Hayırlı cumalar arkadaşlar.. nasılsınız iyimisiniz.. herkes iyidir İNŞALLAH....bebek cinsiyeti belli olan arkadaşlarımı tebrik ederim.. Hayırlı olsun..
Aşerme konusu hakkında konuşmak istedim bugün aşermenin hala nasıl bi duygu olduğunu bilmiyorum
aramızda aşeren arkadaşlar varmı.. varsa nasıl bi duygu çok merak ediyorum doğrusu.. birde göbüşüm çok az çıktı ama kabuk atar gibi pul pul deri döküntüleri oluyor sizdede öyle şeyler varmı arkadaşlar.. krem kullanmak için erkenmi acaba..
Ya kızlar birşey soracağım. Bugün dr.daydık. ense ölçümü yapıldı. Normal gözüküyor ama kan testi sonucunu bekliyoruz. Bizim dr. 4 boyutlu ultrasonda bakmak istemiyor hep 2 boyutluda bakıyor. bugün nazlana nazlana zor baktı 4 boyutluda.. Ona bir faydası yokmuş. Sizin doktorlarınız nasıl bakıyor merak ettim. Bilgi verirseniz memnun olurum.
Bu arada 4 boyutluda görmek gerçekten çok güzeldi. Hareketlerini net görüyorsunuz..
biz de dün doktor teyzemizdeyik.veee 2 tane şehzadem oluyor...çok da süpriz olmadı çünki hep rüyamda erkek bebek görüyordum...sağlık durumları iyiydi maşallah...yaklaşık 170 gr. olmuşlar...rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inş.... HERKESE HAYIRLI CUMALAR....
maaşallah şehzadelerimize....bende hep iki erkek diye hissediyodum ama tabi bir kız bir erkek bonus gibi geldi :) hayırlısıyla kucağımızada alırız inşallah...canım 75 tl ya yaptık ..sırf uygun diye tamam dedim..zaten kendiside söyledi %40 doğruluk payı var...bir hafta içinde arıycaklarmış sonuç için..canım ne güzel bir kız bir oğlan rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inş...bende yarın gidicem kontrole inş. böyle güzel haberlerle gelirim...üçlü test yaptırmayı düşünüyordum net çıkmaz diye doktorun seni ikna etti demekki.ne kadara yaptırdın ...
ne güzel bir kız bi erkek:)) masallah rabbim nazarlardan korusunumarım hep böle sağlıkla devam ederler. canm üçlü testin sonucları kac günden cıkıyor bilgin varmı. bu arada bende dün tüp bebek doktorum ve ayrı bir ultrasyon doktoruna gittim (tanıdıkdı ) erkek dedi ikiside. hayırlısı olsun hepimiz için rabbim sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin...
günaydın,haftasonu kimsecikler uğramamıs buraya
herkesin keyfi yerindedir umarım
biz de değişiklik yok haftaya 2li testimiz var
buarada bikac parca kıyafet aldım
ama hamile reyonundan değil de 40,42 beden olanlarından
ama acil kumas pantolon almam gerek benimkiler
göbüsümü sıkmaya basladı:26:
kac kilo aldınız ben simdilik bi kilo
hamile kaldığımda 56.5 dim simdi 57.5
insallah bu haftayı da sağlıkla ve az yorularak atlatabiliriz
selam kızlar bizde dün akşam bize göre 13+6 da, dr a göre 14+4 te oğluşumuzu gördükk:)
listeye nasıl eklenir yada hamiş cetveli nasıl yapılır bilmiyorum:)
selam kızlar bizde dün akşam bize göre 13+6 da, dr a göre 14+4 te oğluşumuzu gördükk:)
Slm kuzlar nadilsinz oh be topigimize birazcikta prens gelsin hep prenses olms liste tabbim hepumize saglikla kucagimiza almayi nadip etsin ben bugun yine ciciler aldim kizima ay bir coraplar aldim gormenz lazim tam isirmalik hem aliyorum hemde korkuyorum erkenmi diye ama ben kendimi tutamiyorum ha birde ayakkabi aldim 3-6aylik rabbim giydirmeyi nasip etsin insallh hepimİze aldiklarimİzi
Kızlr bişey sorsam
biz dün 12. Hafta ikili test için gittik. Kan sonuçlarım çıkmaıd daha ama ultrason görüntüsüne iyi dedi doktorumuz. Sormak istediğim bu haftada cinsiyet görünür mü? Doktorumuz bi çıkıntı var erkek olabilir dedi. çok meraktayım. Sizce belli olur mu?
Kızlr bişey sorsam
biz dün 12. Hafta ikili test için gittik. Kan sonuçlarım çıkmaıd daha ama ultrason görüntüsüne iyi dedi doktorumuz. Sormak istediğim bu haftada cinsiyet görünür mü? Doktorumuz bi çıkıntı var erkek olabilir dedi. çok meraktayım. Sizce belli olur mu?
Kızlr bişey sorsam
selamlar
umarım herkesın keyfı yerındedır,zaman ılerlıyor karnımız buyumeye baslıyor aslında suan daha cok alısmaya basladım onceden hamıle olduguma ınanmadıgım gıbı unutuyordumda
sızlere bır sorum olacak, ayrıntılı ultrason yaptıran varsa nekadara yaptırdgınızı yazarmısınız? ben sordum bıryer 550 dedı dıgerı 400 dedı normalmı sızce? Birde ayrıntılı bakınca nelere bakıyorlar dvdsını falan verıyorlarmı?
valla bende özele gidiyorum..3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricem muayne+60 tl dedi...çok şaşırdım bende ucuz geldi, ama gerçek ayrıntılı ultrason değildir diyolar banada ama doktor öyle dedi....ayrıntılı ultrasonda bütün iç organlara falan bakılıyor.
bu arada sen bayadır girmiyordun..cinsiyet ne sizin..belli olmştur herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?