doktora gittik bugün
ama elim ayağım buz gibi oldu beklerken bin türlü sey geldi aklıma
ya bisey olduysa filan..
neyse gördüm afacan kıpır kıpırdı..doktor sordu aileniz cok mu uzun boylu diye,bebeğin boyu cok uzun olcak dedi
benim babam erkek kardeslerim uzundur amcamızda baya uzun:))
veeee cok büyük ihtimal erkek dedi
kızı erkeği farketmez yeter ki sağlıklı olsunlar
kızlar bizde bugün geldik doktordan..cinsiyetler kesinleşti..Allah nasib ederse bir kız bir oğlan...şuan sağlıkları yerinde çok şükür..üçlü test için kan verdik 1 ay sonrada ayrıntılı ultrasona giricez...artık seğirmelerim iyice belirginleşti sanki içerde davul çalıyolar gibi
doktora gittik bugün
ya bisey olduysa filan..
neyse gördüm afacan kıpır kıpırdı..doktor sordu aileniz cok mu uzun boylu diye,bebeğin boyu cok uzun olcak dedi
kızlar bizde bugün geldik doktordan..cinsiyetler kesinleşti..Allah nasib ederse bir kız bir oğlan...şuan sağlıkları yerinde çok şükür..üçlü test için kan verdik 1 ay sonrada ayrıntılı ultrasona giricez...artık seğirmelerim iyice belirginleşti sanki içerde davul çalıyolar gibi
Cm Benm maşallah senin bebelerine Rabbim kucağına Almayida nasip etsin aynen cnm ben de çok net. Hissediyorum bebeğimi ama Dr amca 18ila20. Hafta arası diyor Benm de 4lu test sonucum geldi şükür iyi dedi Dr umuz bugün banada 21.haftada dedi ayrıntılı ultrason ay heyecan yaptım ama 13gun sonra tekrar gidicezkızlar bizde bugün geldik doktordan..cinsiyetler kesinleşti..Allah nasib ederse bir kız bir oğlan...şuan sağlıkları yerinde çok şükür..üçlü test için kan verdik 1 ay sonrada ayrıntılı ultrasona giricez...artık seğirmelerim iyice belirginleşti sanki içerde davul çalıyolar gibi
kuzucuğa,amin cnm
sudenaz ben de yarın gidicem normalde öğrencileri tiyatroya götürcektim,haftaya kaldı
ben de fırsattan yararlanıp bebişimi göreyim coook özledim
Ye teyzesi ye sen benim sıpamisessiz olması normal canım hamiş topiği olunca hepinizin ayrı bir sıkıntısı olabiliyor...sancı,bulantı vs...
kuzunun cinsiyeti belli olacak ne güzelll..
rabbim gönlünüze göre versin inşallah...
Ah canım hepimizden Allahrazı olsun...bende terfi etmeye çalışıyorum çarşamba uzun protokolle başlıyorum iğnelere...
ama benim doğum ayım sizinkine uymuyooo
Allah nasip ederse aralık ta doğacak benim kuzum...
yarın randevun var canım cinsiyetleri çok merak ediyorum..
haberlerini bekliyorum...
yerim ben senin 150 gr 17 cm lik sıpanııı
Cnm bnm maşallah bebisine oh bir prens daha geliecek topigimize yuppiiiiidoktora gittik bugün
ya bisey olduysa filan..
doktora gittik bugün
ya bisey olduysa filan..
meraba cnm,Merhaba güzell anne adaylarıve şirin bebişleri .... Nasılsınız arkadaşlar iyimisiniz..
Yazıları okudum cinsiyeti belli olan arkadaşlarımı tebrik ederim.Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görmeyide nasip eder inşallah...
Benim bulantılarım biraz hafiflesede hala geçmiş değil..Göğüslerimdeki sızılar ara ara gelip gidiyo..Başka bişeyim yok şükürler olsun..
Bende önümüzdeki hafta içinde kontorle gidicem.. Güzel haberlerle gelmek nasip olur inşallah..
iyiiii aksamlarrrrGünaydın anneler ve bebişleri güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
ooo baya büyümüssünüzSelam arkadaşlar,
Uzun zamandır girmiyordum kadınlar klübüne.. bi bakayım dedim. Ne güzel bi topic olmuş:)
Binde Dr a göre 13+6, bana göre ise 13+2 deyiz:). İkili tarama testimiz güzel sonuçlandı. Muhtemel doğum tarihimiz herşey yolunda giderse 3 ekim görünüyor :)
Hepinizin hamişlikleri hayırlı olsun
Selam kizlar epeydir girmiyordum bende..
Umarim herkes cok iyidir. Benim 14+3 oldu bugun acayip mide yanmam ve eksimem var.
Onun haricinde gecen hafta kontrole gittik cok sukur iyiydi bebecik. Tabii benim halen daha endiselerim bitmeden tukenmeden devam ediyor..
Optum hepinizi cok
biz de dün doktor teyzemizdeyik.veee 2 tane şehzadem oluyor...çok da süpriz olmadı çünki hep rüyamda erkek bebek görüyordum...sağlık durumları iyiydi maşallah...yaklaşık 170 gr. olmuşlar...rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inş.... HERKESE HAYIRLI CUMALAR....
biz de dün doktor teyzemizdeyik.veee 2 tane şehzadem oluyor...çok da süpriz olmadı çünki hep rüyamda erkek bebek görüyordum...sağlık durumları iyiydi maşallah...yaklaşık 170 gr. olmuşlar...rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inş.... HERKESE HAYIRLI CUMALAR....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?