarmı devam ediceksin..

bu hiborda mı kan cıvıtıcı canm yeni duyuyorumda ismini. önceleri göbekten vuruyordum hep, ama artık kollardan vuruyorum. arasıra bacaktanda vurdugum oluyor. sürekli göbekten olmuyor canm morarıyor bide artık karında cıkmaya basladı ya korkuyorum bişey olurmu felan die. aslında tüp bebek drum 3 ay kullandktan sonra bırakırsın demişti ama kontroller için gittiğim dr doguma kadar devam dedi.

Ben gobekten vuruyorum. ne icin kullandigimi doktoruma sormadim ama sanirim ilk kullandigimla ayni daha ne kadar kullanacagim bilemiyorum amapazartesi tahlil sonuclarimi goturdugum zaman sorarim Polikistik overim belki oyuzdende vermis olabilir diye dusunuyorum..

hmm anladım canm umarım ii cıkar sonucların...

Selam kızlar uzun zaman oldu fazla giremiyorum hepinizin iyi olmasına sevindim bizimde ikili test sonucu temiz çıktı dr. üçlü teste gerek yok dedi ayrıca cumartesi kontrolüm vardı dr. kıza benzetti :) tabi net değil çarşamba başka bir dr. daha gidicem belki o görür merak ediyorum allah sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşlar aminnnnn

hoşgeldin canım evet kayboldun sen baya bi.. neyse herşeyin yolunda olması çok güzel..cinsiyet netleşince haber ver ekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…