Arkadaşlar iyi aksamlar nasilsiniz iyimisiniz. herkes iyidir insallah. benim size bi sorum olucak 11. haftamdayim ve bugun sol kasigimda bazende karnimda agri oldu halada dvm ediyor. korkuyorum normalmi bu agrilar
gecmıs olsun canım benımde oluyor rahım buyumesıne baglı olarak rahim gerılıyormus ve kasıkta karına kadar vurabılen agrı oluyormus ancak sıddetlı bel agrısıyla bırlıkte olursa korkulmalıymıs yoksa kasık agrısı normalmıs hatta ılk uc ay ıcındekı genel sıkayetmıs bende korkup doktora sordugumda boyle anlattı.ayagını sıcak tut dedı gercektende corapsız olup usutunce agrı artıyor
cnm bana 12.hafta da tahmin yaptı ama haftaya öğrencem insallahKızlr bişey sorsam
biz dün 12. Hafta ikili test için gittik. Kan sonuçlarım çıkmaıd daha ama ultrason görüntüsüne iyi dedi doktorumuz. Sormak istediğim bu haftada cinsiyet görünür mü? Doktorumuz bi çıkıntı var erkek olabilir dedi. çok meraktayım. Sizce belli olur mu?
iyiz cnm evet büyüyoselamlar
umarım herkesın keyfı yerındedır,zaman ılerlıyor karnımız buyumeye baslıyor aslında suan daha cok alısmaya basladım onceden hamıle olduguma ınanmadıgım gıbı unutuyordumda
sızlere bır sorum olacak, ayrıntılı ultrason yaptıran varsa nekadara yaptırdgınızı yazarmısınız? ben sordum bıryer 550 dedı dıgerı 400 dedı normalmı sızce? Birde ayrıntılı bakınca nelere bakıyorlar dvdsını falan verıyorlarmı?
ben de 12.ve 11. hafta da şiddetli oldu,hatta cok korktum ama doktorum normal olduğunu söledi bu hafta daha rahat gibiyimArkadaşlar iyi aksamlar nasilsiniz iyimisiniz. herkes iyidir insallah. benim size bi sorum olucak 11. haftamdayim ve bugun sol kasigimda bazende karnimda agri oldu halada dvm ediyor. korkuyorum normalmi bu agrilar
ne güzel bi kız bi erkek,slm arkadaslar uzun suredir cvp yazamadim cinsiyetler belli olmaya baslamis rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah benim bebeklerimde 15 haftalik oldu birtanesi kesin erkek digeri de kiza benziyor dediler hayirlisi bakalim 11.haftada fetal biyometri yapildi ense pilisleri olculdu sonuclar iyi cok sukur ama ozellikle ikiz bekleyenlere bir sorum olucak bu sonuc iyi oldugu halde 18. haftaya randevu verdiler ic organlara bakilacakmis sizler bu iki ultrasonuda yaptirdiniz mi 18.haftada olana gercekten ihtiyac varmi birde 24. haftada farkli bir ultrasona giricekmisim bu ultrasonlarin foyatlari cok pahali herbiri 1000 tl nin uzerinde ama biseydende sakinmak istemiyorum bebeklerimi ne gerekiyorsa yapilsin mantigiyla fazla seylermi yapptiriyorum acaba size sormak istedim birde 15. haftada olmamiza ragmen 5 kg aldim biraz fazlami almisim cevremdeki herkez sen uc canlisin aman sunuda ye modunda sizler ne durumdasiniz son bi soru aranizda istanbul anadolu yakasinda olupta gebelik ve dogum icin hastane onerisi olan varmi ben hala tup bebek druma gidiyorum acibademe orada dogum biraz pahali onerilerinize ihtiyacim var cvp verirseniz cok sevinirim
arkadaslar meraba ben ikili test için haftaya gidicem
nasıl oluyor yani sadece kan mı alıyorlar yoksa ultrasonla da mı bakıyorlar
ayrıntılı ultrasyon için ayrı ücret mi alıyor ben yeni duydum gercekten. bugün kontrolum vardı benmde 1,5 ay sonrasına gün verdi dr ayrıntılı ultrasyon için. siz mi bakacaksınız dedim ewet dedi. herhangi ek bi ücrette demedi. ultrasyonuda gayet kaliteli. sanırım iç organ taraması yapıyorlar tek tek ne var ne yok inceliyorlar.selamlar
umarım herkesın keyfı yerındedır,zaman ılerlıyor karnımız buyumeye baslıyor aslında suan daha cok alısmaya basladım onceden hamıle olduguma ınanmadıgım gıbı unutuyordumda
sızlere bır sorum olacak, ayrıntılı ultrason yaptıran varsa nekadara yaptırdgınızı yazarmısınız? ben sordum bıryer 550 dedı dıgerı 400 dedı normalmı sızce? Birde ayrıntılı bakınca nelere bakıyorlar dvdsını falan verıyorlarmı?
saol canm iiyiz cok şükür sen nasılsın... canm rahim büyüyor ya yavas yavas artık onun sancısı olabilir bunlar ama cok fazla ise agrıların mutlaka dr.a muayene ol yada ara bilgi al. fazlada yorma kendini bol bol dinlen...Arkadaşlar iyi aksamlar nasilsiniz iyimisiniz. herkes iyidir insallah. benim size bi sorum olucak 11. haftamdayim ve bugun sol kasigimda bazende karnimda agri oldu halada dvm ediyor. korkuyorum normalmi bu agrilar
canm önce ultrasyona giriyorsun ense kalınlıgına bakılıyor sonra kan veriyorsun. ultrasyon ölçümleride sonucta etken oluyor...arkadaslar meraba ben ikili test için haftaya gidicem
nasıl oluyor yani sadece kan mı alıyorlar yoksa ultrasonla da mı bakıyorlar
canm ikili test için cağırmıstır. çünkü ben bugün 3 lü test için daha bugün kan verdimmm. 3 lü ye 16 haftadan önce bakılmıyor sanırım...cnm 11-14 hafta arası diye biliyorum,aslında 12 haftalık gittiğimde 2 hafta sonra gel
zeka testi yapalım dedi ikili demedi,üçlü test mi acaba
. . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Bana da geçen hafta cuma günü bakıldı enseye ve ikili teste. Doktorun 4 boyutlu ultrasonu varsa yinede gönderiyor mu acaba detaylı incelemeye?
sizde tayfun hocanin hastadiydiniz hatirladigim kadariyla suan nereye gidiyosunuz ben hala tayfun hocadayim ikili test icin melih beye gonderdi detayli ultrason icinde ona gonderdi randevuyuda aldik 27nisana kendini bakacagi bisey olsaydi kendisi bakardi bide ucretlendirme konusunda farklilik var tabi 1400 tl fiyat verdi hastane 1saat suruyormus her bir bebek yarim saatmis dogum icin hastane arastiriyorum tayfun hoca medipol cevahir hanimi onerdi ama henuz tanismadik yakinda onunlada tanismayi dusunuyoruz siz nereye gidiyorsunuz suan
sizde tayfun hocanin hastadiydiniz hatirladigim kadariyla suan nereye gidiyosunuz ben hala tayfun hocadayim ikili test icin melih beye gonderdi detayli ultrason icinde ona gonderdi randevuyuda aldik 27nisana kendini bakacagi bisey olsaydi kendisi bakardi bide ucretlendirme konusunda farklilik var tabi 1400 tl fiyat verdi hastane 1saat suruyormus her bir bebek yarim saatmis dogum icin hastane arastiriyorum tayfun hoca medipol cevahir hanimi onerdi ama henuz tanismadik yakinda onunlada tanismayi dusunuyoruz siz nereye gidiyorsunuz suan
Slm kizlar biz yazamadik bnm kayinvalude geldi 2haftadir bende ve benim sonunda aritmim tekrarladi sayesinde simdi bize ekg holter takildi bakalum yarin okunucak makine dua edin kizimda birazciketkilenmis bnm duzensiz ritimletunden kalbimin
Melih Bey nerenin dr.u? dısardan mı geliyor Acıbadem'e? Vizitesi ne kadar?
melih bey acibademde vizitesi ne kadar bilmiyorum oda docent biz ikili teste 1300 tl odedik digeride 1400 tl
melih bey acibademde vizitesi ne kadar bilmiyorum oda docent biz ikili teste 1300 tl odedik digeride 1400 tl
kusura bakmayın merakımdan soruyorum bu parayı ikili test için mi ödediniz neden bu kadar pahalı anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?